862199_515

این خوراک با لایه های مختلف سیب زمینی و ماهی تهیه می شود و درون فر طبخ می شود طعم بی نظیر ان اشتهای هر کودکی را تحریک می کند

 بر روی لایه های سیب زمینی و ماهی, مقداری خرده های نان ادویه دار ریخته شده تا داخل فر ترد و طلایی شوند و ظاهر زیبایی به غذا بدهند.

مواد لازم:

  •  کره : 5 قاشق غذاخوری
  •  سیب زمینی , ورقه شده : 900 گرم
  •  پیاز بزرگ , ریز خرد شده : 1 عدد
  •  دانه خردل : 1 قاشق چای خوری
  •  گرام ماسالا : 1 قاشق چای خوری
  •  پودر فلفل چیلی : مقداری
  •  شوید تازه , خرد شده : 1 قاشق غذاخوری
  •  خرده نان تازه : 75 گرم
  •  فیله ماهی : 700 گرم
  •  پنیر گرویر , رنده شده : 50 گرم
  •  نمک : به میزان لازم
  •  فلفل : به میزان لازم
  •  برگ های ریز و تازه شوید جهت تزیین : مقداری

طرز تهیه:

1. نصف کره را در یک ماهیتابه آب نمایید. سیب زمینی ها را افزوده و به مدت 5 دقیقه سرخ نمایید . آن ها را با کفگیر سوراخ دار از ماهیتابه بیرون آورید .

2. باقیمانده کره را به ماهیتابه اضافه نموده و پیاز، خردل , گرام ماسالا , پودر چیلی , شوید و خرده های نان را اضافه نموده و به مدت 1 تا 2 دقیقه بپزید, مرتب هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند.

3. نصف سیب زمینی ها را در کف ظرف مخصوص فر بچینید و فیله های ماهی را روی آن ها قرار دهید . روی فیله ها را با بقیه برش های سیب زمینی بپوشانید. چاشنی غذا را اندازه نمایید.

4. مخلوط ادویه دار آماده شده را با قاشق از ماهیتابه بر روی سیب زمینی ها بریزید و روی آن ها را با پنیر رنده شده, بپوشانید.

5. غذا را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت 200 درجه سانتیگراد یا 400 درجه فارنهایت و یا عدد 6 فرهای گازی قرار دهید تا به مدت 20 تا 25 دقیقه بپزد و روی آن طلایی و برشته شده و ماهی مغز پخت شود . غذا را از فر بیرون آورده و با برگ های ریز شوید تازه تزیین نموده و بلافاصله سرو نمایید.

توصیه سرآشپز:

خوراک لایه ای سیب زمینی و ماهی طعم بهتری پیدا خواهد نمود اگر به همراه سبزیجات سرخ شده سرو شود. می توانید در همان زمان در فر , ظرف دیگری را به سرخ نمودن سبزی ها اختصاص دهید

وب‌سایت آوای سلامتی

ارسال شده در 16 خرداد 1395 توسط خانم فردوس فرد با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

پیشنهاد سردبیر

  • تاثیرات منفی غذاهای آماده برای زنان باردار
  • اطلاعاتی پیرامون آنفولانزا
  • برنامه ریزی های لازم برای خانه تکانی
  • دلیل استفاده از ضدعرق‌ها، بازهم بدنمان بو می‌گیرد؟
  • برای جنین اسفناج چه فوایدی دارد
  • ایجاد سرطان های گوارشی
  • کم کردن وزن در ماه نباید از 3 کیلو گرم بیشتر باشد
  • مراقبت و نگهداری بیشتر از قلب
  • گردو با پوشش شکلاتی
  • چاقی به ایام هفته نیز مربوط است
  • سالمندان و نوع غذای آنان
  • آیا مصرف الکل با علائم اضطراب مرتبط است؟
  • اهمیت غذا خوردن با دست
  • مناسب ترین سن برای آموزش های بهداشتی
  • لاک اورلی
  • محبوبترین ها

  • درمان خانگی برای پرپشت کردن مژه و ابرو
  • چگونه از پوست خود به خوبی مراقبت کنیم؟
  • 5 نکته درباره زیرسازی آرایش
  • صحیح و غلطهای لاک و ناخن
  • ابرو و کوتاه کردن آن
  • نکاتی درباره خط چشم در خانمهای بالای 40 سال
  • لایه برداری در زمستان
  • 5 نکته ضد پیری پوست از زبان متخصص پوست
  • زيبايي با سم مار!
  • عوامل هورمونی و ژنتیکی در ریزش مو
  • ۴ اشتباه رایج درباره موها که تابستان‌ها انجام می‌دهیم!
  • برطرف کردن شوره سر با این روشها
  • کنترل آکنه با درمان های خانگی
  • چگونه روغن نارگیل به تقویت مو کمک میکند؟
  • آرایش برای پلک های پف کرده
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است