مشاوره زیبایی
کلینیک یکتا/ساختمان پزشکان
کلینیک یکتا
مجهزترین کلینیک پوست و مو زیبایی با دستگاه لیزر الکساندرایت
کلینیک سیب سبز
کلینیک سیب سبز
آفر ویژه برای پکیجها
دکتر عارفی
دکتر وحید عارفی
جراح و متخصص بیماری های لثه
گروه پزشکان برنا
دکتر غلامرضا اکبری
پزشک پوست و مو
چشمخانه، ساختمان پزشکان
کلینیک چشمخانه
به روز ترین تجهیزات و دانش چشم پزشکی
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر هادی صادق /کلینیک
دکتر پژمان هادی صادق و دکتر پریسا هادی صادق
متخصص ارتودنسی
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر فرزاد فرامرزی
دکتر فرزاد فرامرزی
فوق تخصیی آندوسکوپی و کولونوسکوپی بدون درد
ایران نوین
کلینیک ایران نوین
کاشت مو
ساختمان پزشکان، دکتر حبیب سهرابی
دکتر حبیب سهرابی
متخصص گوش،حلق،بینی جراح زیبایی بینی
کلینیک دندانپزشکی پارسا/ساختمان پزشکان
کلینیک دندانپزشکی پارسا
ایمپلنتوژیست
دکتر مقیمی
دکتر مهرداد مقیمی
فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
دکتر مجید صالح
دکتر مجید صالح
متخصص جراحی فک وصورت،زیبایی بینی
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
ساج
کلینیک ساج
زنان و زایمان
heart-food-600x450-COMP-3058667
چه مواد خوراکی برای محافظت از قلب ما مفید هستند و برای حفظ سلامت آن به ما کمک می کنند اگر خواهان قلبی سالم هستید بهتر است به تغذیه خود اهمیت بیشتری بدهید

*دکتر مسعود قاسمی: متخصصان قلب و عروق و تغذیه، بیماری قلبی عروقی را وبای قرن 21 می‌دانند که همانند یک حریق، خود به خود جهان را طعمه خود کرده است.

یکی از خطرهای عمده بروز بیماری قلبی ـ عروقی، گرفتگی سرخرگ‌هاست. این اتفاق یک‌شبه به وجود نمی‌آید، بلکه به علت اتخاذ روش تغذیه‌ای نادرست به مرور زمان خود را نشان می‌دهد. سرخرگ‌ها، رگ‌هایی هستند که اکسیژن و ماده مغذی را از قلب به قسمت‌های دیگر بدن از مغز گرفته تا نوک انگشتان حمل می‌کنند.

سرخرگ‌های سالم، انعطاف‌پذیر، قوی، نرم و عاری از هر نوع رسوب، جریان خون را آسان‌تر می‌کند. اما با افزایش سن، رسوب مواد چرب، کلسترول، ضایعات سلولی و کلسیم در قسمت‌های درونی جدار سرخرگ‌ها به وجود می‌آید. این جرم سرخرگی می‌تواند جریان خون را کاهش یا در برخی مواقع به طور کلی متوقف کند. با افزایش رسوب در سرخرگ‌ها، تصلب شرایین به وجود می‌آید که باعث باریک و سفت شدن رگ‌ها می‌شود. گرفتگی رگ‌ها در قسمت‌های مختلف بدن می‌تواند ناراحتی‌های متعدد از‌جمله کاهش جریان خون به قسمت‌های تحتانی پا و بدن، درد قفسه سینه، بیماری قلبی، حمله قلبی یا سکته ایجاد کند.

خوب است بدانید برخی مواد غذایی، رگ‌ها را تمیز می‌کند.

سیر: از قدیم، سیر برای درمان بیماری قلبی و فشار خون به کار برده می‌شده است. همچنین محققان آلمانی نیز دریافته‌اند، مصرف پودر سیر، تشکیل نانوپکها (اولین جرم‌ها) را 40 درصد و اندازه خود نانو‌پکها که شکل گرفته را نیز 20 درصد کاهش می‌دهد.

انگور: خاصیت این میوه از فووانوئید ـ که رنگ بنفش به این میوه می‌دهد ـ به دست می‌آید. سه ماده فووانوئید، کورستین و رسویراترول در پوست، ساقه و دانه تا قسمت میانی انگور متمرکز است. فووانوئید، مانع اکسیده شدن کلسترول مضر ـ که علت گرفتگی در دیواره‌های رگ‌هاست ـ می‌شود. علاوه‌بر آن، این ماده خطر لخته شدن خون را که به حمله قلبی منجر می‌شود، کاهش می‌دهد.

