یخ‌های اطراف ظرف تهیه بستنی مصرف آیس پک خوردن آیس پک استفاده از آیس پک استفاده از آب جوشیده‌ ولرم آیس پک
آیس پک های پرطرفداری که در اطراف شما یافت می شوند می توانند عاملی برای بیمارشدنتان باشند بهتر است مراقب عوارض مصرف آن ها باید

ضیاءالدین مظهری دکتری تغذیه درباره آیس پک و سایر بستنی ها بیان کرد: همانطور که شیر و خامه در اثر آلودگی برای فرد مشکلاتی را از مسمویت گرفته تا تب مالت ایجاد می کنند، بستنی های غیر پاستوریزه هم می توانند این عوارض را در پی داشته باشند.
وی افزود: از این رو مصرف زیاد بستنی‌های غیرپاستوریزه مثل آیس پک بخصوص در فصل تابستان می تواند خطر ابتلا به تب مالت را افزایش دهد.
مظهری اظهار داشت: نه تنها مواد اولیه بستنی بلکه اصول تهیه آن نیز باید بهداشتی و صحیح باشد، مثلا یخ‌های اطراف ظرف تهیه بستنی در صورت آلودگی می توانند تعداد زیادی از باکتری‌های مقاوم را به دلیل برودت بستنی به آن انتقال دهد.
این دکتری تغذیه درباره برخی بستنی های دارای برند مثل آیس پک عنوان کرد: این بستنی های تحت لیسانس، ملزم به رعایت استاندارهای لازم تهیه و توزیع بستنی هستند  به همین دلیل هر از چندگاهی باید مسئولان کنترل بهداشت از ترکیبات و مواد افزودنی آنها نمونه گیری کرده تا سلامت این بستنی‌ها برای مصرف کننده تضمین شود.
وی بیان کرد: در بستنی هایی همچون آیس پک با رنگ های مختلف، باید دقت شود که از رنگ‌های صنعتی با پایه فلزات سنگین ( از جمله سرب، آلومینیوم، جیوه، مس و کادمیوم) بیش از حد استفاده نشود چرا که این فلزات منجر به مشکلات عصبی، مسمویت‌های غذایی، فقر مواد مغذی و عفونت های ویروسی مزمن می شوند.
مظهری یادآور شد: رنگ های مصرفی در انواع خوراکی ها باید درحدی باشد که از جانب صنایع غذایی، سلامتی آنها تایید شود اما تا حدامکان بهتر است از رنگ‌های طبیعی استفاده شود که نه تنها ضرر ندارند بلکه برعکس رنگهای صنعتی عاملی برای خنثی کردن رادیکال های آزاد هستند.
گفتنی است؛ رادیکال های آزاد با سرعتی باور نکردنی در هر لحظه در بدن تولید می شوند و اگر با همان سرعت به دام نیفتند، به شدت مشکل زا هستند. درواقع رادیکال آزاد می تواند به چربی های بدن حمله و غشاء سلولی را پاره کند یا مواد سمی را به بافت های دور خود انتشار دهد. این تخریب های غیرقابل جبران، منجر به تغییر عملکرد سلولی و یا مرگ سلولی می شود.
باشگاه خبرنگاران

5 1000
ارسال شده در 11 خرداد 1395 توسط با موضوع تغذیه

پیشنهاد سردبیر

  • میزان کالری تخمه هندوانه
  • افزایش خطر شیوع سکته مغزی در ایران
  • بازیگر معروف هالیوودی پس از جراحی رحم
  • دستور جدید در زمینه PHD رشته تغذیه
  • هرآنچه باید درباره داروی بتامتازون بدانیم
  • ترفندهای کاهش استرس و افزایش صمیمیت در ایام نوروز
  • اضافه وزن چه عوارضی برای مغز به همراه می آورد
  • چگونه شیرگیاهی در خانه تهیه کنیم؟
  • محبوبترین ها

  • کالری بستنی
  • شایعات تغذیه ای راجع به گوجه و سرطان
  • سفره غذایی ایرانیان روز به روز در حال کوچک تر شدن
  • دانسته هایی در مورد استفاده از روغن پالم در لبنیات
  • کاهش وزن با سالمترین رژیم غذایی دنیا
  • مواردی از قارچ صدفی که احتمالا نمیدانید
  • پایین آوردن وزن با کمک سبزیجات
  • 13 ماده غذایی ناسالم که سلامت کودک شما را به خطر می اندازد
  • رپورتاژ

  • متد جدید ترمیم مو فقط در یک جلسه
  • دندانپزشکی زیبایی و ایمپلنت
  • کلینیک فوق تخصصی آندوسکوپی وکولونسکوپی بدون درد
  • رژیم‌درمانی، پوست و لیزر تخصصی کلینیک سیب سبز
  • هایفو HIFU – لیفت صورت بدون جراحى
  • الو دکتر

    دندانپزشکی دکترسلام
    تلگرام دکتر سلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما