imagesalad
یک سالاد چربی سوز از چه اجزایی تشکیل شده است و مواد تشکیل دهنده آن به چه صورت می باشند می خواهیم روش آماده کردن یک سالاد لاغر کننده را به شما آموزش دهیم

یک متخصص طب سنتی محتویات و خواص سالاد چربی‌سوز و لاغرکننده را تشریح کرد.

مجید انوشیروانی درباره سالاد چربی‌سوز و لاغرکننده, اظهار داشت: بیمارانی که با شکایت از چاقی، نفخ، سنگینی معده، کبد چرب، چربی خون بالا، آکنه‌های سرد و … به متخصصان طب سنتی مراجعه می‌کنند, بهتر است که از مصرف ماست و خیار، سالاد شیرازی و سالادهای مجلسی خودداری کنند زیرا همه آنها اگرچه کالری کمی دارند اما فرآیند گوارش را, از معده تا بافت‌های محیطی در چنین بیمارانی بدتر می‌کنند.

به‌گفته وی سالادها و پیش‌غذاهایی که اجزای آن عمدتاً از گیاهان خانواده چتریان (آپیاسه) و نعنائیان (لامیاسه) هستند، در فرمولاسیون این سالاد، هم به عملکردهای اجزای آن در طب سنتی و هم به اکشن‌های آنها در فیتوتراپی توجه شده است که برای چنین افرادی که مشکلات گوارشی دارند, بسیار مفید است.

این متخصص طب سنتی ادامه داد: این سالاد نه‌تنها برای این قبیل بیماران زیان ندارد بلکه برای کاهش وزن، کاهش قند و چربی، بهبود کبد چرب، و پاکسازی کلیه‌ها و روده نیز بسیار سودمند است.

اجزای سالاد چربی‌سوز و لاغرکننده

– هویج پوست‌نگرفته و نرم رنده شده: یک عدد متوسط
– کرفس خردشده: نصف ساقه
– پیاز شیرین خردشده: یک عدد متوسط
– جعفری (برگ و ساقه‌های نازک): یک نعلبکی کوچک
– شوید (برگ و ساقه‌های نازک): یک نعلبکی کوچک
– گشنیز (برگ و ساقه‌های نازک): یک نعلبکی کوچک
– مرزه (برگ و ساقه‌های نازک): یک نعلبکی کوچک
– روغن زیتون فوق‌بکر: دو قاشق غذاخوری
– پودر گل محمدی: یک قاشق مرباخوری پر
– سیاه‌دانه (نیمکوب‌شده): یک قاشق چایخوری
– پودر آویشن: یک قاشق مرباخوری
– پودر کامل لیموعمانی (با پوست و دانه): یک قاشق مرباخوری
– زرشک: یک قاشق غذاخوری.

انوشیروانی گفت: وزن این سالاد با همه مخلفاتی که داخلش وجود دارد, حدود 200 گرم خواهد شد. بهتر است این سالاد به‌عنوان یک وعده غذایی یا میان‌وعده غذایی مصرف شود. برای آنکه این سالاد سیرکننده‌تر شود می‌توان کمی مویز هم به آن افزود و کسانی که یبوست دارند, می‌توانند مقدار بیشتری روغن زیتون و پودر گل محمدی در آن بریزند.
تسنیم

ارسال شده در 19 خرداد 1395 توسط خانم فردوس فرد با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

پیشنهاد سردبیر

  • آیا نیازی به مصرف نمک نداریم؟
  • در کوهنوردان تغذیه باید بر مبنای چه اصولی باشد بخش 1
  • مشکل کولیک در خردسالان
  • آزمایش واکسن جدید HIV بر روی هزاران نفر در آفریقای جنوبی
  • در فصل بهار تغذیه خود را تغییر دهید
  • تمرینات بسیار موثر برای تقویت عضلات شکم
  • شرایط لازم برای کاشت حلزون
  • تمامی جوانب و پیامدهای ازدواج با تفاوت سنی
  • زخم شدن پوست بدن بعد از اصلاح
  • برای بند آوردن خون در محل حادثه وسیله جدید ابداع شد
  • پیامدهای ناگوار بی خوابی
  • ترکیب سمی شوینده ها
  • استفاده از لوازم برقی و خطر بیماری قلبی!
  • با تخم مرغ و خاصیت های باور نکردنی آن آشنا شوید
  • بیماری های لثه و افزایش وزن
  • محبوبترین ها

  • برای برق انداختن دندان در منزل چه کنیم
  • سفیدی دندان با این ماده
  • تلخ مزه شدن دهان با آب پرتقال بعد از مسواک زدن
  • دورکردن سرطان با اهمیت دادن به بهداشت دهان و دندان
  • دشمن طبیعی دندان های کودک شما
  • درباره زیانهای ارتودنسی چه میدانید
  • اصول صحیح رسیدگی به دندان
  • ایا دندان قروچه به درمان نیاز دارد؟
  • چای ،عامل جدید خراب شدن دندان
  • حواستان به پوسیدگی دندانتان باشد
  • مراقبت بیشتر دندان با این راهکارها
  • چای سبز نجات دهنده دندان ها
  • به چه هدفی از ایمپلنت استفاده میکنیم؟
  • نیاز کدام دندانها به فیشیور سیلانت زیادتر است؟
  • خمیر دندان مناسب را بر چه اساسی تهیه کنیم؟
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است