میوه‌های توتی: توت فرنگی، شاه‌توت، قره قاط… غنی از آنتی‌اکسیدان است که از سفت شدن رگ‌ها پیشگیری می‌کند و در از بین بردن جرم‌های ایجاد شده بر دیواره رگ‌ها موثر است.

سیب: این میوه پکتین دارد که نوعی فیبر قابل حل است که کلسترول خون را کاهش می‌دهد. کورستین، پتاسیم و منیزیم نیز به کنترل فشار خون کمک می‌کنند. گلابی و میوه‌های مرکباتی نیز غنی از پکتین هستند.

اسفناج: لوتئین موجود در اسفناج علاوه‌بر محافظت از کوری چشم مربوط به سن، با مانع شدن تراکم کلسترول در دیواره رگ‌ها از حمله قلبی پیشگیری می‌کند. پتاسیم و اسیدفولیک موجود در این گیاه بدن را در مقابله با فشار خون محافظت می‌کند.

ماهی: ماهی‌های چرب مانند ماهی آزاد و تن که سرشار از اسید چرب امگا 3 هستند از لخته شدن خون و آسیب رسیدن یا اکسیده‌شدن کلسترول پیشگیری می‌کند.

روغن زیتون: تحقیقات نشان می‌دهد مولکول‌های کلسترول مضر در ترکیب با چربی‌های تک غیراشباع که در روغن زیتون یافت می‌شود، احتمالا کمتر قابل اکسید هستند. این فرآیند یعنی اکسیده نشدن چربی‌های مضر از تجمع جرم بر دیوار رگ‌ها می‌کاهد.

گوجه فرنگی: این گیاه غنی از لیکوپن است که خطر تصلب شرایین را تا 50 درصد کاهش می‌دهد. تحقیقات نشان داده است لیکوپن مانع سفت شدن رگ‌ها می‌شود.

چای سبز:‌ آنتی‌اکسیدان موجود در چای سبز خطر بیماری قلبی را کاهش می‌دهد.

انار: انار و آب آن، غنی از آنتی‌اکسیدان است که با کاهش دادن آسیب رگ‌های خونی، مانع سفت شدن آنها می‌شود و حتی پیشرفت این بیماری را کاهش می‌دهد.

*فوق‌تخصص آنژیو‌گرافی و آنژیو‌پلاستی

روزنامه جام جم

5 1000
ارسال شده در 17 خرداد 1395 توسط با موضوع قلب و عروق
کد کم چیست؟

کدکم می تواند از دندان ها اسکن سه بعدی بگیرد و در همان لحظه اقدام به ساخت کل یا بخشی از دندان با ظرافت فوق بالا نماید.

اطلاعات بیشتر

پیشنهاد سردبیر

  • انواع تمرینات شکمی برای مبارزه با چربی ها (بخش دوم)
  • فرق نان های آماده در مغازه ها با نان سنتی
  • افزایش تمایل به داشتن دندان های زیبا
  • لاغر شدن در سرما
  • خندیدن و ترشح هورمون های بدن
  • تصاویر وسیله ای وی اف
  • تنها ماندن و این همه بیماری
  • با مصرف فست فود خود را بیمار نکنید!
  • محبوبترین ها

  • چرا باید در تابستان از فلفل سبز استفاده کرد
  • غذا های مفید و مضر در دوران سرماخوردگی
  • پاستا خوردن و این آسیب ها
  • اصول سرخ کردن غذا به نقل از سايت Readersdigest
  • روغن هایی که برای شما مفید هستند
  • دانستنی هایی مهم در مورد فواید و مضرات استفاده از شکلات صبحانه
  • محاسبه کالری دریافتی روزانه برای کاهش وزن
  • توصیه دکتر احمد درستی درباره تغذیه ماه رمضان
  • رپورتاژ

  • کبد چرب خود را با گیاه ماریتیغال درمان کنید
  • دکتر صابر گوگانی متخصص ارتودنسی دندان
  • رفع افتادگی پلک به روش پلاسماجت دکتر خیرخواه
  • مرکز شنوایی سنجی و سمعک غرب
  • درمانی بدون درد در نهایت آرامش با یک دندانپزشک حرفه ای
  • دندانپزشکی دکترسلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما پذیرش آگهی
    x