456321
 مصرف خامه صبحانه به دلیل همراه بودن روغن پالم تاثیرات منفی زیادی روی سلامتی افراد میگذارد بهتر است از عوارض آن اطلاع پیدا کنید

پیام فرحبخش متخصص تغذیه و رژیم درمانی  با بیان اینکه روغن پالم از اسیدهای چرب و گلیسرول مثل همه چربی ها تشکیل شده و بر خلاف تمام چربی ها، اسیدهای چرب اشباع فراوانی دارند که در دمای اتاق جامد هستند، گفت: فواید این روغن بسته به اینکه از هسته خرما گرفته شده باشد یا خود خرما، متفاوت بوده و روغن خرما از روغن هسته آن بهتر است.
وی با اشاره به اینکه مصرف روغن پالم به دلیل دارا بودن اسید چرب اشباع بالا، موجب افزایش چربی خون و کلسترول و در نهایت گرفتگی و انسداد عروق می‌شود، ادامه داد: افرادی که مستعد بیماری‌های قلبی و عروقی و تصلب عروق هستند باید از میزان روغن بخصوص چربی اشباع کمتری استفاده کنند و حتی الامکان دور مواد حاوی روغن های پالم را خط بکشند و در عوض لبنیات و غذاهای کم چرب را انتخاب کنند.
فرحبخش تصریح کرد: این باور غلط در بین برخی خانواده ها وجود دارد که به کودکان لبنیات و بخصوص خامه پرچرب زیاد می دهند و معتقدند که به دلیل فعالیت زیاد، فرزندشان به این انر‍ژی برای سوخت و ساز احتیاج دارد، در حالی که بیماری هایی مثل تصلب شرایین از چهار سالگی ممکن است رخ دهد، پس نباید با این بهانه هر روز به کودک لبنیات پرچرب و خامه خوراند.
این متخصص تغذیه اظهار داشت: بیشتر متخصصان مصرف خامه‌های صبحانه را توصیه نمی کنند چرا که چربی و چربی اشباع بالای آن می‌توانند باعث بالا رفتن چربی خون، افزایش کلسترول بد و در نهایت موجب گرفتگی و انسداد عروق شوند و این در حالی است که بیماری‌های قلبی و عروقی از مهمترین علل مرگ هستند.
وی به همگان توصیه کرد: از آنجا که لبنیات بیشتر برای جذب کلسیم مصرف می شود و جذب کلسیم با چربی ها منافات دارد، حتما باید به منظور دریافت کلسیم بیشتر از لبنیات کم چرب استفاده شود و مصرف خامه‌های صبحانه را به حداقل رساند.
باشگاه خبرنگاران
انتهای پیام/

ارسال شده در 12 خرداد 1395 توسط خانم فردوس فرد با موضوع تغذیه

پیشنهاد سردبیر

  • تولید دوباره ماهیچه قلب میسر شد!
  • داروی ترکیبی جدیدی برای ایدز ساخته شد
  • پیامدهای مخرب خواب با آرایش
  • استفاده از کدام یک از انواع استامینوفن ها بهتر است؟
  • رسپی بقچه لقمه ای پربرکت
  • طرح مروجین سلامت، مهمان 30 مدرسه در آستارا می شود
  • افزایش آمار مرگ ناشی از دلایل قلبی-عروق
  • برای کاهش استرس، این 10 نکته را فراموش نکنید
  • اشتباهات مختلف در انتخاب همسر در تلگرام
  • سالاد جالب ویژه شب یلدا
  • برای افراد مبتلا به دیابت نوع 1 امید به زندگی چگونه است؟
  • اهمیت یادگیری و آموزه های دینی به فرزندان
  • اصول رفتار با نوجوانان
  • رواج اعتیاد به این مخدرقوی دارویی
  • معرفی مواد غذایی خوشمزه ای که مضر هستند
  • محبوبترین ها

  • کالری سوپ
  • 7 ماده غذایی که اگر زیاد بخورید نتیجه معکوسی می دهد
  • فاکتور های یک عصرانه خوب و مفید
  • اثرات منفی غذاهای چرب را با دارچین از بین ببرید
  • منابع بی خطر دریافت پروتئین
  • در صورت نخوردن آب بدن چه واکنشی نشان میدهد؟
  • اهمیت رعایت تعادل در مصرف زعفران
  • کسانیکه لبنیات نمی خورند چه بخورند
  • رژیم غذایی گام و این اصول و قوانین
  • نمونه ناهار و شام با کالری های مختلف
  • چربی سوزی بیشتر با این تغییرات غذایی
  • این دانه روغنی رفیق دستگاه گوارش
  • اطلاعات کامل درباره خواص هویچ
  • جذابترین مجسمه های غذایی ژاپنی امروز
  • انرژی و پروتئین مورد نیاز برای دوره سالمندی
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است