17defe99ad66ea959b855c908b08f52e

 بهتر است از جوشاندن مکرر آب خودداری کنید چون با این کار آن را سمی و خطرناک می کنید در ادامه از آسیب های مختلف جوشاندن آب به دفعات زیاد بیشتر خواهیم گفت

هرروز صبح که از خواب بیدار می‌شوید کتری برقی را روشن می‌کنید و درحالی‌که آب درون آن به جوش می‌آید، کارهای دیگرتان را انجام می دهید، تا این که متوجه می‌شوید کتری برقی به‌طور خودکار خاموش شده است؛ دکمه را می زنید تا مجدد جوش بیاید؛ اما هرگز تصور نمی‌کنید که این کار به‌سلامتی شما ضرر می‌رساند اما چرا؟
به گفته محققان دانشگاه هاروارد، با جوشیدن آب تغییراتی در ترکیب آن به وجود می‌آید و ترکیبات فرارو گازها در آن رها می‌شود .وقتی آب معمولی بیش‌ازحد جوشانده شود یا مجدد بجوشد ترکیبات آن ، حالت نامناسب پیدا می‌کند.

مواد خطرناک در آب تراکم پیدا می‌کند درنتیجه احتمال آشامیدن برخی مواد شیمیایی و مواد خطرناکی مانند نیتریت، آرسنیک و فلوراید افزایش پیدا می‌کند. میزان زیاد مواد معدنی انباشته شده می‌تواند مضر باشد.به‌عنوان‌مثال نمک کلسیم می تواند به سنگ کلیه و سنگ صفرا منجر شود.

اثرات مخرب آب جوشیده مکرر:
نیترات‌ها که در معرض حرارت بالا قرار می‌گیرد بسیار سمی می‌شود. دمای بالا نیتریت را به نیتروسامین تبدیل می‌کند که سرطان‌زاست .نیتریت را به بیماری‌هایی چون لوسمی، لنفوم غیر هوچکین،سرطان تخمدان،کولون، معده ، پانکراس و تیروئید ارتباط می دهند .

به‌علاوه، در طول سال، تراکم آرسنیک می‌تواند به مسمومیت آرسنیک ومشکلات متعددی ازجمله سرطان، بیماری قلبی عروقی، ،نازایی و اختلالات رشد منجر شود.
قرار گرفتن بیش‌ازحد در معرض فلوراید می‌تواند اثرات مخرب بر رشد شناختی و عصبی، به‌ویژه در کودکان،ایجاد کند، بنابراین احتیاط به خرج دهید اگر لازم به جوشاندن آب است از باقی مانده آن برای آبیاری ومصارف دیگر استفاده کنید وهر بار به میزان مورد نیاز آب بجوشانید .

منبع:روزنامه خراسان

سایت “هلث نیوز”

ارسال شده در 5 خرداد 1395 توسط خانم فردوس فرد با موضوع پزشکی

پیشنهاد سردبیر

  • با استفاده از این میوه ها پوستی سرحال داشته باشید
  • چای یمن بنوشید تا خستگی از بین برود
  • رژیم بی نظیر پاییزی
  • فست فودهای لذیذ اما همراه با آسم و آلرژی
  • ده کار مضر برای کاهش وزن
  • بچه به دنیا آوردن زنان
  • شدت یافتن درد زانو
  • تجربه لاغری و تناسب اندام با این میوه های چربی سوز
  • با ریلکسیشن به حواستان نظم دهید
  • نباید های تغذیه ای قبل از خواب
  • فعالیت ورزشی در سطح اپی ژنتیکی سلول های چربی
  • خالی شدن جیب با این کارها
  • خوردن جعفری را از یاد نبرید ، چون …
  • چگونه بفهمیم که به ویروس ایدز مبتلا شده ایم
  • میلک شیک زردآلو صبحانه ای پر انرژی+ آموزش
  • محبوبترین ها

  • با گردو همراه شوید
  • بیماران قلبی و انتخاب روغن مناسب
  • جلوگیری از پیشرفت بیماریهای صعب العلاج با این گوشت
  • 15 روش آسان برای آب کردن شکم
  • انتخاب چای متناسب با گروه خونی
  • چاقی در دوران تعطیلات عید و راه های درمان آن
  • روغن ماهی و پیشگیری از آ لزایمر
  • هر ماده غذايي مدلهای خاص خودش را دارد
  • مویز و خاصیت سلامت زای آن
  • مواد غذایی که مخرب مغز هستند
  • کاهش اشتها با چای بعد از غذا
  • آیا مصرف نمک روماتیسم مفصلی می آورد؟
  • خوشمزه ترین رژِیم غذایی شیرین برای لاغری
  • چگونه مانع از بین رفتن خوردنی های مختلف شویم
  • با مصرف خوراکی ها از دیابت پیشگیری کنیم
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است