874968_900

این کیک با طعم توت فرنگی بسیار خوشمزه و بی نظیر است و می تواند انتخاب مناسبی برای عصرانه فرزندانتان باشد روش تهیه آن را در ادامه برایتان شرح خواهیم داد

 تهیه این کیک کلاسیک بسیار آسان است؛ تنها لازم است که چند نکته را به یاد داشته باشید. تا جایی که امکان دارد هوا وارد خمیر شود تا کیک پف کند و همچنین از آنجایی که این کیک به گرما حساس است دمای فر را تحت کنترل داشته باشید.

مواد لازم:

  •     کره ۲۲۵ گرم
  •     شکر  ۲۲۵ گرم
  •     وانیل  ۱ قاشق چای خوری
  •     تخم مرغ  ۴ عدد
  •     آرد  ۲۲۵ گرم
  •     نمک  ۳/۴ قاشق چای خوری
  •     بیکینگ پودر  ۳ قاشق چای خوری
  •     شیر  قدری
  •     خامه  ۲۰۰ میلی لیتر
  •     پودر قند  یک و نیم قاشق غذاخوری
  •     توت فرنگی ۲۵۰ گرم

مواد لازم:

1-فر را از قبل با حرارت 180 درجه سانتی گراد گرم کنید. ته 2 عدد قالب گرد 20 سانتی متری را با کره چرب کرده و در آن ها کاغذ روغنی پهن کنید.

2-کره (به دمای محیط) را به همراه شکر با همزن برقی بزنید تا بیرنگ و پفدار شوند. یک دوم قاشق چایخوری وانیل را اضافه کنید.

3-تخم مرغ ها را بزنید. آن ها را به تدریج به ترکیب کره و شکر اضافه کنید.

4-آرد الک شده را با نمک و بیکینگ پودر مخلوط کنید. ترکیب آرد را به سایر مواد اضافه کرده و با کمک یک قاشق آهنی مواد را با هم ترکیب کنید. (مواد را بیش از حد با هم ترکیب نکنید).

5-قدری شیر به خمیر اضافه کنید تا شل شود.

6-از خمیر به طور مساوی در قالب ها بریزید. آن ها را برای 22 تا 25 دقیقه تا طلایی شوند و یا زمانیکه خلال دندانی که در وسط کیک فرو بردید و بیرون آوردید، تمیز باشد، در فر بپزید. بعد از پخت، قالب ها را از فر خارج کنید و کنار بگذارید تا برای 5 دقیقه خنک شوند. سپس کیک ها را از قالب خارج کنید و روی توری قرار دهید تا کاملا خنک شوند.

7- زمانیکه کیک ها کاملا خنک شدند، خامه را در ظرفی بریزید. یک دوم قاشق چایخوری وانیل باقیمانده را به آن اضافه کنید و آن ها را تا خامه فرم بگیرد، بزنید.

8-پودر قند را به خامه اضافه کنید و به آرامی آن ها را با هم مخلوط کنید.

9-یکی از کیک ها را در ظرف مورد نظر قرار دهید و از خامه ی وانیلی روی آن بمالید (خامه را از کناره ها فاصله دهید). توت فرنگی ها را روی خامه بچینید. کیک دوم را روی آن قرار دهید. بر روی آن کمی پودر قند بپاشید و در صورت تمایل با توت فرنگی تزیین کنید.

نکات:

1-به کره ی اضافی برای چرب کردن قالب نیاز دارید.

2-آرد را الک کنید.

3- به پودر قند اضافی برای تزیین کیک نیاز دارید.

4- سر توت فرنگی را جدا کنید و توت فرنگی ها ورقه ورقه برش دهید.

وب‌سایت آشپزباشی

ارسال شده در 16 خرداد 1395 توسط خانم فردوس فرد با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

پیشنهاد سردبیر

  • اختلال در روابط زناشویی با دیابت
  • ذهن اطفال و خاطرات
  • چه مردی باب میل خانم هاست؟
  • اینقدر برنج مصرف نکنید!
  • تقویت سیستم ایمنی بدن با زنجبیل و لوبیا
  • بررسی چگونگی بارور شدن و تخمک گذاری
  • اختلال تیروئید و این آسیب ها به بدن
  • لزوم مصرف مدام داروها در افرادي كه سكته قلبي داشتند
  • صابون های سازگار با محیط زیست
  • اجرای طرح سلامت‌ یار در بیمارستان های کشور
  • تهیه ماسک گیاهی ضد شل شدگی پوست
  • آیا با یبوست مواجه هستید پس این مطلب مخصوص شماست
  • پیشگیری از نارسایی های جنسی مردان با گوجه فرنگی
  • اطلاعاتی درباره ی بیماری های تروفوبلاستیک حاملگی
  • دلایل مهم برای تعریق در زمان خواب
  • محبوبترین ها

  • حقایقی در مورد گریه کردن
  • از کفش های نامناسب و غیراستاندارد دوری کنید!
  • ویژگیهای بهترین کفش های سلامتی
  • مشکل ورم داشتن طحال
  • آسیب به سلامتی بدن با استفاده از طب سوزنی
  • پرسش و پاسخ هایی برای مردان
  • چرت بهاری و این روش های درمانی
  • موفقیت در کسب و کار با این روش ها
  • همه مضرات خانه تکانی
  • ابتلا به کند ذهنی با تماشای تلویزیون
  • پیامدهای مضر پیش داوری در جامعه
  • 5 نصیحت مادرانه درباره سلامتی که حقیقت دارد
  • 45 ماده سمی که گرد و غبارِ درون خانه ها به همراه دارند
  • 10 عادت زبان بدن، برای کاریزماتیک بودن
  • خطرات جانبی مصرف فویل آلومینیوم
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است