دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر نداف کرمانی
دکتر مجید نداف کرمانی
فوق‌تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
دکتر وحید عارفی
دکتر وحید عارفی
متخصص لمینیت و زیبایی
دکتر رضا شعبان‌پور
دکتر رضا شعبان‌پور
طراحی لبخند با لومینییرز سرامیکی بدون کوچک‌ترین تراش
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
ایران نوین – رجایی
لاغری با دستگاه یا رژیم
کلینیک ایران نوین
آزمایشگاه نیلو
آزمایشگاه نیلو
اختلالات اسيد امينه
دکتر محمدرضا کاظمی
دکتر محمدرضا کاظمی
فوق‌تخصص درد
دکتر افشین قرایی
افشین قرایی
کارشناس شنوایی سنجی
کلینیک یکتا
کلینیک یکتا
کلینیک تخصصی پوست و مو
نیلوفر داوودپور
دکتر نیلوفر داودپور
ارائه خدمات ترمیمی-زیبایی
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو پلاسماجت
کلینیک ساج
پلی‌کلینیک شبانه‌روزی ساج
هر آنچه شما می‌خواهید

مواد سرطان ز مصرف سوسیس و کالباس گوشت های فرآوری شده گوشت فرآوری شده عوارض مصرف سوسیس و کالباس سوسیس و کالباس

مواد غذایی فر آوری شده چگونه تهیه می شوند این خوراکی های پرطرفدار چه عوارض جانبی برای سلامتی مصرف کنندگان به همراه دارند؟چیپس،پفک ،آدامس و… از این قبیل خوراکی ها هستند

هر بار که غذاهای قشنگ فرآوری شده را می خورید آیا اصلا به فکر این هستید که چگونه درست شده اند؟ شاید راز ساخت آنها نظرتان را نسبت به خوردن خیلی غذاها تغییر دهد.

آدامس چگونه ساخته می شود؟

مواد اصلی به کار رفته در آدامس: شیره گیاهی یا لاتکس. این ماده در اصل باید از شیره درختان تهیه شود، اما بیشتر آدامس ها تنها ۱۰ تا ۲۰ درصد شیره طبیعی در خود دارند. باقی آن مواد مصنوعی است با نام هایی مانن بوتادین، استایرن، پلی اتیلن، پلی وینیل استات. برای درست کردن آدامس لاتکس را خرد، خشک، و سپس ذوب می کنند تا شربت شود. سپس فیلتر می شود، و طعم دارش می کنند و نرم کننده ها را اضافه می کنند. ترکیب قبل از اینکه شکل داده شود ساعت ها ورز داده می شود، سپس به قطعات کوچک تقسیم و بسته بندی می شود.

کالباس چونه تولید می شود؟

کالباس ها را می توان گوشت هایی مرموز دانست. فرآیند با قطعات بی استفاده گوشت قرمز یا مرغ شروع می شود. کدام قطعات؟ این همان قسمت مرموز ماجراست. هر چیزی که هست خرد می شود و سپس به شکل خمیر در آورده می شود. سپس ترکیبی از ادویه جات ( که اینها هم مرموز هستند ) اضافه می شود. ترکیب خمیری که درست شده به داخل قالب ها منتقل می شود. سپس آب پز یا دودی می شوند، برش داده می شود و آخر هم بسته بندی.

چیپس چگونه درست می شود؟

تا به حال دقت کردید چیپس ها با سیب زمینی های چیپسی که خودمان درست می کنیم فرق دارند؟ میدانید چرا؟ چون بیشتر این چیپس ها فقط در فرم سیب زمینی ورق شده هستند. در واقع بیشتر چیپس ها به جای ورق از خمیر پرس شده تهیه می شوند. تکه های سیب زمینی، ذرت و آرد برنج، نشاسته گندم و روغن همه با هم ترکیب می شوند تا این خمیر را بسازند. پس از تهیه خمیر برش و شکل داده می شوند تا در روغن پخته شوند. در پایان نیز به این چیپس ها که فقط ۴۲ درصدشان سیب زمینی است اسپری طعم دهنده زده می شود، بسته بندی می شوند و به دست من و شما می رسند.

