مصرف بیش از اندازه زیاد یا بیش از اندازه کم سدیم فشار خون بالا رژیم غذایی کم نمک رژیم غذایی پرنمک افزایش ریسک بیماری قلبی

همانگونه که رژیم غذایی پرنمک برای سلامتی ما مضر است رژیم غذایی کم نمک نیز می تواند به ما اسیب وارد کند توصیه می کنیم در استفاده از نمک بیشتر مراقب باشید

محققان در مطالعه ای جدید ادعا می کنند رژیم غذایی کم نمک می تواند برای سلامت قلب خطرناک باشد.

به گزارش خبرنگار مهر، به گفته «اندرو منت»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه مک مستر کانادا، محدود کردن نمک در رژیم غذایی به کمتر از ۳۰۰۰ میلی گرم در روز موجب افزایش ریسک بیماری قلبی مشابه با افراد مبتلا به فشار خون بالا که بیش از اندازه نمک می خورند می شود.

وی در این مورد می گوید: «مصرف بیش از اندازه زیاد یا بیش از اندازه کم سدیم (نمک) برای سلامت مضر است.»

انجمن قلب آمریکا به شدت نسبت به نتیجه این مطالعه منتقد است. به گفته این انجمن، این مطالعه مبتنی بر برآوردهای نادرست مصرف سدیم بوده و افراد نباید بدون دغدغه و نگرانی مصرف نمک غذایی شان را افزایش دهند.

طبق اعلام این انجمن، همچنان مصرف کمتر از ۱۵۰۰ میلیگرم سدیم در روز از تمامی منابع توصیه می شود.

اما منت در این باره می گوید فقط افراد مبتلا به فشار خون بالا باید نگران کاهش مصرف نمک غذایی شان باشند.

به گفته وی، نتایج مطالعه نشان می دهد رژیم غذایی کم نمک موجب افزایش ریسک بیماری قلبی یا سکته تا ۲۶ درصد برای افراد بدون فشار خون بالا و ۳۴ درصد برای افراد مبتلا به فشارخون بالا می شود.

اما برای افراد مبتلا به فشار خون بالا، رژیم غذایی پرنمک موجب افزایش ریسک ۲۳ درصدی می شود.

طبق این مطالعه، رژیم غذایی حاوی نمک زیاد در صورت عادی بودن فشار خون، به هیچ عنوان موجب افزایش ریسک بیماری قلبی نمی شود.

در این مطالعه، منت و همکارانش نتایج چهار مطالعه مربوط به اندازه گیری مصرف نمک و پیگیری سلامت قلب افراد را جمع آوری کردند. در مجموع بیش از ۱۳۳ هزار فرد از ۴۹ کشور جهان در این مطالعات حضور داشتند.

در هر یک از مطالعات، نمونه ادرار صبح هر فرد برای اندازه گیری میزان نمک مصرفی شان در روز جمع آوری شده بود.

افراد دارای کمتر از ۳۰۰۰ میلیگرم سدیم در ادرارشان در گروه کم سدیم قرار گرفتند، درحالیکه افراد دارای ۷۰۰۰میلیگرم یا بیشتر سدیم در ادرارشان در گروه با سدیم قرار گرفتند.

5 1000
ارسال شده در 3 خرداد 1395 توسط با موضوع پزشکی
دیدگاه خود را ارسال کنید ( ۱ دیدگاه )

تایید کنید که ربات نیستید !!!

  • توی غذاهای ایرانی، مثل نون و انواع خورشت ها و همینطور توی کنسروها و دوغ به اندازه کافی و خیلی زیاد نمک وجود داره و ازین بابت کسی مشکلی نداره

  • پیشنهاد سردبیر

  • همه چیز را درمورد بیماری ارومیا بدانیم
  • کراتوپاتی دیابتی
  • عامل بروز کهیر کشف شد
  • نحوه کارکرد توالت فرنگی هوشمند
  • عوارض عادت دادن بچه به نمک
  • چگونه از فاسد بودن سوسیس و کالباس مطلع بشویم؟!
  • منظور از منابع خانواده چیست
  • انتخاب مدل مو توسط آرایشگر
  • محبوبترین ها

  • عادت های از بین برنده پوست
  • نابود کردن موهای زاید
  • درمان پف زیر چشم با شیر
  • درپی چه نوع شامپویی باشیم؟
  • چگونه جای باقی مانده انگشتر را از روی انگشتان پاک کنیم
  • لیستی از ده ماسک خانگی ضد پیری
  • 4 مورد که ارتباط رنگ مو را با سلامت شما بیان می کند
  • برای داشتن ناخن هایی سالم، از این خوارکی ها نگذرید
  • رپورتاژ

  • کلینیک سیب سرخ -گونه‌گذاری،فرم‌دهی چانه، برجسته‌سازی لب
  • خدمات دندانپزشکی دکتر فريال حاجی زاده
  • علائم بارداری در روزهای نخست
  • آشنایی با جدیدترین رکورددار رژیم دکتر کرمانی
  • لثه ای روشن به رنگ سلامتی
  • الو دکتر

    دندانپزشکی دکترسلام
    تلگرام دکتر سلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما