17defe99ad66ea959b855c908b08f52e به دفعات زیاد آب را نجوشانید

 بهتر است از جوشاندن مکرر آب خودداری کنید چون با این کار آن را سمی و خطرناک می کنید در ادامه از آسیب های مختلف جوشاندن آب به دفعات زیاد بیشتر خواهیم گفت

هرروز صبح که از خواب بیدار می‌شوید کتری برقی را روشن می‌کنید و درحالی‌که آب درون آن به جوش می‌آید، کارهای دیگرتان را انجام می دهید، تا این که متوجه می‌شوید کتری برقی به‌طور خودکار خاموش شده است؛ دکمه را می زنید تا مجدد جوش بیاید؛ اما هرگز تصور نمی‌کنید که این کار به‌سلامتی شما ضرر می‌رساند اما چرا؟
به گفته محققان دانشگاه هاروارد، با جوشیدن آب تغییراتی در ترکیب آن به وجود می‌آید و ترکیبات فرارو گازها در آن رها می‌شود .وقتی آب معمولی بیش‌ازحد جوشانده شود یا مجدد بجوشد ترکیبات آن ، حالت نامناسب پیدا می‌کند.

مواد خطرناک در آب تراکم پیدا می‌کند درنتیجه احتمال آشامیدن برخی مواد شیمیایی و مواد خطرناکی مانند نیتریت، آرسنیک و فلوراید افزایش پیدا می‌کند. میزان زیاد مواد معدنی انباشته شده می‌تواند مضر باشد.به‌عنوان‌مثال نمک کلسیم می تواند به سنگ کلیه و سنگ صفرا منجر شود.

اثرات مخرب آب جوشیده مکرر:
نیترات‌ها که در معرض حرارت بالا قرار می‌گیرد بسیار سمی می‌شود. دمای بالا نیتریت را به نیتروسامین تبدیل می‌کند که سرطان‌زاست .نیتریت را به بیماری‌هایی چون لوسمی، لنفوم غیر هوچکین،سرطان تخمدان،کولون، معده ، پانکراس و تیروئید ارتباط می دهند .

به‌علاوه، در طول سال، تراکم آرسنیک می‌تواند به مسمومیت آرسنیک ومشکلات متعددی ازجمله سرطان، بیماری قلبی عروقی، ،نازایی و اختلالات رشد منجر شود.
قرار گرفتن بیش‌ازحد در معرض فلوراید می‌تواند اثرات مخرب بر رشد شناختی و عصبی، به‌ویژه در کودکان،ایجاد کند، بنابراین احتیاط به خرج دهید اگر لازم به جوشاندن آب است از باقی مانده آن برای آبیاری ومصارف دیگر استفاده کنید وهر بار به میزان مورد نیاز آب بجوشانید .

منبع:روزنامه خراسان

سایت “هلث نیوز”

ارسال شده در 5 خرداد 1395 توسط خانم فردوس فرد با موضوع پزشکی

پیشنهاد سردبیر

  • اهمیت مراقبت در زمینه بیماری های سینه
  • ضرر های جبران ناپذیر هدفون
  • شیوه بکارگیری قرص های ضد بارداری(LD ، HD)
  • تقلب 60 درصدی در آبلیمو در سال گذشته
  • محیط های دربسته و مواد شوینده
  • میکاپ ساده و بی عیب و نقص در ۵مدت دقیقه!
  • درمان آسیب نخاعی با سلول بنیادی
  • خطرات هورمون درمانی را با ورزش کاهش دهید
  • نشانه های خطرناک برای سلامتی در گلو
  • چگونه می توان پزشک بد را از خوب تشخیص داد
  • چگونه از حملات میگرن پیشگیری کنیم؟
  • اقدامات لازم بعد از دعوا
  • عوارض و ضررهای لوازم آرایش
  • روش درست کردن تخم مرغ در قالب کیک یزدی
  • بررسی درست و غلط بودن نه خرافه‌ رایج بین مردم
  • محبوبترین ها

  • سوراخ کردن گوش بدون درد و خونریزی در مترو!
  • پیشکسوت آبی ها به دیار باقی شتافت
  • ۴۰۰ نوع دارو در مراکز بهداشت روستایی تقسیم می شود
  • این خوراکیها انیشتین وجودتان را کور می کنند!
  • شوینده های طبیعی پوست کف سر
  • آشنایی ازدواج سپید و علت افزایش آن در ایران
  • پیشنهاد شرکت های هواپیمایی به زائران اربعین حسینی
  • Bioserenity و مدیریت تشنج درافراد صرعی
  • تقویت نهاد عمومی هلال احمر
  • نجات از سرطان های زنانه با این ویتامین
  • موفقیت در تولید دستگاه الکتروکاردیوگراف
  • شوکه شدن دنیای علم با تولد نوزادی نادر
  • خانه داری و اینهمه عوارض و بیماری!
  • معجون پوسته تخم مرغ برای رفع پوکی استخوان
  • تندرستی و سلامتی با این نوع سبزی
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است