OLDER-PEOPLE-EXERCISING-1024x681

در تمرین استقامتی قلبی- تنفسی باید توجه داشت مدت و شدت انجام کار رابطه متقابلی دارند. نتایج نشان داده است که روزانه 5 تا 10 دقیقه تمرین شدید (80 تا 90 درصد حداکثر ضربان قلب) در استقامت قلبی- تنفسی موثر است و کارایی آن ها را در حدود 15 تا 20 درصد بهبود می بخشد.
تحقیقات جدید نشان داده اند که تمرین به صورت پیوسته با شدت کم ضربان قلب حدود 65 تا 75 درصد حداکثر روزانه به مدت 30 تا 60 دقیقه موجب پیشرفت قابل توجهی نسبت به تمرین با شدت بالا و به مدت کوتاه خواهد بود.
به طور کلی به دلیل اینکه افراد میانسال و سالمند از انجام ورزش با شدت بالا لذت نبرده و نمی توانند آن را تحمل کنند و چون نیاز به انرژی بیشتری نسبت به قدم زدن در اوقات فراغت دارند سوالی که اغلب توسط افراد سالمند مطرح می شود این است که آیا می توان با شرکت در برنامه های راهپیمایی (در مقایسه با دویدن) انتظار بهبودی در سیستم قلبی، تنفسی را داشت؟
پاسخ این سوال مثبت است مشروط بر این که مدت و تواتر تمرین افزایش یابد به عبارت دیگر برای کار با مصرف کالری کمتر در شدت تمرینی پایین تر فرد باید فقط به مدت طولانی تر راهپیمایی کند (یا بدود) و اغلب خواهد توانست به همان نتایجی که از کار کوتاه مدت با شدت زیاد حاصل می شود دست یابد.

این مطلب توسط  مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد