مصرف بیش از اندازه زیاد یا بیش از اندازه کم سدیم فشار خون بالا رژیم غذایی کم نمک رژیم غذایی پرنمک افزایش ریسک بیماری قلبی

همانگونه که رژیم غذایی پرنمک برای سلامتی ما مضر است رژیم غذایی کم نمک نیز می تواند به ما اسیب وارد کند توصیه می کنیم در استفاده از نمک بیشتر مراقب باشید

محققان در مطالعه ای جدید ادعا می کنند رژیم غذایی کم نمک می تواند برای سلامت قلب خطرناک باشد.

به گزارش خبرنگار مهر، به گفته «اندرو منت»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه مک مستر کانادا، محدود کردن نمک در رژیم غذایی به کمتر از ۳۰۰۰ میلی گرم در روز موجب افزایش ریسک بیماری قلبی مشابه با افراد مبتلا به فشار خون بالا که بیش از اندازه نمک می خورند می شود.

وی در این مورد می گوید: «مصرف بیش از اندازه زیاد یا بیش از اندازه کم سدیم (نمک) برای سلامت مضر است.»

انجمن قلب آمریکا به شدت نسبت به نتیجه این مطالعه منتقد است. به گفته این انجمن، این مطالعه مبتنی بر برآوردهای نادرست مصرف سدیم بوده و افراد نباید بدون دغدغه و نگرانی مصرف نمک غذایی شان را افزایش دهند.

طبق اعلام این انجمن، همچنان مصرف کمتر از ۱۵۰۰ میلیگرم سدیم در روز از تمامی منابع توصیه می شود.

اما منت در این باره می گوید فقط افراد مبتلا به فشار خون بالا باید نگران کاهش مصرف نمک غذایی شان باشند.

به گفته وی، نتایج مطالعه نشان می دهد رژیم غذایی کم نمک موجب افزایش ریسک بیماری قلبی یا سکته تا ۲۶ درصد برای افراد بدون فشار خون بالا و ۳۴ درصد برای افراد مبتلا به فشارخون بالا می شود.

اما برای افراد مبتلا به فشار خون بالا، رژیم غذایی پرنمک موجب افزایش ریسک ۲۳ درصدی می شود.

طبق این مطالعه، رژیم غذایی حاوی نمک زیاد در صورت عادی بودن فشار خون، به هیچ عنوان موجب افزایش ریسک بیماری قلبی نمی شود.

در این مطالعه، منت و همکارانش نتایج چهار مطالعه مربوط به اندازه گیری مصرف نمک و پیگیری سلامت قلب افراد را جمع آوری کردند. در مجموع بیش از ۱۳۳ هزار فرد از ۴۹ کشور جهان در این مطالعات حضور داشتند.

در هر یک از مطالعات، نمونه ادرار صبح هر فرد برای اندازه گیری میزان نمک مصرفی شان در روز جمع آوری شده بود.

افراد دارای کمتر از ۳۰۰۰ میلیگرم سدیم در ادرارشان در گروه کم سدیم قرار گرفتند، درحالیکه افراد دارای ۷۰۰۰میلیگرم یا بیشتر سدیم در ادرارشان در گروه با سدیم قرار گرفتند.

5 1000
ارسال شده در 3 خرداد 1395 توسط با موضوع پزشکی | 634 بازدید
دیدگاه خود را ارسال کنید ( ۱ دیدگاه )

تایید کنید که ربات نیستید !!!

  • توی غذاهای ایرانی، مثل نون و انواع خورشت ها و همینطور توی کنسروها و دوغ به اندازه کافی و خیلی زیاد نمک وجود داره و ازین بابت کسی مشکلی نداره

  • پیشنهاد سردبیر

  • چگونه به تقویت متابولیسم کمک کنیم؟
  • ویژگی های تغذیه ای خرما برای زنان باردار
  • با 7 ویژگی کودکان شاد آشنا شوید
  • علت بند نیامدن آبریزش از بینی
  • دانستنی هایی مهم در مورد فواید و مضرات استفاده از شکلات صبحانه
  • از دست دادن دندان تهدیدی برای سلامت است
  • گیاه آلوئه ورا چه فواید و مضراتی برای پوست شما دارد
  • مادران شاغل و دوشیدن شیر
  • محبوبترین ها

  • بهترین تن پوش بارداری
  • تکنیک های طبیعی درمان ویار
  • کافی بودن املاح مورد نیاز بدن قبل از بارداشدن
  • مراقبت های ورزشی برای بانوان در حاملگی
  • اطلاعاتی درباره بارداری با این روش
  • ازدیاد شیر مادر با انگور
  • کندی ذهن بچه با کمبود ید در دوران جنینی
  • اسید فولیک را به جا مصرف کنید
  • رپورتاژ

  • لیزر بهترین روش در مشکلات دندان های مصنوعی و خانم‌های باردار
  • دکتر دندانپزشک امینی عضو انجمن ایمپلنتولوژی آمریکا
  • اپتی ویژن، درمان نوین خستگی چشم
  • طعم چهره ای نو را بچشید
  • پوستی به لطافت و درخشندگی ابریشم
  • الو دکتر

    نخ دندان ارکید
    تلگرام دکتر سلام
    دکتر هومن عشقی

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما