5882
هرگز برای فرزندتان پاستیل تهیه نکنید این خوراکی پرطرفدار عوارض چانبی مخرب زیادی روی فرزندانتان میگذارد و موجب بروز عارضه های گوناکون در بدن آن ها می شود

خدیجه رحمانی متخصص تغذیه ، درباره پاستیل‌ها بیان کرد: ‌پاستیل بعنوان یکی از تنقلات محبوب در بین کودکان و بزرگسالان به حدی ارزش تغذیه‌ای پایینی دارد که می توان آن را بی ارزش تلقی کرد و به دلیل مواد تشکیل دهنده آن، حتی باعث ایجاد شرایط سوءیی می شود.
وی با بیان اینکه مصرف مدام پاستیل‌ها به دلیل مضراتش توصیه نمی شود، افزود: هرکدام از مواد تشکیل دهنده پاستیل ها اعم از ژلاتین، شکر، طعم دهنده‌ها و مواد افزودنی عمدتا اسانس‌های مصنوعی (متشکل از قند مصنوعی) می توانند به نوعی مضر باشند.
رحمانی روغن‌هایی که برای شفافیت بیشتر، روی پاستیل‌ها ریخته می شوند، مضر دانست و همچنین درباره ژلاتین آنها گفت: تمامی پروتئین های حیوانی حاوی اسید آمینه‌های ضروری هستند، جز ژلاتین. به همین دلیل  ژلاتین از ضعیف‌ترین پروتئین‌ها و پست ترین پروتیئن‌های حیوانی ( این پروتئین‌ها معمولا از استخوان و پوست گاو و گاها ماهی گرفته می شوند) محسوب می شود.
این متخصص تغذیه با بیان اینکه پاستیل‌های حاوی اسانس میوه مفید نیستند، افزود: با این حال، آنهایی که از کنسانتره میوه تشکیل شده‌اند ممکن است حداقل یک ارزش کمی را دارا باشند.
وی عنوان کرد: قند درون پاستیل‌ها از طرفی نیاز بدن کودکان را تامین و از طرفی اشتهای آنها را برای خوردن غذاهای متنوع و مفید دیگر کور می کند، بدین صورت بدن کودکان با محروم ماندن از سایر مواد مفید به سوء تغذیه مبتلا می شود.
رحمانی با اشاره به کالری بالای پاستیل عنوان کرد: هر 100 گرم پاستیل حدود 300 تا 500 کالری (معادل یک وعده غذای کامل به ویژه برای کودکان) را دارد که چون منجر به چاقی و اضافه وزن در کودکان می شوند باید در مصرفشان مراقب بود.
این متخصص تغذیه تاکید کرد:‌ خوردن پاستیل به افرادی که مشکلات گوارشی و سیستم ایمنی ضعیفی دارند به دلیل ایجاد اثرات سوء توصیه نمی شود. همچنین از آنجا که مواد افزودنی حساسیت می آورند، نباید به کودکان بیش فعال پاستیل داد.
باشگاه خبرنگاران

ارسال شده در 20 خرداد 1395 توسط خانم فردوس فرد با موضوع سلامت کودک

پیشنهاد سردبیر

  • با این ورزشها اندام خود را قلمی کنید
  • از بیماری توکسوپلاسموز در گربه سانان چه میدانید؟!
  • درباره استفاده های طلا چه می دانید
  • اهمیت به سلامت شنوایی
  • پرسش های ممنوعه از همسران!
  • خانم های چاق 40 ساله مراقب باشند
  • آلزایمر گرفتن با این زمینه ها
  • تولید دارویی جدید علیه سرماخوردگی
  • ارزش غذایی فلفل
  • ناشنوایی حرفه ای چیست؟
  • آسیب به حنجره با این بیماری ها
  • مشاجره و اختلاف نظر در هنگام سفر
  • آسیب زدن به موها هنگام خشک کردن
  • اصول و روش تقویت هوش کلامی و ذهنی کودک
  • درباره بیماری نورینوم آکوستیک چه اطلاعاتی دارید؟
  • محبوبترین ها

  • درمان های خانگی و سریع برای بهبود آنفلوآنزا
  • همه خطرات عفونت پیاپی گوش
  • پیشگیری از سرماخوردگی با این مواد خوراکی
  • تاثیرات مختلف تن صدا روی جذابیت افراد
  • کندن موی بینی و این عوارض
  • تورم در زبان و این مشکلات
  • اطلاعاتی راجع به سکته گوش
  • ساختمان و کارکرد دستگاه شنوایی
  • ارتباط مستقیم میان ویتامین D و آلرژی در افراد
  • بیماری خطرناک در گلو
  • مواد خوراکی طبیعی برای رفع آبریزش از بینی
  • هم اکنون از آلرژی پیشگیری کنید
  • نشانه های اوتیت میانی
  • راهیابی عفونت گوش به سمت مغز
  • آلرژی و سرماخوردگی چه نوع آبریزش بینی هایی دارند؟
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است