وعده سحری مصرف غذای آبپز غذای آبپز خوردن غذای آبپز استفاده از غذای آبپز استفاده از غذاهای آبپز برای سحری

غذاهای آبپز بهترین منوها برای وعده سحری می باشند انواع خورش ها برای تغذیه شما در وعده سحری مناسب می باشند بهترین مواد غذایی در این زمینه را به شما معرفی خواهم کرد

مدرس طب سنتی گفت: بهتر است در وعده سحری بیشتر از غذاهای آب پز استفاده شود.

،یوسف اصغری محقق و مدرس طب سنتی درباره تدابیر سحر ماه رمضان اظهار کرد: مواد غذایی که برای سحری توصیه می شود بهتر است به شکل آب پز باشند.

به گفته وی بهترین نوع غذاها در وعده سحر شامل خورشت قورمه سبزی، خورشت آلو اسفناج، خورشت کدو، خورشت خلال بادام، خورشت بامیه، خورشت ریواس و کرفس، خورشت قیمه است.

اصغری ادامه داد: بهتر است که این خورشت ها با مقداری گوشت مرغ یا کمی گوشت گوسفندی تهیه شده باشد و به عنوان چاشنی از لیمو عمانی و تمرهندی تازه ترش استفاده شود.

این محقق و مدرس طب سنتی گفت: حتما از زمان افطار تا سحر برای جبران آب و مایعات بدن از انواع آش ها و سوپ ها بخصوص سوپ جو، آب دوغ خیار، ماست و خیار، رب انار، لبنیات به اشکال گوناگون مصرف شود.

اصغری بیان داشت: در زمان افطار تا سحری از انواع تنقلات بسته بندی شده (چیپس، پفک،آدامس، کاکائو، تخم آفتابگردان، …) به خاطر خشک کردن دستگاه گوارش بهتر است پرهیز شود. البته بذر کدو حلوایی خام برای کاهش عطش در طی روز و جبران رطوبت از دست رفته ناشی از روزه داری یکی از تنقلات خیلی مناسب به خصوص برای گرم مزاجان به حساب می آید که می توانند هر شب 20 تا 30 عدد از آن را میل کنند.

وی بیان داشت: همچنین برای کاهش عطش در طی شبانه روز علاوبر رعایت موارد بالا بهتر است از ترکیب بذر خرفه همراه یک استکان آب هندوانه یا ماست کم چرب هنگام سحری میل شود و نیز می توان به توصیه حکما هنگام سحری یک قاشق روغن بادام شیرین خوراکی یا روغن فندق همراه یک استکان شربت گل بنفشه یا گل پنیرک و یک قاشق بذر خرفه مصرف شود.

نحوه تهیه شربت گل بنفشه یا پنیرک :

-یک قاشق گل بنفشه یا پنیرک را در یک لیوان آب خنک ریخته و شب تا صبح خیسانده, سپس صبح صاف کرده و با یک قاشق روغن بادام شیرین مصرف شود.

– بروز عطش فراوان در ماه رمضان به دلیل گرم شدن کبد و قلب در طی زمان روز بوده و لازم است در طی زمان افطار تا سحر به عنوان نوشیدنی از عرقیات خنک مثل شاطره، کاسنی، کیالک، تاجریزی، سبزی کاهو و … استفاده کنند تا حرارت کبد و قلب فروکش کند و تشنگی برطرف شود.

میزان

 

ارسال شده در 19 خرداد 1395 توسط خانم فردوس فرد با موضوع تغذیه

پیشنهاد سردبیر

  • شادی این مادر از رفتن فرزندانش به مدرسه
  • سیگاررا چطوری ترک کنیم؟ شیوه ها و قوانین ترک سیگار
  • زمینه چینی های مفید برای مستقل شدن کودک برای خواب
  • سوزش، خارش شدید و افزایش ترشحات واژن – عفونت قارچی واژن
  • شیوع بیماری نادر تنفسی در تهران
  • در مورد بیماری خود ایمنی بیشتر بدانید
  • ارتباط بین ژنتیک و متابولیسم افراد
  • بررسی نشانه های ایجاد انواع تومورها در بدن
  • محبوبترین ها

  • تستوسترون و نقش آن در زندگی مردان
  • اطلاعاتی مهم در مورد برخی از انواع سرطان ها
  • 5 ساعت ورزش در هفته می تواند از بروز سرطان سینه پیشگیری کند
  • طبیعی ترین راه درمانی برای ناراحتی در معده
  • کبد چرب به سراغ چه کسانی میرود؟
  • شایعات رایج نادرست در مورد هپاتیت C
  • پروستات دارای چه خصوصیاتی است
  • نگران افزایش چربی در کبد خود باشید!
  • رپورتاژ

  • لیفتینگ با نخ
  • کلینیک سیب سرخ -گونه‌گذاری،فرم‌دهی چانه، برجسته‌سازی لب
  • سالن زیبایی و عروس مریم رئوف
  • ایمپلنت؛ تنها جایگزین دندان از دست رفته
  • بیماری های پستان (اعمال جراحی-کنترل و بررسی توده ها و سرطان پستان)
  • الو دکتر

    لاغر شو
    تلگرام دکتر سلام
    نخ دندان ارکید

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است