دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
دکتر بابایی
دکتر بابایی
متخصص پوست،مو، زیبایی، لیزر
دکتر شاهین شمس
دکتر شاهین شمس
متخصص جراحی فک و صورت
دیبا
کلینیک تخصصی دیبا
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
دکتر عباسی
دکتر محسن عباسی
متخصص جراحی دهان، فک و صورت، ایمپلنتولوژیست
دکتر علیرضا فقیهی
دکتر علیرضا فقیهی
متخصص گوش و حلق وبينى
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
بیوتی لیزر
بیوتی‌لیزر
دکتر کیان‌پیشه
ایران نوین
کلینیک ایران نوین
کاشت مو
کلینیک صدف
دکتر فرح آل قیس
متخصص کاشت و پیوند مو

منبع انرژی گرسنگی و روزه داری گرسنگی و انرژی روزه گرفتن تامین انرژی بافت عضلات

در زمان روزه داری بدن همواره ناچار است برای دریافت انرژی از منابع کربوهیدرات و چربی و در آخر از بافت های عضلانی استفاده نماید. گلوکز در خون به سرعت مصرف می شود و سپس به سراغ گلیکوژن عضله می رود. بعد از مصرف گلیکوژن بدن از  اسیدهای چرب به عنوان یک منبع انرژی استفاده می کند. مسئله ای که وجود دارد این است که سلول های مغزی نمی توانند از اسیدهای چرب به عنوان منبع انرژی استفاده کنند و فقط از گلوکز به عنوان منبع انرژی استفاده می کنند. هنگامی که گلوکز در دسترس نباشد سلول های مغزی از آمینواسیدها استفاده می کنند و البته اسیدها فقط در ترکیبات پروتئینی که در بافت عضلات وجود دارد به دست می آید از این رو با مصرف ترکیبات بافت عضلات، انرژی بدن با ادامه گرسنگی به سرعت کاهش می یابد و عضلات کوچک می شوند.
نخوردن غذا همچنین باعث تولید کتون ها می شود و مقدار آن در ادرار زیاد شده و باعث ایجاد کیتوسیس می شود.

این مطلب توسط  مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد

5 1000
ارسال شده در 3 خرداد 1395 توسط با موضوع تغذیه
ویزیت یاب

مطالب پیشنهادی

پیشنهاد سردبیر

  • روش های کلیدی و موثر برای رسیدن به موفقیت
  • سیگار کشیدن و سرطان سینه در زنان جوان
  • در مورد خوردنی های فرآوری شده بیشتر بدانید
  • کنگر را از یاد نبرید
  • هر نوع ورزشی مناسب بیماری دیسک نیست
  • چکار کنیم که ناخن ها زود بلند شود؟
  • دستور پخت خورش بامیه بادمجان
  • 9 خاصیت طلایی برای اینکه به خوردن زیتون ترغیب شوید!
  • محبوبترین ها

  • نکات تغذیه ای مهم برای مبتلایان به بیماری کرون
  • از بین بردن درد به کمک خوراکی های طبیعی
  • با دیدن غذا خوردن فرد ، به شخصیت او پی ببرید
  • حذف شام و مصرف صبحانه ای مفصل برای کاهش وزن
  • مکمل های غذایی مورد نیاز برای کودک
  • نقش تغذیه در بیماری رفلاکس اسید معده
  • فواید ویتامین E برای ناباروری
  • خوردنی های نامناسب در زمان ابتلا به اسهال
  • رپورتاژ

  • درمان افتادگی پلک به روش پلاسما
  • لیزر بهترین روش در مشکلات دندان های مصنوعی و خانم‌های باردار
  • اصلاح طرح لبخند دکتر سعید هاشمی
  • پوستی به لطافت و درخشندگی ابریشم
  • معرفی تمام محصولات سان‌سی در نمایشگاه بین‌المللی (25 تا 28 اردیبهشت‌ماه)
  • کلینیک صدف
    دندانپزشکی دکترسلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما پذیرش آگهی
    x