مشاوره زیبایی
دکتر مجید صالح
دکتر مجید صالح
متخصص جراحی فک وصورت،زیبایی بینی
دکتر هادی صادق /کلینیک
دکتر پژمان هادی صادق و دکتر پریسا هادی صادق
متخصص ارتودنسی
طراح طب
طراح طب
مرکز اسکن و طراحی سه بعدی جراحی زیبایی صورت
دکتر عارفی
دکتر وحید عارفی
جراح و متخصص بیماری های لثه
ساختمان پزشکان، دکتر حبیب سهرابی
دکتر حبیب سهرابی
متخصص گوش،حلق،بینی جراح زیبایی بینی
کلینیک یکتا/ساختمان پزشکان
کلینیک یکتا
مجهزترین کلینیک پوست و مو زیبایی با دستگاه لیزر الکساندرایت
دکتر فرزاد فرامرزی
دکتر فرزاد فرامرزی
فوق تخصص آندوسکوپی و کولونوسکوپی بدون درد
گروه پزشکان برنا
دکتر غلامرضا اکبری
پزشک پوست و مو
دکتر ایمانی
دکتر محمدتقی ایمانی
فوق تخصص جراحی پلاستیک، زیبایی و ترمیمی
ساج
کلینیک ساج
زنان و زایمان
کلینیک سیب سبز
کلینیک سیب سبز
آفر ویژه برای پکیجها
کلینیک دندانپزشکی پارسا/ساختمان پزشکان
کلینیک دندانپزشکی پارسا
ایمپلنتوژیست
ایران نوین
کلینیک ایران نوین
کاشت مو
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
ebrahimpour20101220141800343
آیس پک های پرطرفداری که در اطراف شما یافت می شوند می توانند عاملی برای بیمارشدنتان باشند بهتر است مراقب عوارض مصرف آن ها باید

ضیاءالدین مظهری دکتری تغذیه درباره آیس پک و سایر بستنی ها بیان کرد: همانطور که شیر و خامه در اثر آلودگی برای فرد مشکلاتی را از مسمویت گرفته تا تب مالت ایجاد می کنند، بستنی های غیر پاستوریزه هم می توانند این عوارض را در پی داشته باشند.
وی افزود: از این رو مصرف زیاد بستنی‌های غیرپاستوریزه مثل آیس پک بخصوص در فصل تابستان می تواند خطر ابتلا به تب مالت را افزایش دهد.
مظهری اظهار داشت: نه تنها مواد اولیه بستنی بلکه اصول تهیه آن نیز باید بهداشتی و صحیح باشد، مثلا یخ‌های اطراف ظرف تهیه بستنی در صورت آلودگی می توانند تعداد زیادی از باکتری‌های مقاوم را به دلیل برودت بستنی به آن انتقال دهد.
این دکتری تغذیه درباره برخی بستنی های دارای برند مثل آیس پک عنوان کرد: این بستنی های تحت لیسانس، ملزم به رعایت استاندارهای لازم تهیه و توزیع بستنی هستند  به همین دلیل هر از چندگاهی باید مسئولان کنترل بهداشت از ترکیبات و مواد افزودنی آنها نمونه گیری کرده تا سلامت این بستنی‌ها برای مصرف کننده تضمین شود.
وی بیان کرد: در بستنی هایی همچون آیس پک با رنگ های مختلف، باید دقت شود که از رنگ‌های صنعتی با پایه فلزات سنگین ( از جمله سرب، آلومینیوم، جیوه، مس و کادمیوم) بیش از حد استفاده نشود چرا که این فلزات منجر به مشکلات عصبی، مسمویت‌های غذایی، فقر مواد مغذی و عفونت های ویروسی مزمن می شوند.
مظهری یادآور شد: رنگ های مصرفی در انواع خوراکی ها باید درحدی باشد که از جانب صنایع غذایی، سلامتی آنها تایید شود اما تا حدامکان بهتر است از رنگ‌های طبیعی استفاده شود که نه تنها ضرر ندارند بلکه برعکس رنگهای صنعتی عاملی برای خنثی کردن رادیکال های آزاد هستند.
گفتنی است؛ رادیکال های آزاد با سرعتی باور نکردنی در هر لحظه در بدن تولید می شوند و اگر با همان سرعت به دام نیفتند، به شدت مشکل زا هستند. درواقع رادیکال آزاد می تواند به چربی های بدن حمله و غشاء سلولی را پاره کند یا مواد سمی را به بافت های دور خود انتشار دهد. این تخریب های غیرقابل جبران، منجر به تغییر عملکرد سلولی و یا مرگ سلولی می شود.
باشگاه خبرنگاران
5 1000
ارسال شده در 10 خرداد 1395 توسط با موضوع تغذیه
کد کم چیست؟

کدکم می تواند از دندان ها اسکن سه بعدی بگیرد و در همان لحظه اقدام به ساخت کل یا بخشی از دندان با ظرافت فوق بالا نماید.

اطلاعات بیشتر

پیشنهاد سردبیر

  • پیامد های خطرناک مصرف مسکن ها بر سلامت کلیه
  • داروهای ضد افسردگی ؛، عوارض جانبی، تداخلات دارویی …
  • مصرف کنسرو و ابتلا به بوتولیسم
  • منابع غذایی تاثیرگذار در افزایش بینایی
  • توصیه هایی در مورد مصرف خرما
  • بررسی مدل تمرینی اقامت در ارتفاع، تمرین در مناطق پست
  • با رعایت چند قانون زندگی خود را شاد کنید
  • بررسی ویژگی های درمانی برگ گردو
  • محبوبترین ها

  • با حذف صبحانه از وعده های غذایی به این مرض مبتلا می شوید
  • 7 مواد مغذی که باید در رژیم غذایی شما باشد
  • تاثیر کاهش ویتامین ب12 در مغز
  • گردو خوردن و این تاثیرات مختلف
  • کاهش و درمان فشار خون به وسیله امگا 3
  • وجود ابهامات در خوردن سیب زمینی های جوانه زده
  • زغال اخته چه خاصیتی برای سلامتی دارد
  • تاثیرات مفید نوشیدن آب ولرم
  • رپورتاژ

  • کم کردن حجم معده با روش های غیر جراحی
  • درمانی بدون درد در نهایت آرامش با یک دندانپزشک حرفه ای
  • کلینیک سیب سرخ -گونه‌گذاری،فرم‌دهی چانه، برجسته‌سازی لب
  • دندانپزشکی زیبایی و ایمپلنت
  • پیشرفته ترین و مجهزترین آزمایشگاه کشور
  • دندانپزشکی دکترسلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما پذیرش آگهی
    x