574342b982506

چگونه می توانیم بفهمیم در معرض ابتلا به دیابت قرار داریم چه نشانه هایی خبر از خطر دیابت به ما میدهند  توصیه های متخصصین در این زمینه چیست؟

یک پزشک و متخصص تغذیه و رژیم‌درمانی گفت: «با توجه به سبک زندگی ماشینی امروزی و شیوع دیابت در جوامع، تاکید بر این است که از سن 30 سالگی غربالگری دیابت انجام شود.»

دکتر پیام فرح‌بخش، پزشک و متخصص تغذیه و رژیم‌درمانی و عضو هیات علمی دانشگاه  اظهار داشت: «بهتر است از سن 30 سالگی غربالگری دیابت انجام شود البته در افراد با سابقه خانوادگی ابتلا به دیابت، باید زودتر از این زمان برای تشخیص دیابت اقدام کرد.

وی با اشاره به اینکه تنها راه تشخیص دیابت، آزمایش خون است، گفت: «برای انجام تست قندخون فرد باید ناشتا باشد و لازم است که فرد به مدت 8 ساعت، غذایی مصرف نکرده باشد.»

دکتر فرح‌بخش با هشدار اینکه میزان قندخون 126 میلی‌گرم در دسی‌لیتر و بیش از آن باشد نشان از ابتلا به دیابت است، تاکید کرد: « محدوده طبیعی قندخون در افراد سالم کمتر از 100 است. درصورتی که با انجام آزمایشات مشخص شود، قندخون بین 100 تا 125 میلی‌گرم در دسی‌لیتر است فرد در معرض پیش‌‌دیابت قرار دارد و در چنین شرایطی مراجعه به یک متخصص تغذیه و پیروی از یک الگوی غذایی سالم و داشتن تحرک می‌تواند ریسک ابتلا به دیابت را کاهش دهد. اما اگر میزان قندخون 126 میلی‌گرم در دسی‌لیتر و بیش از آن باشد، فرد به دیابت مبتلاست.»

 

ارسال شده در 4 خرداد 1395 توسط خانم فردوس فرد با موضوع دیابت

پیشنهاد سردبیر

  • افسردگی ناشی از شتاب زدگی
  • مزاج سرد و آسیب های ناشی از آن
  • موارد مهم پیرامون استفاده از داروی پلازیل
  • مضرات تبلت خریدن برای بچه زیر 6 سال
  • آیا به هیپنوتیزم اعتقاد دارید؟
  • عفونتهای باکتریایی پوست
  • آکنه و شیوه های درمان آن با گیاهان
  • چه عواملی در کاهش جذب آهن بدن موثر است
  • رفع مشکلات عفونی در لثه ها
  • بدون اضطراب زندگی کنید
  • تمایل به بارداری در این سنین
  • پاسخ به استرس می تواندسبب چاقی کودکان شود
  • مناظر و مجسمه های یخی زیبای امروز
  • ضربان ساز قلب در چه مواقعی گذاشته میشود؟
  • سالاد مرکبات با سبزیجات
  • محبوبترین ها

  • بقچه ای با تخمه آفتابگردان
  • تفاوت سالاد خوردن افراد چاق و لاغر
  • تارت پنجره ای
  • مینی اک مک های تابه ای
  • رسپی بدون روغن : سالاد نخود با سس نعناع
  • اسموتی صبحانه: اسموتی میوه و غلات
  • اک مک با نشاسته ذرت
  • شیرینی ادویه دار کشمشی
  • روش تهیه نان بروتچن عسلی
  • سالاد مرغ و ارده
  • با کرفس و پودر کاری غذای خوشمزه درست کنید
  • کوفته رژیمی در ساندویج ساز
  • رسپی سیب زمینی مخصوص صبحانه
  • ماهی کباب شده و این روش تهیه
  • لذت واقعی غذا را بچشید
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است