مصرف بیش از اندازه زیاد یا بیش از اندازه کم سدیم فشار خون بالا رژیم غذایی کم نمک رژیم غذایی پرنمک افزایش ریسک بیماری قلبی

همانگونه که رژیم غذایی پرنمک برای سلامتی ما مضر است رژیم غذایی کم نمک نیز می تواند به ما اسیب وارد کند توصیه می کنیم در استفاده از نمک بیشتر مراقب باشید

محققان در مطالعه ای جدید ادعا می کنند رژیم غذایی کم نمک می تواند برای سلامت قلب خطرناک باشد.

به گزارش خبرنگار مهر، به گفته «اندرو منت»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه مک مستر کانادا، محدود کردن نمک در رژیم غذایی به کمتر از ۳۰۰۰ میلی گرم در روز موجب افزایش ریسک بیماری قلبی مشابه با افراد مبتلا به فشار خون بالا که بیش از اندازه نمک می خورند می شود.

وی در این مورد می گوید: «مصرف بیش از اندازه زیاد یا بیش از اندازه کم سدیم (نمک) برای سلامت مضر است.»

انجمن قلب آمریکا به شدت نسبت به نتیجه این مطالعه منتقد است. به گفته این انجمن، این مطالعه مبتنی بر برآوردهای نادرست مصرف سدیم بوده و افراد نباید بدون دغدغه و نگرانی مصرف نمک غذایی شان را افزایش دهند.

طبق اعلام این انجمن، همچنان مصرف کمتر از ۱۵۰۰ میلیگرم سدیم در روز از تمامی منابع توصیه می شود.

اما منت در این باره می گوید فقط افراد مبتلا به فشار خون بالا باید نگران کاهش مصرف نمک غذایی شان باشند.

به گفته وی، نتایج مطالعه نشان می دهد رژیم غذایی کم نمک موجب افزایش ریسک بیماری قلبی یا سکته تا ۲۶ درصد برای افراد بدون فشار خون بالا و ۳۴ درصد برای افراد مبتلا به فشارخون بالا می شود.

اما برای افراد مبتلا به فشار خون بالا، رژیم غذایی پرنمک موجب افزایش ریسک ۲۳ درصدی می شود.

طبق این مطالعه، رژیم غذایی حاوی نمک زیاد در صورت عادی بودن فشار خون، به هیچ عنوان موجب افزایش ریسک بیماری قلبی نمی شود.

در این مطالعه، منت و همکارانش نتایج چهار مطالعه مربوط به اندازه گیری مصرف نمک و پیگیری سلامت قلب افراد را جمع آوری کردند. در مجموع بیش از ۱۳۳ هزار فرد از ۴۹ کشور جهان در این مطالعات حضور داشتند.

در هر یک از مطالعات، نمونه ادرار صبح هر فرد برای اندازه گیری میزان نمک مصرفی شان در روز جمع آوری شده بود.

افراد دارای کمتر از ۳۰۰۰ میلیگرم سدیم در ادرارشان در گروه کم سدیم قرار گرفتند، درحالیکه افراد دارای ۷۰۰۰میلیگرم یا بیشتر سدیم در ادرارشان در گروه با سدیم قرار گرفتند.

ارسال شده در 3 خرداد 1395 توسط خانم فردوس فرد با موضوع پزشکی
  • توی غذاهای ایرانی، مثل نون و انواع خورشت ها و همینطور توی کنسروها و دوغ به اندازه کافی و خیلی زیاد نمک وجود داره و ازین بابت کسی مشکلی نداره

  • پیشنهاد سردبیر

  • انتشار بیماری از طریق آب استخر
  • عوامل افزاینده آلرژی
  • اثرات شگفت انگیز آب بر از بین بردن چربی های ران و شکم
  • استفاده های جانبی از پودر کودک
  • پیامدهای خطرناک ارتودنسی
  • چطوری با واکنش‌های حساسیتی لوازم آرایش مقابله کنیم
  • روش های درمانی برای درد پشت ساق پا
  • مشکلات هورمونی و تعریق شبانه
  • محبوبترین ها

  • 6 نکته ای که باید در مورد پیچ خوردن تخمدان ها بدانید
  • همه چیز را در مورد زخم دهانه رحم بدانیم
  • ابتلا به منوپوز و یائسگی زودرس
  • درمان کاندیدیاز یا خارش واژن
  • 6 نشانه مبتلا بودن به سندروم تخمدان پلی کیستیک (PCOS)
  • این سرطان فامیلی را جدی بگیرید
  • دگرگونی های خانم های حامله
  • هشدار جدی به بانوان! مامو گرافی از نان شب هم واجب تر است
  • رپورتاژ

  • اکو قلب جنین چیست ؟
  • لیزر بهترین روش در مشکلات دندان های مصنوعی و خانم‌های باردار
  • نگاهی به لیزر و کارکرد آن در پوست و زیبایی
  • بهترین و کم هزینه ترین گزینه لیپوماتیک
  • چرا محصولات ارگانیک استفاده کنیم؟
  • الو دکتر

    نخ دندان ارکید
    دکتر هومن عشقی
    تلگرام دکتر سلام
    پرپین آلا

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است