t6z5sz500
موهای ذرت را معمولا دور می اندازیم غافل از فواید بی نظیری که با خود به همراه دارند و می توانند در بسیاری از مشکلات بدن به ما کمک کنند

همه افراد با کلاله ذرت یا همان قسمت مو مانند و رشته‌های زیر پوست سبز بلال آشنایی دارند. احتمالاً شما هم در زمان بچگی آن را همانند موهای سر یک عروسک تصور می‌کردید. مردم عمدتاً از فواید و خواص دارویی آن بی‌خبرند و هنگام مصرف بلال، کلاله (کاکل) آن را دور می‌اندازند.
موارد زیر شامل برخی از فواید بی‌نظیر کلاله ذرت است:
پیشگیری از سنگ کلیه
در دوران باستان از کلاله ذرت به منظور جلوگیری از سنگ کلیه استفاده می‌شد. سنگ کلیه در نتیجه انباشته شدن کریستال‌های کوچکی در کلیه ظاهر می‌شود. مواد موجود در کلاله ذرت باعث به جریان در آمدن کارآمد ادرار و در نتیجه جلوگیری از انباشت این کریستال‌ها در بدن می‌شود.
توجه کنید از این ماده تنها جهت “پیشگیری” از سنگ کلیه استفاده می‌شود و درمان سنگ کلیه مستلزم مراقبت‌های پزشکی است.
کمک به انعقاد خون
کلاله ذرت دارای ویتامین K است که در انعقاد خون نقش موثری داشته و با کمک به فرآیندهای انعقادی هنگام جراحت برداشتن بدن باعث خروج خون کمتری از بدن می‌شود.
کنترل قند خون
بر اساس تحقیقات بسیاری، کلاله ذرت را می‌توان عاملی موثر برای کنترل قند خون در نظر گرفت.
به طور دقیق‌تر، مواد موجود در این قسمت از بلال سطح انسولین را افزایش داده و به ترمیم سلول‌های آسیب دیده در پانکراس (یعنی همان محل تولید انسولین) کمک می‌کند.
کنترل کلسترول
کاکل ذرت نقش بسزایی در کنترل کلسترول بدن دارد و با تعدیل مقدار کلسترول باعث جلوگیری از بیماری‌های قلبی می‌شود.
خواص پیشاب‌آوری یا دفع آب
این بخش نادیده‌گرفته شده بلال در دفع مایعات و سموم بدن، جلوگیری از خطرات قلبی و عروقی و عفونت دستگاه ادراری بسیار مفید است.
نحوه مصرف آن:
کلاله ذرت در حالت اولیه‌اش قابل خوردن نیست و برای این‌که قابل مصرف شود نیاز به یکی از موارد زیر است:
آن را با آب جوش طبخ کنید و از آبلیمو برای طعم دادن به این غذا استفاده کنید. اکنون می‌توانید آن را در حالت گرم یا سرد میل کنید.
کلاله ذرت را درون شیشه پر از آب ذخیره کنید. سپس آن را به مدت یک روز در معرض نور مستقیم خورشید قرار دهید تا آماده خوردن شود. این ترکیب را هنگام عصر با افزودن عسل به آب میل کنید.
توصیه‌های لازم:
فقط از ذرت‌های ارگانیک استفاده کنید و مطمئن شوید بر روی آن‌ها سمپاشی صورت نگرفته باشد.
مصرف بیش از اندازه کلاله ذرت برای بدن مضر است. همچنین مصرف آن به خانم‌های باردار توصیه نمی‌شود.

ارسال شده در 12 خرداد 1395 توسط خانم فردوس فرد با موضوع خواص میوه و سبزیجات

پیشنهاد سردبیر

  • حل این مشکلات با فیزیوتراپی
  • جایگاه داروها در درمان بزرگی خوش خیم پروستات
  • چگونه به بیماری افسردگی مبتلا می شویم
  • با عینک جدید مرز بافت سرطانی و بافت سالم تشخیص داده می شود
  • کافی بودن املاح مورد نیاز بدن قبل از بارداشدن
  • افزایش ابتلا به سرطان مثانه با داروی دیابت
  • برداشتن عضوی از درون بدن
  • برای داشتن دندان های سالم بخوانید
  • با این 5 ورزش همیشه جوان بمانید
  • تاثیر مشکلات جسمی و فیزیکی بر اخلاق کودک
  • عدم گرایش به مدیتیشن
  • داروهای خانگی برای درخشان کردن پوست
  • کاهش عوارض دیابت با این روش ها
  • حفاظت از بدن نوجوانان در برابر چاقی
  • در اندامهای مختلف بدن شیمی درمانی چه عارضه هایی بر جای می گذارد
  • محبوبترین ها

  • مرگ آورترین سردردها
  • فرق ذهن خانم ها با آقایان
  • اصلی ترین راه‌های پیشگیری از واریس
  • آیا عرق بیش از حد نشانه بیماری است؟
  • طبع سردی ها مراقب بیماری ام اس باشند
  • رفع یبوست افراد روزه دار
  • سینوزیت با شما چه می کند
  • مبتلایان به ام اس بخوانند
  • مسافرت و درمان بیماری های پوستی
  • راه حل خانگی رهایی از رفلاکس معده _ مری
  • انتقال بیماری های پوستی واگیردار از طریق هوا
  • روش های موثر در پیشگیری از ایجاد مشکلات کبدی
  • عفونت میکروبی یا سرماخوردگی
  • پر کاری تیروئید را در دوران بارداری جدی بگیرید
  • هر آنچه باید در مورد این سندروم بدانید
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است