مرگ مغزی کما رفتن به کما توموگرافی تابش پوزیترون

وقتی فردی به کما میرود چه میزان احتمال به هوش آمدن برای وی وجود دارد شانس احیای وی تا چه حد است آیا روشی برای یافتن میزان شانس وی وجود دارد؟

مطالعات جدید نشان می دهد با اندازه گیری فعالیت متابولیک مغز احتمالا می توان شانس بازیابی هشیاری و برگشت به حیات طبیعی از حالت کما را اندازه گیری کرد.

 تاکنون روشی برای اندازه گیری شانس بازیابی هشیاری پس از حالت کما وجود نداشت. مطالعات جدید نشان می دهد با اندازه گیری فعالیت متابولیکی مغز می توان شانس برگشت به حیات طبیعی و بازگشت هشیاری را اندازه گیری کرد.

به گزارش نشریه ساینتیست،براساس این مطالعه، حداقل میزان فعالیت مغز 42 درصد است و احتمال بازگشت هشیاری بیماری که در کما به سر می برد، تنها در صورتی است که کمترین میزان فعالیت مغز وی بیشتر از این مقدار باشد؛ ولی اگر این میزان کمتر از 42 درصد باشد، بیمار دچار مرگ مغزی شده است.
معمولا تصمیم برای قطع دستگاه اکسیژن از فردی که گمان می رود دچار مرگ مغزی شده، بسیار دشوار است.

مطالعه محققان دانشگاه کپنهاگ نشان می دهد که با استفاده از روشی به نام توموگرافی تابش پوزیترون (PET) می توان با قطعیت بیشتری تشخیص داد که فرد دچار مرگ مغزی شده و یا به کما رفته است. با استفاده از این روش می توان میزان فعالیت متابولیکی مغز را اندازه گیری کرد.

وضعیت کما با مرگ مغزی متفاوت است. معمولا فردی که به کما رفته است، می‌تواند دوباره به زندگی عادی خود بازگردد که تشخیص آن به عهده متخصصان مغز و اعصاب است؛ در حالت کما معمولا بافت مغز زنده است و بیمار خودش نفس می کشد. در مرگ مغزی، فرد به صورت طبیعی نفس نمی کشد و تنفس خود را از طریق دستگاه انجام می دهد.

ایرنا

ارسال شده در 13 خرداد 1395 توسط خانم فردوس فرد با موضوع مغز و اعصاب

پیشنهاد سردبیر

  • هر آنچه که باید در مورد تاتوی موقت اطلاع داشته باشید
  • ران مرغ با رویه خمیر میلفوی در فر
  • آیا معضل میکروب های مقاوم به آنتی بیوتیک قابل حل است؟
  • تضمین زندگی با عشق
  • ولع برای تنقلات و هله هوله
  • درباره منفعتهای پوست لیمو ترش چه میدانید؟
  • تقویت سیستم ایمنی بدن با مصرف روزانه قارچ پخته
  • برخی تصورات نادرست در مورد تغذیه ورزشی
  • چطور می توان با ورزش قند خون را پایین آورد
  • نشانه های تایید کننده عارضه هایپراکتیو در اطفال
  • چرا باید برنج بخوریم
  • خرافه های بی پایه و اساس درباره سیستم گوارشی
  • مصرف ويتامين «ب» در پيشگيري از آلزايمر مفيد است
  • با عارضه های پیش از قاعدگی مبارزه کنید ( بخش اول)
  • عارضه های کلسترول برای بدن
  • محبوبترین ها

  • معرفی 15 ماده غذایی پاک کننده بدن
  • ده موردی که اصلا فکر نمی‌کردید وزنتان را زیاد کند
  • آیا عسل پرکالری است یا کم کالری
  • چگونه مانع از بین رفتن خوردنی های مختلف شویم
  • چگونه تعادل وزن خود را حفظ کنیم و چاق نشویم؟
  • سوسیس و کالباس و مصرف آن ها
  • پوست و تاثیر این مواد غذایی
  • با یک فنجان چای در روز سلامت قلب خود را تضمین کنید
  • در باره رژيم‌هاي آبميوه و سبزيجات این موارد چهارگانه را باور نکنید
  • علاقه به مصرف شیرینی جات
  • چربی های غیراشباع مناسب برای عضله سازی
  • دورریختنی های خوراکی پر از خاصیت
  • با قهوه با افسردگی پیکار کنید!
  • مواد غذایی برای رسیدن به تناسب اندام
  • ال کارنیتین و اثر بخشی آن بر بدن
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است