پنیر ورقه ای چگونه تولید می شود؟

دفعه بعد که پنیر ورقه ای پیچیده در پلاستیک خریدید، چک کنید که روی بسته بندی نوشته شده باشد ” پنیر پاستوریزه ” ( که ۸۰ تا ۸۵ درصد از پنیر طبیعی ساخته شده اند ). پنیر فرآوری شده ترکیبی است از پنیرهای طبیعی مانند چدار یا کالبی، روغن و چربی شیر. پنیر تا درجه ذوب شدن حرارت داده می شود، و سپس با روغن و امولسیون ترکیب می شود، امولسیون افزودنی است که باعث می شود ورق پنیر روی برگرتان ذوب شود. سپس این ترکیب به صورت بلوک بلوکی در می آید و سرد می شود، برشش می دهند، و بسته بندی می کنند.

ژلاتین چگونه ساخته می شود؟

به عنوان ضخیم کننده در غذاهایی مانند ژله یا مارشالو استفاده می شود، ژلاتین یک کلاژن ضروری است، پروتئینی که در بافت همبند پیدا می شود. البته از شاخ و سم درست نشده، هرچند چیزهایی که واقعا از آنها درست می شود هم بهتر از اینها نیستند. استخوان و پوست گاو ها و خوک ها ( مواظب محصولات خارجی باشید ) در آب گرم یا اسید نرم می شوند، سپس خشک، تصفیه و خالص سازی می شوند تا ژلاتین بدست بیاید. برای استفاده به عنوان ضخیم کننده، ژلاتین را به شکل پودر یا گرانول در می آورند.

کیک برنجی چگونه تولید می شود؟

برنج مرطوب شده در قالبی قرار می گیرد که حرارت داده می شود، و سپس در یک وکیوم تحت فشار قرارش می دهند. بعد از ۸ تا ۱۰ ثانیه، برنج مانند پاپ کورن می ترکد. همین که ترکید طعم دهنده ها رویش اسپری می شوند و قبل از بسته بندی اجازه می دهند تا خشک شود.

شیر غلیظ شده یا تبخیر شده چگونه تولید می شود؟

برای بالا بردن عمر مفیدش، شیر را تبخیر می کنند: پاستوریزه می شود، در فشار پایین تر از فشار جو قرار داده می شود، و سپس جوشانده می شود. این فرآیند تبخیر در خلاء شیر را ۳۰ تا ۴۰ درصد جامد می کند، و به همین خاطر خراب شدنش به تاخیر میفتد. سپس آن را همگن می کنند و قبل از کنسرو کردن نمک تثبیت کننده و ویتامین D به آن اضافه می کنند. تفاوت بین شیر تبخیر شده و تغلیظ شده: شیر تغلیظ شده همان شیر تبخیر شده است با مقدار زیادی قند اضافی.

سایت دکتر کرمانی،
5 1000
ارسال شده در 16 خرداد 1395 توسط با موضوع تغذیه

پیشنهاد سردبیر

  • خلاصه ای بر معرفی کتاب “دختران با اعتماد به نفس تربیت کنید”2
  • ایجاد منافذ پوست با آرایش مکرر
  • خونریزی مغزی و فلج نوزاد با گرما
  • لایحه حمایتی مجلس برای صیانت از محیط زیست
  • تاثیر آزمایش تنفس بر شناخت بیماری
  • با این 5 مواد غذایی موهای زیبا و سالم داشته باشید
  • عارضه های خطرناک ناشی از تغییرات آب و هوایی
  • درمان با مراقبت پرورشی برای اختلال سلوک
  • محبوبترین ها

  • همه چیز درمورد خیال پردازی کودکان
  • در دوران مجردی اینگونه باشید
  • مزایای کتابخوانی دسته جمعی
  • مشکلات روحی و روانی مشاغل سخت
  • اضطراب و ناسازگاریهای آن
  • یک راه جدید برای بازیابی اعصاب
  • چهره های موفق چه کارهایی انجام می دهند؟
  • عدم تفاهم والدین در زمینه عاطفی
  • رپورتاژ

  • بهترین راه حل برای افراد پرمشغله جهت تناسب اندام
  • خدمات پیشرفته پوست و مو گروه زیبایی برنا
  • ایمپلنت؛ تنها جایگزین دندان از دست رفته
  • آشنایی با جدیدترین رکورددار رژیم دکتر کرمانی
  • استحکام وسلامت استخوان فک= نجات دندان های لق
  • ارکید
    تلگرام دکتر سلام
    دندانپزشکی دکترسلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
    x