موضوعات

کیک با تزیین هلو

849833_713

کیک وارونه هلو و ذرت یکی از موارد  انتخابی آشپزهای ماهر است که با استفاده از هلو که در این فصل به وفور یافت می شود سرو میشود

 کیک وارونه هلو و آرد ذرت از مجموعه دستورغذایی های مارتا استوارت است که ما دستور پخت آن را برای شما آماده کرده ایم. روزهای خیال انگیز و پر از آرامش تابستان بهار در این دسر نسبتا آسان و زیبا مجسم می شوند. عطر بسیار خوب اسطوخودوس به درون کیک (آرد ذرت کم شیرین) نفوذ می کند، و هلوهای گوشتالو حتی طعم و عطر بیشتری را به آن می بخشند.

مواد لازم:

  •     کره ۱۶۰ گرم
  •     شکر ۱ فنجان
  •     هلو  ۳ عدد بزرگ
  •     آرد ذرت  ۱ فنجان
  •     آرد  ۳/۴ فنجان
  •     بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری
  •     اسطوخودوس ۲ قاشق چای خوری
  •     نمک دانه درشت  ۱ قاشق چای خوری
  •     تخم مرغ  ۳ عدد بزرگ
  •     اسانس وانیل  ۱/۲ قاشق چای خوری
  •     خامه پرچرب    ۱/۲ فنجان

طرز تهیه:

1-  فر را تا دمای 176 درجه سانتی گراد گرم کنید. 3 قاشق غذاخوری کره را در یک ماهی تابه چدنی به ابعاد 25 سانتیمتر در حرارت متوسط ذوب نمائید، با استفاده از برس کره را (در حالیکه در حال ذوب شدن است) به کناره های ظرف بمالید.

2- 1/4 فنجان شکر را به طور یکنواخت به کف ظرف بپاشید، و بگذارید تا بپزد تا زمانیکه شکر شروع به جوشیدن کند و رنگ آن قهوه ای طلایی گردد(در حدود 3 دقیقه). برروی شکر، هلوها را به شکل یک دایره دورتادور لبه ظرف بچینید.

3- مابقی هلوها را در وسط ظرف بچینید تا پر شود.حرارت را کم کنید، و بگذارید تا زمانیکه آب هلوها به جوش بیایند و هلوها شروع به نرم شدن کنند (بین 10 تا 12 دقیقه) بپزند. حرارت را قطع کنید.

4- آرد ذرت، آرد، بیکینگ پودر، اسطوخودوس و نمک را در یک کاسه به اندازه متوسط با هم مخلوط کنید. مابقی کره و 3/4 فنجان شکر را با هم مخلوط نموده و با همزن در سرعت بالا هم بزنید تا جائیکه ترکیب شما کمرنگ و پفکی گردد (در حدود 3 دقیقه).

5- سرعت همزن را به متوسط کاهش دهید.تخم مرغها را یکی یکی به آن اضافه نموده و بعد از هر بار به خوبی هم بزنید و مواد چسبیده به دیواره های کاسه را بتراشید وانیل و خامه را نیز به آن افزوده و هم بزنید. سرعت همزن را به کم کاهش دهید، و ترکیب آرد ذرت را در 2 مرحله به آن اضافه نموده و هم بزنید..

6- یک قاشق پر (بزرگ) از مایع کیک را برروی هلوها بریزید، و با استفاده از کاردک فلزی آن را به طور یکنواخت پخش کنید. بگذارید تا بپزد تا زمانیکه رنگ آن قهوه ای طلایی شود و تستری را که در وسط کیک فروکرده اید به راحتی و تمیز از آن خارج شود (بین 20 تا 22 دقیقه). ماهی تابه را به توری خنک کننده کیک منتقل کنید، و به مدت 10 دقیقه در آنجا قرار دهید تا خنک شود.

7- یک چاقو یا کاردک را دورتا دور لبه کیک بچرخانید. به سرعت کیک را برروی تخته آشپزی برگردانید. به ته ظرف ضربه بزنید تا هلوها از آن جدا شوند، و با دقت ظرف را جدا کنید. کیک را به گونه ای قرار دهید که بررشهای هلو بر روی (سطح بالایی کیک) آن قرار گیرند. قبل از پذیرایی، بگذارید تا اندکی خنک شود.

نکات:

1- در این دسر به ۳ عدد هلوی رسیده در اندازه متوسط نیاز است. در ابتدا پوست آنها باید کنده شده و هسته آنها خارج گردد. سپس آنها را به برشهای گوه ای شکل در اندازه ۲ سانتی متر تقسیم نمائید.

2- از کره ی نرم شده ( در دمای اتاق ) استفاده نمائید.

3- آرد ذرت مورد استفاده در این کیک باید زرد رنگ و دانه درشت باشد. البته از پوره ذرت نیز به جای آن می توان استفاده نمود.

