potato
سیب زمنی تاثیرات مثبت زیادی روی سلامتی تان میگذارد و مصرف آن به صورت پخته برای مصرف کنندگان بسیار عالی  است و یک وعده غذایی مناسب به شمار میرود درباره خواص پوست سیب زمینی بیشتر بدانید

سیب‌زمینی‌ها مشهور شده‌اند به این‌که حاوی کربوهیدرات زیادی هستند و ارزش تغذیه‌ای کمی دارند. درحالی که سیب‌زمینی سرخ‌کرده در روغن‌های حاوی چربی ترانس همراه با پنیر و کره واقعا گزینه سالمی نیست، اما سیب‌زمینی پخته‌شده هنوز هم می‌تواند بخشی از رژیم غذایی سالم باشد.

سیب‌زمینی‌ها مشهور شده‌اند به این‌که حاوی کربوهیدرات زیادی هستند و ارزش تغذیه‌ای کمی دارند. درحالی که سیب‌زمینی سرخ‌کرده در روغن‌های حاوی چربی ترانس همراه با پنیر و کره واقعا گزینه سالمی نیست، اما سیب‌زمینی پخته‌شده هنوز هم می‌تواند بخشی از رژیم غذایی سالم باشد.

خوردن گوشت و پوست سیب‌زمینی همراه با هم، بیشترین مواد مغذی را برای بدن شما فراهم می‌کند. فیبر درون پوست آن باعث می‌شود که بیشتر سیر شوید و حتی می‌تواند نوسانات شدید قند خون را کمتر کند. خوردن سیب‌زمینی با پوست تقریبا یک‌چهارم نیاز روزانه بدن به پتاسیم را فراهم می‌سازد. البته باید اضافه کردن انواع سُس‌ها، کره یا پنیر را فراموش کنید و سیب‌زمینی را بدون چربی‌های اشباع و همراه با مقداری ماست یونانی، پیازچه و فلفل سیاه بخورید.

گوشت سیب‌زمینی، ۳۳ درصد از نیاز روزانه بدن به ویتامین C را در یک رژیم غذایی با ۲ هزار کالری تامین می‌کند، در حالی که پوست سیب‌زمینی حاوی یک‌سوم از این مقدار است. اما کلسیم اصلی سیب‌زمینی در پوست آن قرار دارد که به حدود ۲۰ میلی‌گرم می‌رسد، در حالی که گوشت آن فقط ۸ میلی‌گرم کلسیم دارد. حتی میزان آهنی که در پوست سیب‌زمینی وجود دارد، چهار برابر بیشتر از گوشت آن است و به ۴ میلی‌گرم می‌رسد.

منبع:livestrong
سلامتیسم

ارسال شده در 18 خرداد 1395 توسط خانم فردوس فرد با موضوع خواص میوه و سبزیجات

پیشنهاد سردبیر

  • اصلاح گودی کمر با ورزش بدنسازی
  • هشدار هایی درمورد چاقی کودکان
  • والدین کودکان چاق بخوانند
  • برای بدنسازان مبتدی این اصول پایه هستند
  • درمان های خانگی برای سرفه های شدید
  • این نوشیدنی های سم زدا را به برنامه‌ غذایی خود بیافزایید
  • تاثیر لاغری نرمال در کاهش ریسک ابتلا به امراض قلبی و دیابت
  • علاقه اطفال به قصه خوانی
  • زمینه سازی برای یک حاملگی موفق
  • ابتلا به آنفلوآنزا در سیستم گوارشی
  • فرق بین پوشک و کهنه نخی برای بچه
  • برای پیشگیری از بیماری های قلبی بخوانید
  • اگر دنبال روش اماده کردن سس قارچ هستید بخوانید
  • احساس تهوع در ماشین و درمان آن
  • تسکین میگرن با این چند عادت غذایی
  • محبوبترین ها

  • خوراکی های افزایش دهنده سوزش معده
  • به کار بردن تخم مرغ در سالاد
  • اگر می خواهید اندامی خوش فرم داشته باشید بخوانید
  • افطار با آب سرد آری یا خیر؟
  • مشاوره تغذیه ای برای دخترخانم های نوجوانان
  • خوراکی های مفید برای یک خواب راحت
  • لذت بدست اوردن لاغری بدون رژیم
  • نکات مهمی که باید درباره فواید و مضرات چای بدانید
  • هر قاشق غذا را 40 بار بجوید تا لاغر شوید
  • روش تهیه غذا برای کودکان
  • شغل و عوارض آن روی تناسب اندام
  • عوارض و بیماری های کیک شیرینی و شکلات
  • آیا استفاده از نمک سبب بوجود آمدن سردرد می‌شود؟
  • جانشین داروهای نقرس
  • چه داروهایی با چه مواد غذایی تداخل دارند
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است