دکتر نداف کرمانی
دکتر مجید نداف کرمانی
فوق‌تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
دکتر رضا شعبان‌پور
دکتر رضا شعبان‌پور
طراحی لبخند با لومینییرز سرامیکی بدون کوچک‌ترین تراش
دکتر محمدرضا کاظمی
دکتر محمدرضا کاظمی
فوق‌تخصص درد
کلینیک دیبا
دندانپزشکی دیبا
کلینیک تخصصی
دکتر افشین قرایی
افشین قرایی
کارشناس شنوایی سنجی
آزمایشگاه نیلو
آزمایشگاه نیلو
اختلالات اسيد امينه
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو پلاسماجت
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
نیلوفر داوودپور
دکتر نیلوفر داودپور
ارائه خدمات ترمیمی-زیبایی
دکتر وحید عارفی
دکتر وحید عارفی
متخصص لمینیت و زیبایی
کلینیک ساج
پلی‌کلینیک شبانه‌روزی ساج
هر آنچه شما می‌خواهید
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
دندانپزشکی عمومی
دکتر عامری
دکتر محمدحسن عامری
متخصص گوش،حلق بینی و جراحی سر و گردن

5486
چه نوع سبزیجاتی برای بدنمان مفید هستند و کدامیک خاصیت بیشتری نسبت به انواع سبزی ها دارد می خواهیم با ویژگی های سبزی های پر خاصیت برای بدن اشنا شویم

مریم رضایی در توضیح بیشتر گروه سبزی‌ها گفت: این گروه شامل انواع سبزی‌های برگ‌دار، انواع کلم، هویج، بادنجان، نخودسبز، لوبیا سبز ، انواع کدو، فلفل، قارچ، خیار، گوجه فرنگی، پیاز و سیب‌زمینی است.

وی درمورد مواد مغذی‌ سبزی‌ها گفت: انواع ویتامین‌های A,B.C و مواد معدنی مثل پتاسیم، منیزیم،‌آهن است و مقدار بسیار زیادی این گروه فیبر دارد.

این کارشناس تغذیه ادامه داد: برای محافظت بدن در برابر عفونت، ترمیم زخم، تقویت بینایی و سلامت پوست بهتر است بیشتر مصرف شود.

رضایی گفت: سبزی‌ها دارای خاصیت آنتی‌اکسیدانی بوده و در پیشگیری از ابتلا به سرطان نقش دارند. البته قبل از مصرف آنها باید به دقت شستشو و ضدعفونی شوند و برای پختن سبزی از آب کم استفاده شود و حتی آب استفاده شده نیز مصرف شود، چرا که بخشی از ویتامین‌های سبزی وارد آب می‌شود.

این کارشناس تغذیه مقدار توصیه شده مصرف روزانه سبزی‌ها را 3 تا 5 واحد دانست و گفت: یک واحد سبزی برابر با یک لیوان سبزی خام برگ‌دار مثل اسفناج و کاهو است یا می‌توان نصف لیوان سبزی پخته یا خام خورد شده یا نصف لیوان نخودسبز، لوبیا سبز و هویج خرد شده یا یک عدد گوجه‌فرنگی، هویج یا خیار متوسط است.

وی تاکید کرد: سبزی‌ها باید تازه تهیه و مصرف شوند و بهتر است به صورت خام مصرف شوند چون ویتامین‌های آن حفظ می‌شود.

فارس

 

5 1000
ارسال شده در 3 خرداد 1395 توسط با موضوع خواص میوه و سبزیجات

پیشنهاد سردبیر

  • هشدار! خطر مرگ به علت مصدود بودن دودکش
  • 12 کلید طلایی برای افزایش قد (قسمت دوم)
  • اهمیت ورزش صبحگاهی با معده خالی
  • آب یخ ننوشید
  • خودپرستی در شریک زندگی و طرز رفتار با وی
  • چگونه در زمان امتحانات بر استرس خود غلبه کنیم؟
  • 7 منبع غذایی به غیر از گوشت برای تامین پروتئین بدن
  • خوردن این داروها سبب ایجاد زخم معده نمی شود
  • محبوبترین ها

  • ساخت داروی کاهش اندازه غده پروستات در مردان
  • هشدار! مصرف ایبوپروفن باعث بروز ایست قلبی می شود!
  • بروز اختلال خواب به دنبال مصرف برخي داروها
  • نکات لازم در مصرف انتی بیوتیک ها
  • موارد مصرف سیپروفلوکساسین
  • ارتقاء صنعت دارويي نيازمند حمايت بيشتري است
  • داروهای ضد افسردگی و عوارض آن
  • مکمل های مولتی ویتامین برای چشم مردان
  • رپورتاژ

  • هایفو HIFU – لیفت صورت بدون جراحى
  • انستیتو زیبایی پوست صورت و بدن تانی
  • نگاهی به لیزر و کارکرد آن در پوست و زیبایی
  • دکتر فرهت مجید فر جراح اندودونتیک دندان ها
  • دکتر شاهین بهجو جراح زیبایی و ترمیمی
  • ارکید
    تلگرام دکتر سلام
    دندانپزشکی دکترسلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
    x