849833_713

کیک وارونه هلو و ذرت یکی از موارد  انتخابی آشپزهای ماهر است که با استفاده از هلو که در این فصل به وفور یافت می شود سرو میشود

 کیک وارونه هلو و آرد ذرت از مجموعه دستورغذایی های مارتا استوارت است که ما دستور پخت آن را برای شما آماده کرده ایم. روزهای خیال انگیز و پر از آرامش تابستان بهار در این دسر نسبتا آسان و زیبا مجسم می شوند. عطر بسیار خوب اسطوخودوس به درون کیک (آرد ذرت کم شیرین) نفوذ می کند، و هلوهای گوشتالو حتی طعم و عطر بیشتری را به آن می بخشند.

مواد لازم:

  •     کره ۱۶۰ گرم
  •     شکر ۱ فنجان
  •     هلو  ۳ عدد بزرگ
  •     آرد ذرت  ۱ فنجان
  •     آرد  ۳/۴ فنجان
  •     بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری
  •     اسطوخودوس ۲ قاشق چای خوری
  •     نمک دانه درشت  ۱ قاشق چای خوری
  •     تخم مرغ  ۳ عدد بزرگ
  •     اسانس وانیل  ۱/۲ قاشق چای خوری
  •     خامه پرچرب    ۱/۲ فنجان

طرز تهیه:

1-  فر را تا دمای 176 درجه سانتی گراد گرم کنید. 3 قاشق غذاخوری کره را در یک ماهی تابه چدنی به ابعاد 25 سانتیمتر در حرارت متوسط ذوب نمائید، با استفاده از برس کره را (در حالیکه در حال ذوب شدن است) به کناره های ظرف بمالید.

2- 1/4 فنجان شکر را به طور یکنواخت به کف ظرف بپاشید، و بگذارید تا بپزد تا زمانیکه شکر شروع به جوشیدن کند و رنگ آن قهوه ای طلایی گردد(در حدود 3 دقیقه). برروی شکر، هلوها را به شکل یک دایره دورتادور لبه ظرف بچینید.

3- مابقی هلوها را در وسط ظرف بچینید تا پر شود.حرارت را کم کنید، و بگذارید تا زمانیکه آب هلوها به جوش بیایند و هلوها شروع به نرم شدن کنند (بین 10 تا 12 دقیقه) بپزند. حرارت را قطع کنید.

4- آرد ذرت، آرد، بیکینگ پودر، اسطوخودوس و نمک را در یک کاسه به اندازه متوسط با هم مخلوط کنید. مابقی کره و 3/4 فنجان شکر را با هم مخلوط نموده و با همزن در سرعت بالا هم بزنید تا جائیکه ترکیب شما کمرنگ و پفکی گردد (در حدود 3 دقیقه).

5- سرعت همزن را به متوسط کاهش دهید.تخم مرغها را یکی یکی به آن اضافه نموده و بعد از هر بار به خوبی هم بزنید و مواد چسبیده به دیواره های کاسه را بتراشید وانیل و خامه را نیز به آن افزوده و هم بزنید. سرعت همزن را به کم کاهش دهید، و ترکیب آرد ذرت را در 2 مرحله به آن اضافه نموده و هم بزنید..

6- یک قاشق پر (بزرگ) از مایع کیک را برروی هلوها بریزید، و با استفاده از کاردک فلزی آن را به طور یکنواخت پخش کنید. بگذارید تا بپزد تا زمانیکه رنگ آن قهوه ای طلایی شود و تستری را که در وسط کیک فروکرده اید به راحتی و تمیز از آن خارج شود (بین 20 تا 22 دقیقه). ماهی تابه را به توری خنک کننده کیک منتقل کنید، و به مدت 10 دقیقه در آنجا قرار دهید تا خنک شود.

7- یک چاقو یا کاردک را دورتا دور لبه کیک بچرخانید. به سرعت کیک را برروی تخته آشپزی برگردانید. به ته ظرف ضربه بزنید تا هلوها از آن جدا شوند، و با دقت ظرف را جدا کنید. کیک را به گونه ای قرار دهید که بررشهای هلو بر روی (سطح بالایی کیک) آن قرار گیرند. قبل از پذیرایی، بگذارید تا اندکی خنک شود.

نکات:

1- در این دسر به ۳ عدد هلوی رسیده در اندازه متوسط نیاز است. در ابتدا پوست آنها باید کنده شده و هسته آنها خارج گردد. سپس آنها را به برشهای گوه ای شکل در اندازه ۲ سانتی متر تقسیم نمائید.

2- از کره ی نرم شده ( در دمای اتاق ) استفاده نمائید.

3- آرد ذرت مورد استفاده در این کیک باید زرد رنگ و دانه درشت باشد. البته از پوره ذرت نیز به جای آن می توان استفاده نمود.

4- از اسطوخودوس تازه خرد شده، نمک دانه درشت و خامه پرچرب استفاده نمائید.

5- هلوهای کاملا رسیده ای که از ماه می تا اکتبر موجود هستند، گوشتالو بوده و عطر شیرین و مست کننده ای را در هوا پخش خواهند کرد. هلوهای سبز کمرنگ را نچینید، به خاطر اینکه هنوز کال هستند.

6- هلوهای رسیده را می توان بین ۳ تا ۵ روز در یخچال نگهداری کرد؛ هلوهای سفت تر را در صورتیکه در یک پاکت میوه تا ۳ روز برروی پیشخوان آشپزخانه بگذارید، نرم خواهند شد.

وب‌سایت آشپز باش

ارسال شده در 16 خرداد 1395 توسط خانم فردوس فرد با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

پیشنهاد سردبیر

  • رسپی ژله انار و زنجبیل را یاد بگیریم
  • تصاویر دستگاه پریمتر
  • پیشگیری و نکاتی که باید در مورد تب کنگو بدانید
  • زنان در زمینه HIV آسیب پذیرترند
  • دو برابر شدن احتمال سکته مغزی مخفی با ضربان نامنظم قلب
  • چرا شوهر به همسرش خیانت میکند؟چه دلایلی دارد؟
  • کلکسیون طراحی های جالب شبیه مواد غذایی
  • اسید فیتیک چه کارهایی انجام می دهد؟
  • مواد لازم جهت ساخت ماسک مو برای انواع موها
  • باروری زنان با ریتم ساعت
  • سلامت روح و روان با صحبت با افراد جدید
  • کاهش وزن پایدار با ساده ترین تغییرات و با کمترین رژیم غذایی
  • مراحل مختلف و مهم سونوگرافی برای زنان پا به ماه
  • با لباس هوشمند به راحتی لاغر می شوید
  • لثه به چه دلیل رنگش عوض میشود؟
  • محبوبترین ها

  • با رسیدگی به سلامت دندان ها از بروز ذات الریه جلوگیری کنید
  • دردهای طولانی پس از عصب کشی
  • درمان های سرپایی برای دندان درد و رفع آن
  • فرق مسواک بین دندان با خلال و نخ
  • بوی بد دهان و علت آن
  • نسخه تغذیه ای برای پیشگیری از خرابی دندان
  • قاتلین طبیعی دندان
  • بیماری های لثه و افزایش وزن
  • خوراکی های زرد کننده دندان های شما
  • هراس از دندانپزشک
  • رسوایی جدید خمیر دندان کرست
  • لیزر راه جدید برای استقامت دندان ها
  • اهمیت دقت در زمینه مسواک زدن
  • آجیل نوروز برعلیه دندان ها
  • از فواید استفاده از ایمپلنت
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است