مشاوره زیبایی
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
ساج
کلینیک ساج
زنان و زایمان
دکتر مجید نداف کرمانی
دکتر مجید نداف کرمانی
متخصص جراح پلاستیک و زیبایی
ساختمان پزشکان، دکتر حبیب سهرابی
دکتر حبیب سهرابی
متخصص گوش،حلق،بینی جراح زیبایی بینی
کلینیک ارتوپدی سپید
کلینیک ارتوپدی سپید
دکتر بابایی
دکتر بابایی
متخصص پوست،مو، زیبایی، لیزر
ایران نوین
کلینیک ایران نوین
کاشت مو
بیوتی لیزر
بیوتی‌لیزر
دکتر کیان‌پیشه
دکتر عباسی
دکتر محسن عباسی
متخصص جراحی دهان، فک و صورت، ایمپلنتولوژیست
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
پیرایه
پوست، مو و زیبایی
دکتر مجید صالح
دکتر مجید صالح
متخصص جراحی فک وصورت،زیبایی بینی
دکتر علیرضا فقیهی
دکتر علیرضا فقیهی
متخصص گوش و حلق وبينى
چشمخانه، ساختمان پزشکان
کلینیک چشمخانه
به روز ترین تجهیزات و دانش چشم پزشکی
دکتر هادی صادق /کلینیک
دکتر پژمان هادی صادق و دکتر پریسا هادی صادق
متخصص ارتودنسی
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک

میوه‌ها گیاه‌خواری گیاهخواران سبزیجات خانم‌‌های گیاهخوار الگوی غذایی مثبت
چه نوع سبزیجاتی برای بدنمان مفید هستند و کدامیک خاصیت بیشتری نسبت به انواع سبزی ها دارد می خواهیم با ویژگی های سبزی های پر خاصیت برای بدن اشنا شویم

مریم رضایی در توضیح بیشتر گروه سبزی‌ها گفت: این گروه شامل انواع سبزی‌های برگ‌دار، انواع کلم، هویج، بادنجان، نخودسبز، لوبیا سبز ، انواع کدو، فلفل، قارچ، خیار، گوجه فرنگی، پیاز و سیب‌زمینی است.

وی درمورد مواد مغذی‌ سبزی‌ها گفت: انواع ویتامین‌های A,B.C و مواد معدنی مثل پتاسیم، منیزیم،‌آهن است و مقدار بسیار زیادی این گروه فیبر دارد.

این کارشناس تغذیه ادامه داد: برای محافظت بدن در برابر عفونت، ترمیم زخم، تقویت بینایی و سلامت پوست بهتر است بیشتر مصرف شود.

رضایی گفت: سبزی‌ها دارای خاصیت آنتی‌اکسیدانی بوده و در پیشگیری از ابتلا به سرطان نقش دارند. البته قبل از مصرف آنها باید به دقت شستشو و ضدعفونی شوند و برای پختن سبزی از آب کم استفاده شود و حتی آب استفاده شده نیز مصرف شود، چرا که بخشی از ویتامین‌های سبزی وارد آب می‌شود.

این کارشناس تغذیه مقدار توصیه شده مصرف روزانه سبزی‌ها را 3 تا 5 واحد دانست و گفت: یک واحد سبزی برابر با یک لیوان سبزی خام برگ‌دار مثل اسفناج و کاهو است یا می‌توان نصف لیوان سبزی پخته یا خام خورد شده یا نصف لیوان نخودسبز، لوبیا سبز و هویج خرد شده یا یک عدد گوجه‌فرنگی، هویج یا خیار متوسط است.

وی تاکید کرد: سبزی‌ها باید تازه تهیه و مصرف شوند و بهتر است به صورت خام مصرف شوند چون ویتامین‌های آن حفظ می‌شود.

فارس

 

5 1000
ارسال شده در 2 خرداد 1395 توسط با موضوع خواص میوه و سبزیجات
ویزیت یاب

پیشنهاد سردبیر

  • درمان های طب سنتی برای عارضه دفع کراتین
  • زنانی که طلاق گرفته اند برای ازدواج مناسبند؟
  • نشانه‌های هشدار دهنده آلرژی به دارو
  • تصاویری از دستگاه پمپ تزریق تغذیه
  • سهولت در پیدا کردن رگ با این وسیله
  • اسکی بازها چه بخورند و چه نخورند؟
  • تمریناتی برای بالا بردن سرعت بدن
  • مصرف انواع برنج ها برای بیماران قندی
  • محبوبترین ها

  • تغذیه صحیح و سالم برای مراقبت از سلامتی
  • چگونه بفهمیم یک ماده غذایی حساسیت زا است
  • با مصرف ویتامین B قلب خود را از خطرات آلودگی هوا حفظ نمایید
  • چگونه بی حوصلگی بعد از خوردن ناهار را برطرف کنیم؟
  • قدرت شنوایی تان با خوردن ماهی چند برابر می شود
  • تناسب اندام بیشتر با این اسموتی ها
  • پاسخ به سوالات شما در مورد محصولات لبنی فله ای
  • مصرف این مواد غذایی سبب پیری شما می شود!
  • رپورتاژ

  • دکتر فرهت مجید فر جراح اندودونتیک دندان ها
  • اصلاح طرح لبخند و دندانپزشکی زیبایی
  • عمل جراحى زيبايى بينى به روش جديد clacc
  • برای نوزادی که در راه است چه چیزهایی لازم دارید؟
  • دکتر بابایی متخصص پوست مو و زيبايی
  • دندانپزشکی دکترسلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما پذیرش آگهی
    x