موضوعات

طعم گل نسترن در آش

873054_575

این غذای سنتی مخصوص مردم اردبیل است و طرفداران زیادی به خود اختصاص داده است سرو این آش با یک گل وحشی که در همان منطقه می روید همراه است

 گیلدیک همان گل نسترن وحشی است که از آن برای تهیه این آش استفاده می شود. این آش مزه ی ترش دارد و از آش های محلی استان اردبیل است.

مواد لازم:

  • گل نسترن (گیلدیک) 500 گرم
  • سبزی آش 1 کیلو
  • گوشت چرخ کرده 250 گرم
  • پیاز رنده شده و آب گرفته شده 40-50 گرم
  • نخود ، لوبیاچیتی پخته شده (می توان لوبیا چشم بلبلی استفاده کرد) 1/2 پیمانه
  • برنج 1 پیمانه
  • برگ زردآلو 1پیمانه
  • آلوچه بدون هسته 1 پیمانه
  • مغز گردو 1 پیمانه
  • نمک و فلفل و زردچوبه بمیزان دلخواه
  • پیاز داغ و نعنا داغ (برای تزیین آش) بمیزان دلخواه

طرزتهیه:

1- گل نسترن تازه یا خشک را 3 روز خیش می کنیم و بعد از صافی رد می کنیم و استفاده می کنیم.

2- گوشت را با پیاز رنده شده و نمک و زردچوبه مخلوط کرده و بثورت قلقلی برای داخل آش در می آوریم.

3- برگه ها و آلوچه ها را از قبل خیس می کنیم تا نرم شوند.

4- برنج را هم قبلا خیس می کنیم و همچنین حبوبات را خیس کرده و چندین بار آبشان را عوض می کنیم و می گذاریم تا بپزد.

5- برنج را با آب روی حرارت می گذاریم تا برنج پخته و کاملا باز شود . سپس حبوبات از قبل پخته شده را به برنج اضافه می کنیم و عصاره مرغ و سبزی آش را هم در همین مرحله به آش اضافه می کنیم.

6- وقتی سبزی آش نیم پز شد ابتدا کوفته قلقلی ها و سپس بقیه ی مواد را به آن اضافه می کنیم و اجازه می دهیم تا جا بیفتد.

وب‌سایت سوران:

همکار دکتر سلام

15 خرداد 1395

مطالب مرتبط

  • رولت قارچ را چگونه درست میکنند؟
  • آشنایی با طرز تهیه ماش پتی
  • دستور پخت اسلایس میوه های خشک
  • با پاکورا، سفره را به آتش بکشید
  • گوشت،عدس و چند ادویه؛ برابر است با غذایی خوشمزه
  • سفره ای رنگارنگ با کوفته مرغ و خوراک پوره نخود فرنگی
  • روش تهیه یک برگر سالم گیاهی
  • روش تهیه گراتین با سیب زمینی
  • آموزش تهیه تارت با بادام
  • خواص فوقالعاده خوراک عدسی را فراموش نکنید
  • سیب زمینی تنوری میان وعده ای سالم و آسان
  • دستور پخت مینی کیش مرغ و پنیر
  • مرغ و پنیر پارمسان پیشنهاد ویژه دکتر سلام
  • طرز تهیه آنچیلادای رژیمی
  • با املت سبزیجات به میز صبحانه جان بدهید
  • پربازدیدترین مطالب

  • طعم دار کردن زیتون به شیوه خانگی
  • گل کلم لقمه ای و بسیار لذیذ
  • پیتزای آسان با نان همبرگر
  • پودینگ ایتالیایی با طعم نسکافه
  • سوپ سبزی مخصوص بچه ها
  • نکات مهم برای طبخ خورش سبزی
  • پیتزای سبوس دار
  • آموزش تهیه تارت با بادام
  • سوپ بلغور و شنبلیله
  • آموزش گام به گام سس شکلات خانگی
  • سوپ مرغ متفاوت و جالب
  • باقلوای فندق و پسته
  • در خانه چگونه کاپوچینو درست کنیم
  • گنبد کدو تنبل
  • سوغاتی لذیذ کرمانشاه
  • داغ ترین مطالب و مقالات

  • خطر بی اعتمادی در زندگی
  • روش تهیه یک برگر سالم گیاهی
  • اهمیت ورزش برای مبتلایان به آسم
  • عوامل ایجاد ضایعات قارچی در نواحی مختلف بدن
  • مصرف میان وعده های مفید برای افزایش وزن
  • کنترل اخلاق کودک
  • بررسی زردی در نوزادان و بزرگسالان
  • آشنایی با طرز تهیه ماش پتی
  • درمان دردهای آنژینی
  • رولت قارچ را چگونه درست میکنند؟
  • غذای گرم درون ظروف پلیمری قرار ندهید
  • با استفاده از میوه و سبزیجات قلبی سالم داشته باشید
  • آشنایی با یک ماده سمی در دهان،آمالگام دندانی
  • دور نکردن کودکان از میکروب ها،درست یا غلط؟
  • با روغن های کاهش درد آرتروز آشنا شوید
  • پیشنهاد سردبیر

  • عکس های میوه ی نارنج
  • این نوع کدو را از یاد نبرید
  • جالب ترین نکات شنیدنی درباره خنده
  • روغن اسطوخودوس و رفع التهابات ناشی از گزش حشرات
  • مبارزه با سکوت کودک
  • مهار بهم ریختگی روانی
  • عکس هایی از وسیله تنس
  • چرا کابوس به سراغمان می آید؟
  • ژنتیکی بودن بیماری تیروئید تائید شد
  • تفاوت های جنسیتی و تاثیر آن در یادگیری کودکان
  • مزاحمی به نام لوزه
  • سودمندی مسكن ها در پیشگیری از آلزایمر
  • کیک لیمویی نرم
  • گوشت قرمز منشا بیماری هاست
  • با این روش ها کمتر خرج می کنید
  • 
       
    
    x