مواد لازم برای لایه های سیب زمینی و ماهی لایه های سیب زمینی و ماهی خوراک لایه های سیب زمینی و ماهی تهیه لایه های سیب زمینی و ماهی

این خوراک با لایه های مختلف سیب زمینی و ماهی تهیه می شود و درون فر طبخ می شود طعم بی نظیر ان اشتهای هر کودکی را تحریک می کند

 بر روی لایه های سیب زمینی و ماهی, مقداری خرده های نان ادویه دار ریخته شده تا داخل فر ترد و طلایی شوند و ظاهر زیبایی به غذا بدهند.

مواد لازم:

  •  کره : 5 قاشق غذاخوری
  •  سیب زمینی , ورقه شده : 900 گرم
  •  پیاز بزرگ , ریز خرد شده : 1 عدد
  •  دانه خردل : 1 قاشق چای خوری
  •  گرام ماسالا : 1 قاشق چای خوری
  •  پودر فلفل چیلی : مقداری
  •  شوید تازه , خرد شده : 1 قاشق غذاخوری
  •  خرده نان تازه : 75 گرم
  •  فیله ماهی : 700 گرم
  •  پنیر گرویر , رنده شده : 50 گرم
  •  نمک : به میزان لازم
  •  فلفل : به میزان لازم
  •  برگ های ریز و تازه شوید جهت تزیین : مقداری

طرز تهیه:

1. نصف کره را در یک ماهیتابه آب نمایید. سیب زمینی ها را افزوده و به مدت 5 دقیقه سرخ نمایید . آن ها را با کفگیر سوراخ دار از ماهیتابه بیرون آورید .

2. باقیمانده کره را به ماهیتابه اضافه نموده و پیاز، خردل , گرام ماسالا , پودر چیلی , شوید و خرده های نان را اضافه نموده و به مدت 1 تا 2 دقیقه بپزید, مرتب هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند.

3. نصف سیب زمینی ها را در کف ظرف مخصوص فر بچینید و فیله های ماهی را روی آن ها قرار دهید . روی فیله ها را با بقیه برش های سیب زمینی بپوشانید. چاشنی غذا را اندازه نمایید.

4. مخلوط ادویه دار آماده شده را با قاشق از ماهیتابه بر روی سیب زمینی ها بریزید و روی آن ها را با پنیر رنده شده, بپوشانید.

5. غذا را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت 200 درجه سانتیگراد یا 400 درجه فارنهایت و یا عدد 6 فرهای گازی قرار دهید تا به مدت 20 تا 25 دقیقه بپزد و روی آن طلایی و برشته شده و ماهی مغز پخت شود . غذا را از فر بیرون آورده و با برگ های ریز شوید تازه تزیین نموده و بلافاصله سرو نمایید.

توصیه سرآشپز:

خوراک لایه ای سیب زمینی و ماهی طعم بهتری پیدا خواهد نمود اگر به همراه سبزیجات سرخ شده سرو شود. می توانید در همان زمان در فر , ظرف دیگری را به سرخ نمودن سبزی ها اختصاص دهید

وب‌سایت آوای سلامتی

ارسال شده در 16 خرداد 1395 توسط خانم فردوس فرد با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

پیشنهاد سردبیر

  • اصول خوش اندام شدن برای تازه مادرها
  • رفع کشیدگی تاندون با این روش های ساده
  • چه ارتباطی میان تغذیه،حرکات ورزشی و سرطان پروستات وجود دارد؟
  • چطور میتوان به آلودگی هوا و درصد آن پی برد ؟
  • همه چیز درمورد شیاتسو ماساژ درمانی
  • موارد ممنوعه در رزومه
  • چقدر اطلاعات از پیوند کبد دارید؟
  • کدام داروهای ضد درد را مصرف کنیم؟
  • محبوبترین ها

  • توصیه محققان به تزریق آنتی بیوتیك در آی سی یو
  • تبديل شدن يك داروي قلبي به بمب بسيار قوي
  • گامهای موفق محققان کشور در تولید نانو دارو برای درمان بیماریهای اعصاب
  • آدرال وعوارض ناشی از مصرف آن
  • آنتی هیستامین و این عوارض جانبی
  • «گل گاوزبان» مفيد در كاهش التهاب مجاري ادراري، روماتيسم و بيماريهاي قلبي
  • عوارض سوء مصرف داروي ترامادول خطرناک‌تر از ترياک است
  • تاثیر ویتامین دی در پیشگیری از آلزایمر
  • رپورتاژ

  • سالن زیبایی و عروس مریم رئوف
  • اپتی ویژن، درمان نوین خستگی چشم
  • کلینیک سیب سرخ -گونه‌گذاری،فرم‌دهی چانه، برجسته‌سازی لب
  • لبخندی کودکانه با دندان هایی سالم
  • دندانپزشکی زیبایی و ایمپلنت
  • الو دکتر

    لاغر شو
    تلگرام دکتر سلام
    نخ دندان ارکید

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است