مصرف طالبی طالبی دلایل خودنمایی خاصیت طالبی ارزش غذایی طالبی آش پرخاصیت ، به دلیل مصرف‌،

 

در این فصل طالبی به وفور یافت می شود این میوه خاصیت های مفید زیادی برای بدن ما به همراه دارد توصیه می کنیم از آن بیشتر استفاده کنید چون یکی از دشمنان اصلی سرطان به شمار می آید

یکی از میوه های پرخاصیت و خوشمزه طالبی است.طالبی یکی از انواع ملون هاست که در خانواده خیار جای دارد. طالبی از محبوب ترین انواع ملون هاست که دارای کالری کمی است .
طالبی حاوی مقدار زیادی بتاکاروتن است و بدن می تواند بتاکاروتن را به ویتامین آ تبدیل کند.

طالبی یک میوه ایده آل برای زمان هایی است که فرد احساس افسردگی و استرس می کند. بر اساس مطالعات، کسانی که مقادیر بالایی از ویتامین A را به صورت روزانه دریافت می کنند، خطر آب مروارید در آن ها به میزان 40 درصد کاهش می یابد؛ همچنین زنانی که به طور مرتب و منظم طالبی می خورند کمتر به جراحی کاتاراکت نیاز پیدا می کنند. در مقابل زنانی که نمک، کره و چربی های ناسالمی در برنامه غذایی شان دارند، بیشتر در معرض خطر آب مروارید هستند. این تحقیق همچنین ارتباط احتمالی بین دریافت بتاکاروتن و پیشگیری از سرطان را نیز نشان داد.

نتایج یک مطالعه جدید نشان می دهد، مصرف منابع غذایی غنی از ویتامین آ مانند طالبی برای سیگاری ها نیز مفید است. یکی از عوامل سرطان زای موجود در دود سیگار موجب کمبود ویتامین آ در بدن می شود. در مقابل هنگامی که فرد غذاهای حاوی ویتامین آ را به رژیم غذایی اش می افزاید، خطر پیشرفت بیماری های ریوی مانند آمفیزم کاهش می یابد.

طالبی همچنین غنی از ترکیبی به نام آدنوزین است. آدنوزین به طور معمول به بیماران قلبی به عنوان ماده رقیق کننده خون تجویز می شود. هنگامی که خون شما رقیق است، می توانید با مصرف طالبی از لخته شدن خون در دستگاه قلبی عروقی پیشگیری کنید. از طرفی فولات موجود در طالبی و دیگر ملون ها نیز به پیشگیری از حملات قلبی کمک می کند.

طالبی یک میوه ایده آل برای زمان هایی است که فرد احساس افسردگی و استرس می کند. طالبی منبع غنی پتاسیم است که به طبیعی شدن تپش قلب و همچنین به فراهم شدن اکسیژن برای مغز کمک می کند؛ در نتیجه فرد با خوردن طالبی احساس آرامش و تمرکز بیشتری خواهد کرد.

تبیان

ارسال شده در 3 خرداد 1395 توسط خانم فردوس فرد با موضوع خواص میوه و سبزیجات

پیشنهاد سردبیر

  • کاهش میل کودکان از خوردن غذاهای آماده
  • درمان گیاهی برای درخشان کردن پوست
  • روش کاملا سنتی و طبیعی برای درمان فصد
  • روش های جدید برای مقابله با کمرویی
  • چگونه برنامه خاصی برای تغذیه ی خود به وجود آوریم
  • لمس جوانی با این روشها
  • آپنه خواب و تهدید سلامت مردان
  • کوتاه کردن موهای نوزاد چگونه باید باشد
  • راز نهفته در دست دادن افراد مختلف
  • دندان درآوردن شیرخواران
  • احساس خشم و تنفر در کودکان طرد شده
  • بهترین ویژگی های خیار برای سلامتی
  • اهمیت مصرف امگا 3 و منابع آن
  • تاثیر مصرف سیگار بر سلامت دهان و دندان
  • بررسی توصیه های نادرست تغذیه
  • محبوبترین ها

  • با مصرف گردو بیماریهای قلبی بهبود می یابد
  • رژیمی بودن برخی نوشابه ها صحت دارد؟
  • خوراکی های وابسته کننده
  • افزایش بیماری با مصرف خوراکی های غیر بومی
  • تنظیم رژیم غذایی برای کاهش وزن با رعایت برخی نکات مهم
  • بررسی میوه و سبزیجات از روی ظاهر آنها
  • چطوری ریه ها را با میوه و سبزی سم زدایی کنیم
  • نسخه تغذیه ای برای بیماران سلیاک
  • شایعات تغذیه ای راجع به سویا
  • منوی غذایی چاق کننده
  • چگونه به شیر طعم دهنده های سالمی اضافه کنیم؟
  • آیا قره قروت نیز برای بدن مفید است؟
  • این نوشیدنی ها نقش معجزه دارند
  • روش هایی معجزه آسا جهت رفع سوزش دهان با فلفل
  • خطرات مصرف داروهای گیاهی در دوران بارداری
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است