41yH9vEl2fL__28059.1423176580.500.659 مصرف آب کتری

سعی کنید آب کتری را پس از جوشیده شدن استفاده کنید و از گرم کردن دوباره آن پیشگیری کنید چون مصرف آب دوباره جوشیده شده آن می تواند به سلامتی ما آسیب وارد کند

 شاید شما نیز از آن دسته افراد باشید که آب موجود در کتری‌ها تعویض نمی‌کنید و در صورت کم شدن آب، تنها کمی بیشتر آب به آن اضافه می‌کنید. بسیاری افراد به منظور صرفه جویی در مصرف آب این کار را می‌کنند در حالی که کاملا اشتباه است.
در واقع وقتی آبی را بیشتر از یک مرتبه بجوشانید تغییراتی در سطح اکسیژن آن به وجود می‌آید که بسیار خطرناک است و سبب رسوب و تجمع مواد شیمیایی بسیار خطرناکی در آن می‌شود. می‌توانید به منظور اطمینان از این موضوع آزمایشی بسیار راحت را انجام دهید.
شاید شما نیز متوجه شده باشید چای‌هایی که بیش از دوبار گرم می‌شوند مزه واقعی و خوبی ندارند، این موضوع نشان می‌دهد بر اثر چندبار جوشیدن آب، خاصیت اصلی و فواید خود را از دست می‌دهد.
جوشاندن آب سبب کشتن باکتری‌ها می‌شود اما اگر این کار را چندین بار انجام دهید، گازها و مواد شیمیایی سمی همچون نیترات، آرسنیک و فلوراید در آن تولید می‌شود و به راحتی می‌تواند به سلامتی عمومی و عملکرد سیستم عصبی آسیب برساند.
منبع: Super Tasty Recipes

ارسال شده در 3 خرداد 1395 توسط خانم فردوس فرد با موضوع تغذیه

پیشنهاد سردبیر

  • از ام اس و علائم آن چه میدانید؟
  • تاثیرگذارترین ویتامین بر دیابت را بشناسید
  • با این چک آپ، در یک دقیقه از سلامت خود باخبر شوید
  • روش موثر برای جدا کردن جای خواب فرزندان
  • درمورد رولف درمانی چه می دانید؟
  • 8 شیوه لاغر شدن با خواب
  • بخور نخور های مختلف برای سلامت قلب
  • عکس متحرک از نحوه کارکردن و تپش قلب
  • ساخت نانودریچه ها برای انتقال دارو در بدن
  • سرطان در مواد غذایی
  • روش های درمانی مختلف هنگام ابتلا به درد زانو
  • رسیدگی به نیروی اسپرم مردان
  • چربی شکمی قاتل انسان هاست
  • تهیه سالاد با ماهی سالمون دودی
  • خطرات لامپ های کم مصرف برای بدن
  • محبوبترین ها

  • تدریس رشته جدید در زمینه جراحی شکم مادر
  • وزیر بهداشت عمل جراحی چشم به صورت رایگان انجام می دهد
  • کنفرانس بین‌المللی آب و محیط زیست در دانشگاه تهران برگزار می شود
  • لوستر باکتری کش!
  • برگزاری هفدهمین دوره سفرنامه سلامت و امید
  • درمان بیماری های جنسی با واکسن کلامیدیا
  • ابتلا به انواع قارچ‌های پوستی با این کفش ها
  • ماجرای قرارگیری طرح درنا روی پیراهن تیم ملی والیبال
  • مفید ترین دانه برای تقویت بدن را بشناسید
  • تولید غضروف زنده در مفصل ران با سلول‌های بنیادی
  • غذاهای تند و تیز را به این علت میل کنید
  • نیش زنبور و سکته ی مغزی!
  • اقدام خیر خواهانه دانشجویان دانشگاه تهران
  • پس از پیوند سلول‌های بنیادی بیماران سکته مغزی می توانند راه بروند
  • پیشگیری از مرگ و میر نوزادان هنگام خواب
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است