4- از اسطوخودوس تازه خرد شده، نمک دانه درشت و خامه پرچرب استفاده نمائید.

5- هلوهای کاملا رسیده ای که از ماه می تا اکتبر موجود هستند، گوشتالو بوده و عطر شیرین و مست کننده ای را در هوا پخش خواهند کرد. هلوهای سبز کمرنگ را نچینید، به خاطر اینکه هنوز کال هستند.

6- هلوهای رسیده را می توان بین ۳ تا ۵ روز در یخچال نگهداری کرد؛ هلوهای سفت تر را در صورتیکه در یک پاکت میوه تا ۳ روز برروی پیشخوان آشپزخانه بگذارید، نرم خواهند شد.

وب‌سایت آشپز باش

همکار دکتر سلام

16 خرداد 1395

مطالب مرتبط

  • رولت قارچ را چگونه درست میکنند؟
  • آشنایی با طرز تهیه ماش پتی
  • کیک رزماری انتخاب مناسب برای عصرانه
  • روش تهیه نان بروتچن عسلی
  • طرز تهیه پیتای سینه مرغ
  • چگونه توپک خرمایی درست کنیم؟
  • چه مقدار قند در روز مصرف می کنید؟
  • برای کاهش وزن باید تلاش کنیم یا نه؟
  • دستور پخت اسلایس میوه های خشک
  • با پاکورا، سفره را به آتش بکشید
  • گوشت،عدس و چند ادویه؛ برابر است با غذایی خوشمزه
  • سفره ای رنگارنگ با کوفته مرغ و خوراک پوره نخود فرنگی
  • روش تهیه یک برگر سالم گیاهی
  • روش تهیه گراتین با سیب زمینی
  • آموزش تهیه تارت با بادام
  • پربازدیدترین مطالب

  • دسر فنجانی دارچینی
  • رسپی نوشیدنی ترش تابستانی
  • پلته توت فرنگی -دسر ترکیه
  • مافین زیتون و پنیر
  • کیک کوکو استار با رسپی ترکیه
  • نوع دیگری از تخم مرغ داخل فلفل دلمه ای
  • شیرینی کاپ کوپ
  • رویای هویج- دسرتابستانی
  • سوپ سالم چینی
  • کرپ رولتی موز
  • اک مک با رویه قارچ
  • کیک با آرد برنج بدون گلوتن
  • سالاد مرغ کاری با آموزش تصویری
  • اسطوخودوس را با مرکبات ترکیب کنید بنوشید و بخوابید
  • سوپ سبزی زنجبیلی
  • داغ ترین مطالب و مقالات

  • بدن هدیه الهی است،آن را دوست بدارید
  • آیا مشاوره قبل از بارداری تاثیرگذار است؟
  • چرا سینه کودک خس خس میکند؟
  • مضرات ورود هلیکوباکترپیلوری به معده
  • گزارش تصویری از نحوه رشد جنین انسان
  • چند ترفند برای انتخاب بهترین کرم برنزه کننده
  • طب سنتی آکادمیک یا طب سنتی تجربی؟ مسئله این است!
  • امان از دمنوش هایی که این روزها همه جا هستند!
  • آشنایی با عوارض گیاهان دارویی
  • بوی عرق تان را با این گیاهان دارویی از بین ببرید
  • سرماخوردگی را با چه چیزی درمان کنیم؟
  • آیا سرماخوردگی و آنفلوآنزا با هم فرق دارند؟
  • سقوط بند ناف به چه عارضه ای گفته می شود
  • بیماری پوستی گال، از علائم تا درمان
  • نکات مهم در زمینه حساسیت غذایی
  • پیشنهاد سردبیر

  • نکات مهم تغذیه ای چهل سال به بالا
  • حواستان به از بین بردن موهای زائد با این روشها باشد
  • تاثیرات منفی گوشت قرمز را اینگونه از بین ببرید
  • برای کمک به کاهش وزن غذاهای سیر کننده بخورید
  • تضعیف روحیه با شکست عشقی
  • اقسام پروتز سینه و پرسش هایی در این مورد
  • با برنامه تمرینی ۳ روزه بدنسازان طبیعی ,افزایش حجم پیدا می کنند
  • یک دنیا فایده برای انواع تمرینات ورزشی
  • برای اینکه کودک دیابت نگیرد چکار باید بکنیم؟
  • کاهش عوارض غذاهای سرخ شده
  • در خانه به تکالیف درسی بچه چگونه کمک کنیم
  • عامل اصلی مرگ و میر معتادان مشخص شد
  • علائم و درمان بیماری هیرشپرونگ
  • برای جوانی پوست رتینول جادومیکند
  • چطوری مدلهای گوناگون موی زیبا برای جشن درست کنیم
  • 
       
    
    x