طبخ سیب‌زمینی برای کودک سیب‌زمینی برای کودک تهیه سیب‌زمینی برای اطفال

چگونه می توانیم سیب زمینی را با طعم ها و اشکال مختلف برای فرزندمان تهیه کنیم از چه روش هایی باید کمک بگیریم تا کودک به خوردن آن تشویق شود

خیلی از مادران از وضعیت تغذیه کودک‌شان رضایت ندارند و همیشه بابت وزن‌گیری او نگرانی دارند. کارشناسان تغذیه توصیه می‌کنند که نقش میان‌وعده در وزن‌گیری بهتر کودک بسیار مهم است و مادران باید از میان‌وعده‌های مقوی استفاده کنند. گزینه‌های میان‌وعده‌ای بسیار است؛ از میوه‌های تازه فصل گرفته تا دانه‎های مغذی و ساندویچ‌های کوچک.

سیب‌زمینی از آن غذاهایی است که بچه‌ها هیچ وقت دست رد به سینه‌اش نمی‌زنند. البته اگر از سرخ کردن سیب‌زمینی خسته شده‌اید یا نگران مصرف بیش از اندازه روغن هستید ما دو پیشنهاد به شما می‌دهیم تا سیب‌زمینی‌هایی با ظاهری وسوسه‌کننده و در عین حال با کمترین میزان روغن تهیه کنید و با خیالی آسوده جلوی کودک‌تان بگذارید. این عصرانه‌ها به راحتی آماده می‌شوند و در تحریک اشتهای کودک نیز بسیار موثر هستند.

1. پیشنهاد اول ما یک روش تهیه در فر است که خیلی راحت و سریع حاضر می‌شود. برای این سیب‌زمینی خوش رنگ و لعاب کافی است از یک پوست‌کن ساده کممک بگیرید. به این شکل که بعد از پوست گرفتن سیب‌زمینی به وسیله پوست کن آن را ورقه ورقه کنید. ورقه کردن سیب‌زمینی کار دشواری است. زیرا باید ورقه‌ها نازک و یک شکل باشد اما با کمک پوست‌کن این کار راحت می‌شود.

بعد ورقه‌های سیب‌زمینی را در یک ظرف پیرکس بچینید. از دورتادور ظرف شروع کنید و پشت هم بچینید تا به مرکز ظرف برسید. حالا روی سیب‌زمینی‌ها را کمی روغن زیتون(به ازای هر سیب‌زمینی یک قاشق) و دو برابر میزان روغن زیتون آب جوش و کمی نمک بریزید. حالا می‌توانید ظرف را داخل فر قرار دهید تا سیب‌زمینی شما کمی بپزد. 5 دقیقه الی 10 دقیقه برای این کار کافی است. بعد ظرف را از فر خارج کرده و روی سیب‌زمینی را با یک لایه پنیر پیتزا بپوشانید و آن را دوباره در فر قرار دهید تا پنیر آب شود.

2. پیشنهاد دوم روش طبخ یک سیب‌زمینی خوشمزه به روش گریل شده یا به عبارتی کبابی است. بر اساس مقدار مورد نیاز، هر تعداد سیب‌زمینی که مایلید انتخاب کنید. برای این کار بهتر است از سیب‌زمینی‌های خوش فرم که شکل منظمی دارند استفاده کنید.

بعد باید پوست سیب‌زمینی را حسابی شسته و تمیز کنید چون این روش طبخ با پوست است. حالا برش‌های عرضی و نازک روی سیب بزنید، به شکلی که تبدیل به حلقه حلقه‌های باریک شود. اما چاقو را تا انتها نبرید تا این حلقه‌ها متصل به هم باقی بمانند. حالا سیب‌زمینی را داخل آب سرد قرار دهید تا برش‌ها کمی از هم باز شده و سیب‌زمینی هم ترد شود.

وقتی آنها را از آب خارج کردید، یک حبه سیر را داخل چند قاشق روغن زیتون رنده کنید و بعد روغن را روی سطح سیب‌زمینی بریزید و کمی ادویه مانند نمک و فلفل به آنها بزنید. حالا می‌توانید سیب‌زمینی‌تان را داخل فر قرار دهید. مدت پخت سیب‌زمینی طولانی است و باید دمای بالایی را برای این کار انتخاب کنید. با درجه 180 سانتی‌گراد حدود یک ساعت بعد سیب زمینی شما آماده است.

برای اطمینان از مغز پخت بودن سیب‌زمینی در مدت زمان پخت، گاهی آن را تست کنید و هر بار کمی از روغن زیتون را با فرچه روی آن بکشید تا خشک نشود. موقع سرو می‌توانید کمی پنیر پیتزای رنده شده و سبزی معطر مانند جعفری یا شوید روی آن بریزید.

نی‌نی سایت:

امتیاز بدین ! 1 امتیاز2 امتیاز3 امتیاز4 امتیاز5 امتیاز
Loading...
ارسال شده در 2 خرداد 1395 توسط خانم فردوس فرد با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

پیشنهاد سردبیر

  • گیاه آلوئه ورا چه فواید و مضراتی برای پوست شما دارد
  • از زبان برایان تریسی قوانین موافقیت را بخوانید
  • راهنمای 30 روزه برای عاشقانه زندگی کردن
  • انواع حملات صرعی و درمان های هر کدام
  • شناخت بیشتر در رابطه با آزواسپرمی
  • لیستی از پیامدهای خطرناک بی خوابی
  • کنده شدن شبکیه Retinal detachment
  • کوفته مربع شکل
  • محبوبترین ها

  • طریقه گام به گام کاشت زنجبیل در گلدان
  • یک لیوان شیرموز مخصوص، برای بعد از ظهرهای شهریور
  • 6 مرحله آسان برای درست کردن شربت شکلات
  • شامی به رنگ نارنجی
  • گردوی فلفلی
  • لقمه های گوشتی با نان مخصوص
  • کوبیده بدون گوشت قرمز
  • براونی پرتقال و بادام
  • رپورتاژ

  • درمانی بدون درد در نهایت آرامش با یک دندانپزشک حرفه ای
  • لیفت‌پلاس، آخرین تکنیک لیفت صورت، گردن و ابرو
  • بهترین و کم هزینه ترین گزینه لیپوماتیک
  • خرید اینترنتی بلیط هواپیما و رزرو هتل بهتر است یا خرید تور ؟
  • همه چیز درباره کم‌خونی
  • الو دکتر

    نخ دندان ارکید
    تلگرام دکتر سلام
    رفع جای نیش حشرات با استفاده از کرم های مختلف
    دکتر هومن عشقی
    محبوبیت داروهای گیاهی در بین بیماران قلبی

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است