موی ذرت کلاله ذرت خوردن کلاله ذزت استفاده از موی ذرت
موهای ذرت را معمولا دور می اندازیم غافل از فواید بی نظیری که با خود به همراه دارند و می توانند در بسیاری از مشکلات بدن به ما کمک کنند

همه افراد با کلاله ذرت یا همان قسمت مو مانند و رشته‌های زیر پوست سبز بلال آشنایی دارند. احتمالاً شما هم در زمان بچگی آن را همانند موهای سر یک عروسک تصور می‌کردید. مردم عمدتاً از فواید و خواص دارویی آن بی‌خبرند و هنگام مصرف بلال، کلاله (کاکل) آن را دور می‌اندازند.
موارد زیر شامل برخی از فواید بی‌نظیر کلاله ذرت است:
پیشگیری از سنگ کلیه
در دوران باستان از کلاله ذرت به منظور جلوگیری از سنگ کلیه استفاده می‌شد. سنگ کلیه در نتیجه انباشته شدن کریستال‌های کوچکی در کلیه ظاهر می‌شود. مواد موجود در کلاله ذرت باعث به جریان در آمدن کارآمد ادرار و در نتیجه جلوگیری از انباشت این کریستال‌ها در بدن می‌شود.
توجه کنید از این ماده تنها جهت “پیشگیری” از سنگ کلیه استفاده می‌شود و درمان سنگ کلیه مستلزم مراقبت‌های پزشکی است.
کمک به انعقاد خون
کلاله ذرت دارای ویتامین K است که در انعقاد خون نقش موثری داشته و با کمک به فرآیندهای انعقادی هنگام جراحت برداشتن بدن باعث خروج خون کمتری از بدن می‌شود.
کنترل قند خون
بر اساس تحقیقات بسیاری، کلاله ذرت را می‌توان عاملی موثر برای کنترل قند خون در نظر گرفت.
به طور دقیق‌تر، مواد موجود در این قسمت از بلال سطح انسولین را افزایش داده و به ترمیم سلول‌های آسیب دیده در پانکراس (یعنی همان محل تولید انسولین) کمک می‌کند.
کنترل کلسترول
کاکل ذرت نقش بسزایی در کنترل کلسترول بدن دارد و با تعدیل مقدار کلسترول باعث جلوگیری از بیماری‌های قلبی می‌شود.
خواص پیشاب‌آوری یا دفع آب
این بخش نادیده‌گرفته شده بلال در دفع مایعات و سموم بدن، جلوگیری از خطرات قلبی و عروقی و عفونت دستگاه ادراری بسیار مفید است.
نحوه مصرف آن:
کلاله ذرت در حالت اولیه‌اش قابل خوردن نیست و برای این‌که قابل مصرف شود نیاز به یکی از موارد زیر است:
آن را با آب جوش طبخ کنید و از آبلیمو برای طعم دادن به این غذا استفاده کنید. اکنون می‌توانید آن را در حالت گرم یا سرد میل کنید.
کلاله ذرت را درون شیشه پر از آب ذخیره کنید. سپس آن را به مدت یک روز در معرض نور مستقیم خورشید قرار دهید تا آماده خوردن شود. این ترکیب را هنگام عصر با افزودن عسل به آب میل کنید.
توصیه‌های لازم:
فقط از ذرت‌های ارگانیک استفاده کنید و مطمئن شوید بر روی آن‌ها سمپاشی صورت نگرفته باشد.
مصرف بیش از اندازه کلاله ذرت برای بدن مضر است. همچنین مصرف آن به خانم‌های باردار توصیه نمی‌شود.

5 1000
ارسال شده در 12 خرداد 1395 توسط با موضوع خواص میوه و سبزیجات | 824 بازدید

پیشنهاد سردبیر

  • افزایش اسید اوریک خون و پیامدهای آن
  • درمان طبیعی دیابت با گشنیز و اسفناج
  • اثبات توانمندی خارق العاده مغز انسان
  • دلیل اصلی سقط 1300 جنین ناهنجاری‌های ژنتیک است
  • اهمیت ویتامین C (اسید اسکوربیک)
  • معرفی سبزیجات ضد سرطان
  • نان آلمانی مارمالادی
  • صورت را چطوری ماساژ بدهیم که خطوط پیری از بین برود
  • محبوبترین ها

  • مراقبت بیشتر از موها با روش های ساده
  • کمک به سیاهی مو با استفاده از این روش های طبیعی
  • سرعت رشد ناخن با یک ترفند ساده
  • آرایش بر حسب حالات مختلف چشم
  • انواع ویتامین های مناسب برای زیباتر شدن پوست
  • موارد ممنوعیت میکرودرم
  • نکات مفید گریم برای اصلاح فرم و اجزاء صورت
  • چطور ناخن را بلند کنیم که نشکند ؟
  • رپورتاژ

  • مرکز فروش محصولات درمان زخم،دیابت و سوختگی
  • دکتر مقدم ارائه دهنده برترین خدمات پیشرفته دندان پزشکی
  • بیماری های پستان (اعمال جراحی-کنترل و بررسی توده ها و سرطان پستان)
  • لیزر بهترین روش در مشکلات دندان های مصنوعی و خانم‌های باردار
  • چگونه دندانهای سالمتر و قوی‌تر داشته باشیم؟
  • الو دکتر

    سرطان های لب و دهان با مصرف ناس
    تلگرام دکتر سلام
    دکتر هومن عشقی

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما