مشاوره زیبایی
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
بیوتی لیزر
بیوتی‌لیزر
دکتر کیان‌پیشه
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
چشمخانه، ساختمان پزشکان
کلینیک چشمخانه
به روز ترین تجهیزات و دانش چشم پزشکی
پیرایه
پوست، مو و زیبایی
دکتر بابایی
دکتر بابایی
متخصص پوست،مو، زیبایی، لیزر
کلینیک ارتوپدی سپید
کلینیک ارتوپدی سپید
ساختمان پزشکان، دکتر حبیب سهرابی
دکتر حبیب سهرابی
متخصص گوش،حلق،بینی جراح زیبایی بینی
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
کلینیک سیب سبز
کلینیک سیب سبز
آفر ویژه برای پکیجها
دکتر فرزاد فرامرزی
دکتر فرزاد فرامرزی
فوق تخصیی آندوسکوپی و کولونوسکوپی بدون درد
دکتر مجید صالح
دکتر مجید صالح
متخصص جراحی فک وصورت،زیبایی بینی
کلینیک یکتا/ساختمان پزشکان
کلینیک یکتا
مجهزترین کلینیک پوست و مو زیبایی با دستگاه لیزر الکساندرایت
ساج
کلینیک ساج
زنان و زایمان
گروه پزشکان برنا
دکتر غلامرضا اکبری
پزشک پوست و مو
دکتر مجید نداف کرمانی
دکتر مجید نداف کرمانی
متخصص جراح پلاستیک و زیبایی
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
ایران نوین
کلینیک ایران نوین
کاشت مو
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر عباسی
دکتر محسن عباسی
متخصص جراحی دهان، فک و صورت، ایمپلنتولوژیست
کلینیک یکتا/ساختمان پزشکان
کلینیک یکتا
مجهزترین کلینیک پوست و مو زیبایی با دستگاه لیزر الکساندرایت
کلینیک ارتوپدی سپید
کلینیک ارتوپدی سپید
دکتر مجید صالح
دکتر مجید صالح
متخصص جراحی فک وصورت،زیبایی بینی
ساج
کلینیک ساج
زنان و زایمان
دکتر فرزاد فرامرزی
دکتر فرزاد فرامرزی
فوق تخصیی آندوسکوپی و کولونوسکوپی بدون درد
دکتر مجید نداف کرمانی
دکتر مجید نداف کرمانی
متخصص جراح پلاستیک و زیبایی
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
چشمخانه، ساختمان پزشکان
کلینیک چشمخانه
به روز ترین تجهیزات و دانش چشم پزشکی
کلینیک سیب سبز
کلینیک سیب سبز
آفر ویژه برای پکیجها
گروه پزشکان برنا
دکتر غلامرضا اکبری
پزشک پوست و مو
پیرایه
پوست، مو و زیبایی
کلینیک ره یا
دکتر امید رحمانی
پزشک پوست مو زیبایی كاسمتولوژيست از فرانسه
ساختمان پزشکان، دکتر حبیب سهرابی
دکتر حبیب سهرابی
متخصص گوش،حلق،بینی جراح زیبایی بینی
دکتر بابایی
دکتر بابایی
متخصص پوست،مو، زیبایی، لیزر
بیوتی لیزر
بیوتی‌لیزر
دکتر کیان‌پیشه
دکتر هادی صادق /کلینیک
دکتر پژمان هادی صادق و دکتر پریسا هادی صادق
متخصص ارتودنسی
دکتر مقیمی
دکتر مهرداد مقیمی
فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی

مواد سرطان ز مصرف سوسیس و کالباس گوشت های فرآوری شده گوشت فرآوری شده عوارض مصرف سوسیس و کالباس سوسیس و کالباس

مواد غذایی فر آوری شده چگونه تهیه می شوند این خوراکی های پرطرفدار چه عوارض جانبی برای سلامتی مصرف کنندگان به همراه دارند؟چیپس،پفک ،آدامس و… از این قبیل خوراکی ها هستند

هر بار که غذاهای قشنگ فرآوری شده را می خورید آیا اصلا به فکر این هستید که چگونه درست شده اند؟ شاید راز ساخت آنها نظرتان را نسبت به خوردن خیلی غذاها تغییر دهد.

آدامس چگونه ساخته می شود؟

مواد اصلی به کار رفته در آدامس: شیره گیاهی یا لاتکس. این ماده در اصل باید از شیره درختان تهیه شود، اما بیشتر آدامس ها تنها ۱۰ تا ۲۰ درصد شیره طبیعی در خود دارند. باقی آن مواد مصنوعی است با نام هایی مانن بوتادین، استایرن، پلی اتیلن، پلی وینیل استات. برای درست کردن آدامس لاتکس را خرد، خشک، و سپس ذوب می کنند تا شربت شود. سپس فیلتر می شود، و طعم دارش می کنند و نرم کننده ها را اضافه می کنند. ترکیب قبل از اینکه شکل داده شود ساعت ها ورز داده می شود، سپس به قطعات کوچک تقسیم و بسته بندی می شود.

کالباس چونه تولید می شود؟

کالباس ها را می توان گوشت هایی مرموز دانست. فرآیند با قطعات بی استفاده گوشت قرمز یا مرغ شروع می شود. کدام قطعات؟ این همان قسمت مرموز ماجراست. هر چیزی که هست خرد می شود و سپس به شکل خمیر در آورده می شود. سپس ترکیبی از ادویه جات ( که اینها هم مرموز هستند ) اضافه می شود. ترکیب خمیری که درست شده به داخل قالب ها منتقل می شود. سپس آب پز یا دودی می شوند، برش داده می شود و آخر هم بسته بندی.

چیپس چگونه درست می شود؟

تا به حال دقت کردید چیپس ها با سیب زمینی های چیپسی که خودمان درست می کنیم فرق دارند؟ میدانید چرا؟ چون بیشتر این چیپس ها فقط در فرم سیب زمینی ورق شده هستند. در واقع بیشتر چیپس ها به جای ورق از خمیر پرس شده تهیه می شوند. تکه های سیب زمینی، ذرت و آرد برنج، نشاسته گندم و روغن همه با هم ترکیب می شوند تا این خمیر را بسازند. پس از تهیه خمیر برش و شکل داده می شوند تا در روغن پخته شوند. در پایان نیز به این چیپس ها که فقط ۴۲ درصدشان سیب زمینی است اسپری طعم دهنده زده می شود، بسته بندی می شوند و به دست من و شما می رسند.

پنیر ورقه ای چگونه تولید می شود؟

دفعه بعد که پنیر ورقه ای پیچیده در پلاستیک خریدید، چک کنید که روی بسته بندی نوشته شده باشد ” پنیر پاستوریزه ” ( که ۸۰ تا ۸۵ درصد از پنیر طبیعی ساخته شده اند ). پنیر فرآوری شده ترکیبی است از پنیرهای طبیعی مانند چدار یا کالبی، روغن و چربی شیر. پنیر تا درجه ذوب شدن حرارت داده می شود، و سپس با روغن و امولسیون ترکیب می شود، امولسیون افزودنی است که باعث می شود ورق پنیر روی برگرتان ذوب شود. سپس این ترکیب به صورت بلوک بلوکی در می آید و سرد می شود، برشش می دهند، و بسته بندی می کنند.

ژلاتین چگونه ساخته می شود؟

به عنوان ضخیم کننده در غذاهایی مانند ژله یا مارشالو استفاده می شود، ژلاتین یک کلاژن ضروری است، پروتئینی که در بافت همبند پیدا می شود. البته از شاخ و سم درست نشده، هرچند چیزهایی که واقعا از آنها درست می شود هم بهتر از اینها نیستند. استخوان و پوست گاو ها و خوک ها ( مواظب محصولات خارجی باشید ) در آب گرم یا اسید نرم می شوند، سپس خشک، تصفیه و خالص سازی می شوند تا ژلاتین بدست بیاید. برای استفاده به عنوان ضخیم کننده، ژلاتین را به شکل پودر یا گرانول در می آورند.

کیک برنجی چگونه تولید می شود؟

برنج مرطوب شده در قالبی قرار می گیرد که حرارت داده می شود، و سپس در یک وکیوم تحت فشار قرارش می دهند. بعد از ۸ تا ۱۰ ثانیه، برنج مانند پاپ کورن می ترکد. همین که ترکید طعم دهنده ها رویش اسپری می شوند و قبل از بسته بندی اجازه می دهند تا خشک شود.

شیر غلیظ شده یا تبخیر شده چگونه تولید می شود؟

برای بالا بردن عمر مفیدش، شیر را تبخیر می کنند: پاستوریزه می شود، در فشار پایین تر از فشار جو قرار داده می شود، و سپس جوشانده می شود. این فرآیند تبخیر در خلاء شیر را ۳۰ تا ۴۰ درصد جامد می کند، و به همین خاطر خراب شدنش به تاخیر میفتد. سپس آن را همگن می کنند و قبل از کنسرو کردن نمک تثبیت کننده و ویتامین D به آن اضافه می کنند. تفاوت بین شیر تبخیر شده و تغلیظ شده: شیر تغلیظ شده همان شیر تبخیر شده است با مقدار زیادی قند اضافی.

سایت دکتر کرمانی،
5 1000
ارسال شده در 15 خرداد 1395 توسط با موضوع تغذیه
سیب سرخ

پیشنهاد سردبیر

  • غذاهای مضر برای مایکروفر
  • دندان درآوردن و این مصائب
  • یک دنیا خاصیت برای مصرف پیازچه
  • 20 روش رسیدن به تناسب اندام تازه مادرها
  • درد در قسمتهای مختلف صورت
  • ویتامین D چهل درصد از بیماریهای ریه را کاهش میدهد
  • پرداخت هزینه 250 دلاری یک شخص برای درمان ماهی
  • زوج ها بخوانند! نکاتی مهم تر از نان شب برای زندگی موفق
  • محبوبترین ها

  • اگر به فکر تحولات در روزمرگی تان هستید
  • چه رنگی رنگ سال 1396 است؟
  • افراد باهوش برای کنترل استرس خود چه کارهایی می کنند؟
  • مردان و زنان امروزی با گذشته چه فرقی دارند
  • بررسی نشانه های افسردگی در جامعه
  • با استفاده از این 10 مهارت با استرس خداحافظی کنید!
  • چگونه همسری وفادار داشته باشیم
  • برای رسیدن به هدف
  • رپورتاژ

  • کلینیک دندانپزشکی زیبایی و ترمیمی رویال
  • پمپرز اصل چطور از آلمان به ایران می‌رسد؟!
  • لیفت‌پلاس، آخرین تکنیک لیفت صورت، گردن و ابرو
  • چگونه دندانهای سالمتر و قوی‌تر داشته باشیم؟
  • بالون معده بدون نیاز به بیهوشی و بستری توسط دکتر فرامرزی
  • دندانپزشکی دکترسلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما پذیرش آگهی