دکتر علیرضا فقیهی
دکتر علیرضا فقیهی
جراحى زيبايى بينى ( رينوپلاستى)
دکتر محسن پور حقیقی
دکتر محسن پور حقیقی
متخصص دندان پزشکی ترمیمی و زیبایی
کلینیک ساج
پلی‌کلینیک شبانه‌روزی ساج
هر آنچه شما می‌خواهید
دکتر وفایی
دکتر حمیدرضا وفایی
جراحی پلاستیک و ترمیمی (لیپوماتیک)
آزمایشگاه نیلو
آزمایشگاه نیلو
اختلالات اسيد امينه
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو پلاسماجت
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
ایران نوین – رجایی
لاغری با دستگاه یا رژیم
کلینیک ایران نوین
کلینیک شارلوت
کلینیک شارلوت
کلیه خدمات پوست،مو و زیبایی
دکتر فرزاد حسینی
دکتر فرزاد حسینی
لیفت صورت

مصرف طالبی طالبی دلایل خودنمایی خاصیت طالبی ارزش غذایی طالبی آش پرخاصیت ، به دلیل مصرف‌،

 

در این فصل طالبی به وفور یافت می شود این میوه خاصیت های مفید زیادی برای بدن ما به همراه دارد توصیه می کنیم از آن بیشتر استفاده کنید چون یکی از دشمنان اصلی سرطان به شمار می آید

یکی از میوه های پرخاصیت و خوشمزه طالبی است.طالبی یکی از انواع ملون هاست که در خانواده خیار جای دارد. طالبی از محبوب ترین انواع ملون هاست که دارای کالری کمی است .
طالبی حاوی مقدار زیادی بتاکاروتن است و بدن می تواند بتاکاروتن را به ویتامین آ تبدیل کند.

طالبی یک میوه ایده آل برای زمان هایی است که فرد احساس افسردگی و استرس می کند. بر اساس مطالعات، کسانی که مقادیر بالایی از ویتامین A را به صورت روزانه دریافت می کنند، خطر آب مروارید در آن ها به میزان 40 درصد کاهش می یابد؛ همچنین زنانی که به طور مرتب و منظم طالبی می خورند کمتر به جراحی کاتاراکت نیاز پیدا می کنند. در مقابل زنانی که نمک، کره و چربی های ناسالمی در برنامه غذایی شان دارند، بیشتر در معرض خطر آب مروارید هستند. این تحقیق همچنین ارتباط احتمالی بین دریافت بتاکاروتن و پیشگیری از سرطان را نیز نشان داد.

نتایج یک مطالعه جدید نشان می دهد، مصرف منابع غذایی غنی از ویتامین آ مانند طالبی برای سیگاری ها نیز مفید است. یکی از عوامل سرطان زای موجود در دود سیگار موجب کمبود ویتامین آ در بدن می شود. در مقابل هنگامی که فرد غذاهای حاوی ویتامین آ را به رژیم غذایی اش می افزاید، خطر پیشرفت بیماری های ریوی مانند آمفیزم کاهش می یابد.

طالبی همچنین غنی از ترکیبی به نام آدنوزین است. آدنوزین به طور معمول به بیماران قلبی به عنوان ماده رقیق کننده خون تجویز می شود. هنگامی که خون شما رقیق است، می توانید با مصرف طالبی از لخته شدن خون در دستگاه قلبی عروقی پیشگیری کنید. از طرفی فولات موجود در طالبی و دیگر ملون ها نیز به پیشگیری از حملات قلبی کمک می کند.

طالبی یک میوه ایده آل برای زمان هایی است که فرد احساس افسردگی و استرس می کند. طالبی منبع غنی پتاسیم است که به طبیعی شدن تپش قلب و همچنین به فراهم شدن اکسیژن برای مغز کمک می کند؛ در نتیجه فرد با خوردن طالبی احساس آرامش و تمرکز بیشتری خواهد کرد.

تبیان
5 1000
ارسال شده در 3 خرداد 1395 توسط با موضوع خواص میوه و سبزیجات

ارکید
دندانپزشکی دکترسلام
تلگرام دکتر سلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
x