مصرف گوجه‌سبز گوجه‌سبز عوارض خوردن گوجه‌سبز درباره گوجه‌سبز
از خواص و ویژگی های گوجه سبز چه میزان اطلاع دارد این میوه چه خاصیت هاییی برای پوست ما دارد آیا میدانید در پیشگیری از بروز چین و چروک در صورتتان بسیار پرفایده است

 

محققان دانشگاه آیوا ترکیباتی را در گوجه و سیب کشف کرده‌اند که پروتئین‌های موثر در روند پیری عضلات را غیرفعال کرده و باعث بازسازی عضلات به میزان 30 درصد می‌شوند.
تحقیقات نشان می‌دهند از زمان تولد تا 30 سالگی حجم و قدرت عضلات افزایش می‌یابد و از 30 سالگی به بعد هر 10 سال یک بار از حجم عضلات به میزان سه تا پنج درصد کاسته می‌شود. پس از 75 سالگی، فرآیند تحلیل عضلات با سرعت بیشتری ادامه می‌یابد.
تحلیل عضلات بخش جدانشدنی دوران پیری محسوب می‌شود. به همین دلیل انجام کارهای سنگین فیزیکی از عهده افراد مسن خارج است. کاهش حجم عضلات مشکلاتی چون ضعف فیزیکی و کمبود بنیه را در پی دارد. کمبود بنیه نیز باعث کاهش فعالیت بدنی می‌شود و همانطور که می‌دانیم فعالیت فیزیکی کمتر به معنی ضعیف‌تر شدن عضلات است.
گفته می‌شود میوه‌ها در جلوگیری از اتفاقات یاد شده بسیار موثرند. کریستوفر آدامز، استاد داروسازی دانشگاه “یو آیوا” و همکارانش طی مطالعه‌ای دریافتند یورسولیک اسید موجود در پوست سیب و ترکیبات توماتیدین درون پوست گوجه سبز با غیر فعال کردن پروتئین ATF4 باعث جلوگیری از تحلیل عضلات بدن می‌شوند. دانشمندان معتقدند متوقف کردن این پروتئین به فرآیند کهولت و تحلیل رفتگی عضلات خاتمه می‌دهد.
تیم تحقیقاتی آدامز با بررسی چگونگی تاثیر ترکیبات موجود در میوه‌ها بر ماهیچه‌های موش‌های پیر به این اکتشاف مهم دست یافتند. آن‌ها به مدت دو ماه اسید یورسولیک و توماتیدین را به رژیم غذایی موش‌ها افزودند. حجم ماهیچه و توان فیزیکی موش‌هایی که از هر دو ماده تغذیه کردند، به ترتیب به میزان 10 و 30 درصد طی این دو ماه افزایش یافت؛ درست به اندازه یک موش بالغ و جوان.
در واقع حذف پروتئین ATF4 از بدن موش‌ها باعث مقاومت بیشتر آن‌ها در مقابل تاثیرات پیری شد.
این یافته می‌تواند فرصتی را فراهم آورد تا دانشمندان به تولید داروها یا مکمل‌های احیاکننده عضلات بپردازند.
آدامز در بیانیه‌ای اظهار داشت: «بسیاری از ما به واسطه تجارب و مشاهدات اطرافمان با مسئله ضعف یا تحلیل عضلات هنگام پیری آشنا شده‌ایم. این مسئله تاثیر شگرفی بر کیفیت زندگی و سلامت افراد دارد».

ارسال شده در 16 خرداد 1395 توسط خانم فردوس فرد با موضوع خواص میوه و سبزیجات

پیشنهاد سردبیر

  • بایدها و نبایدهای خوراکی بعد از سقط جنین
  • تارت خامه ای به شکل گل
  • چگونه با کودک عزادار، رفتار کنیم؟
  • کمک به پوست کودک در برابر عرق
  • مصرف این داروها به میل جنسی تان ضرر می رساند!
  • پرخاشگران بدانند
  • اگر مرد مطلقه برای ازدواج انتخاب کرده اید
  • خوردنی و جالب ترین گردنبندها
  • کله پاچه خور های حرفه ای بخوانند
  • راه حل رفع ازدیاد مو در بانوان
  • پیشگیری از نفوذ امواج وای فای
  • راه درمانی برای شایع ترین مشکلات روانی
  • تضمین سلامت کودک با مواد غذایی سالم
  • اهمیت نور خورشید بر میزان فشارخون
  • تومورهای خوش خیم اوربیت
  • محبوبترین ها

  • انسداد شاخه های ورید شبکیه
  • همه انواع رنگ چشم و بیماری های آنان
  • خطرناکترین علائم ناموفق بودن پیوند قرنیه
  • سایز غیرطبیعی چشم ها و این بیماری
  • شب کوری را با کورشدن در شب اشتباه نگیرید
  • اهمیت شبکیه و مرکز بینایی برای دیدن:
  • خارج کردن کاتاراکت به روش داخل کپسولی
  • گلوکوم و دانسته های مهم درباره آن
  • حفظ سلامت چشمان با کلم بروکلی
  • نظریاتی در ارتباط با آسیب عصب بینایی بعلت افزایش فشار چشم
  • درمان چین و چروک اطراف چشم با مواد غذایی
  • چشم رنگی ها و تحمل استرس و اضطراب کمتر
  • چشمتان را با این کارهای اشتباه ضعیف نکنید
  • روش های پیشگیری از عوارض چشمی دیابت:
  • آدرنالین از عامل های گشاد کننده مردمک چشم
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است