gree-tea

چای سبز و سیاه هر دو طرفداران خاص خود را دارند بهتر است در فصل مناسب آن ها را مصرف کنید متخصصین طب سنتی در فصل تابستان نوشیدن چای سبز را بیشتر از چای سیاه پیشنهاد می کنند


نوشیدن چای روزانه از مهم‌ترین موارد در وعده‌های غذایی و برای از بین بردن خستگی است و قبل یا بعد از وعده‌های غذایی استفاده می‌شود.

بسیاری از افراد نه تنها برای فواید چای بلکه از روی عادت چای می‌نوشند.

محققان اظهار کردند: گرچه چای سبز و سیاه هر دو از برگ کاملیا سیننسیس بدست می‌آیند، اما تفاوت‌هایی در پردازش این دو نوع چای وجود دارد.

برگ‌های چای سبز تخمیر نمی‌شود و بلافاصله بعد از برداشت خشک می‌شود و به همین علت آنتی‌اکسیدان محبوبی شناخته شده است و اثرات مفیدی در مبارزه با سرطان، بیماری‌های قلبی و دیگر بیماری‌ها دارد؛ در حالی که چای سیاه از طریق فرایند اکسیداسیون به نام تخمیر ایجاد می‌شود.

محققان عنوان کردند: چای سبز یک نوشیدنی کامل برای تابستان و برای سلامت قلب هم مفید است.

مصرف چای سبز در تابستان توصیه شده و برای جلوگیری از تشنگی، کمک به گرمازدگی و در از بین بردن مواد سمی بدن مفید است.

کافئین موجود در چای سبز در بهبود عملکرد مغز و کاهش وزن مفید است، اما مصرف بیش از اندازه آن توصیه نمی‌شود.

،محققان همچنین عنوان کردند: چای سیاه به عنوان نوشیدنی عالی فصل زمستان توصیه شده و شامل پروتئینی برای هضم غذا است.

ایسنا