دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو پلاسماجت
دکتر محمدرضا کاظمی
دکتر محمدرضا کاظمی
فوق‌تخصص درد
دکتر وحید عارفی
دکتر وحید عارفی
متخصص لمینیت و زیبایی
دکتر افشین قرایی
افشین قرایی
کارشناس شنوایی سنجی
کلینیک ساج
پلی‌کلینیک شبانه‌روزی ساج
هر آنچه شما می‌خواهید
آزمایشگاه نیلو
آزمایشگاه نیلو
اختلالات اسيد امينه
کلینیک یکتا
کلینیک یکتا
کلینیک تخصصی پوست و مو
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
کلینیک دیبا
دندانپزشکی دیبا
کلینیک تخصصی
دکتر نداف کرمانی
دکتر مجید نداف کرمانی
فوق‌تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
دندانپزشکی عمومی
دکتر رضا شعبان‌پور
دکتر رضا شعبان‌پور
طراحی لبخند با لومینییرز سرامیکی بدون کوچک‌ترین تراش
نیلوفر داوودپور
دکتر نیلوفر داودپور
ارائه خدمات ترمیمی-زیبایی
مصرف گوجه‌سبز گوجه‌سبز عوارض خوردن گوجه‌سبز درباره گوجه‌سبز
از خواص و ویژگی های گوجه سبز چه میزان اطلاع دارد این میوه چه خاصیت هاییی برای پوست ما دارد آیا میدانید در پیشگیری از بروز چین و چروک در صورتتان بسیار پرفایده است

 

محققان دانشگاه آیوا ترکیباتی را در گوجه و سیب کشف کرده‌اند که پروتئین‌های موثر در روند پیری عضلات را غیرفعال کرده و باعث بازسازی عضلات به میزان 30 درصد می‌شوند.
تحقیقات نشان می‌دهند از زمان تولد تا 30 سالگی حجم و قدرت عضلات افزایش می‌یابد و از 30 سالگی به بعد هر 10 سال یک بار از حجم عضلات به میزان سه تا پنج درصد کاسته می‌شود. پس از 75 سالگی، فرآیند تحلیل عضلات با سرعت بیشتری ادامه می‌یابد.
تحلیل عضلات بخش جدانشدنی دوران پیری محسوب می‌شود. به همین دلیل انجام کارهای سنگین فیزیکی از عهده افراد مسن خارج است. کاهش حجم عضلات مشکلاتی چون ضعف فیزیکی و کمبود بنیه را در پی دارد. کمبود بنیه نیز باعث کاهش فعالیت بدنی می‌شود و همانطور که می‌دانیم فعالیت فیزیکی کمتر به معنی ضعیف‌تر شدن عضلات است.
گفته می‌شود میوه‌ها در جلوگیری از اتفاقات یاد شده بسیار موثرند. کریستوفر آدامز، استاد داروسازی دانشگاه “یو آیوا” و همکارانش طی مطالعه‌ای دریافتند یورسولیک اسید موجود در پوست سیب و ترکیبات توماتیدین درون پوست گوجه سبز با غیر فعال کردن پروتئین ATF4 باعث جلوگیری از تحلیل عضلات بدن می‌شوند. دانشمندان معتقدند متوقف کردن این پروتئین به فرآیند کهولت و تحلیل رفتگی عضلات خاتمه می‌دهد.
تیم تحقیقاتی آدامز با بررسی چگونگی تاثیر ترکیبات موجود در میوه‌ها بر ماهیچه‌های موش‌های پیر به این اکتشاف مهم دست یافتند. آن‌ها به مدت دو ماه اسید یورسولیک و توماتیدین را به رژیم غذایی موش‌ها افزودند. حجم ماهیچه و توان فیزیکی موش‌هایی که از هر دو ماده تغذیه کردند، به ترتیب به میزان 10 و 30 درصد طی این دو ماه افزایش یافت؛ درست به اندازه یک موش بالغ و جوان.
در واقع حذف پروتئین ATF4 از بدن موش‌ها باعث مقاومت بیشتر آن‌ها در مقابل تاثیرات پیری شد.
این یافته می‌تواند فرصتی را فراهم آورد تا دانشمندان به تولید داروها یا مکمل‌های احیاکننده عضلات بپردازند.
آدامز در بیانیه‌ای اظهار داشت: «بسیاری از ما به واسطه تجارب و مشاهدات اطرافمان با مسئله ضعف یا تحلیل عضلات هنگام پیری آشنا شده‌ایم. این مسئله تاثیر شگرفی بر کیفیت زندگی و سلامت افراد دارد».

5 1000
ارسال شده در 16 خرداد 1395 توسط با موضوع خواص میوه و سبزیجات

ارکید
دندانپزشکی دکترسلام
تلگرام دکتر سلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
x