chiafresca-2414_thumb
مصرف این شربت پرخاصیت را هرگز در ماه رمضان فراموش نکنید توصیه می کنیم به خاطر تامین مواد معدنی مورد نیاز بدنتان هم که شده این شربت را تهیه کنید و در وعده سحری و افطار مصرف کنید

مظهری متخصص تغذیه با اشاره به خواص تخم شربتی اظهار داشت: تخم شربتی دارای مقدار زیادی  پروتئین، آهن، پتاسیم و کلسیم است و برای افرادی دچتار مشکل در جذب کلسیم هستند به سبب وجود یک ماده معدنی به نام بورون در تخم شربتی کلسیم به طور خیلی سریع با استخوان می رسد.
وی ادامه داد: تخم شربتی برای درمان بیماری‌های تنفسی مفیدو مخلوطی از آن با زنجبیل و عسل در درمان بیماری هایی چون آسم، سرفه، سرماخوردگی، آنفلوانزا و برونشیت مفید و موثر است و افرادی که از چاقی مفرط رنج می برند با مصرف این تخم شربتی بدون دردسر لاغر می شوند.
این متخصص تغذیه در خصوص خاصیت کاهش فشار خون تخم شربتی گفت: بعد از زمان صرف غذا فشار خون به طور طبیعی بالا می رود و این برای بیماران مبتلا به عارضه فشارخون خطر ناک است به همین دلیل افراد با خوردن تخم شربتی انرژی مواد غذایی در بدن شان به صورت متعادل آزاد شده و مسئله افزایش فشارخون دیگر صورت نمی گیرد.
مظهری تاکید کرد:اگر افراد شربت تخم شربتی را روزانه یک یا دو بار با عرق بادرنجبویه مخلوط کنند و آن را با عسل شیرین کنند و بنوشند خلق و خوی شان گشاده  و خستگی مفرط ذهنی و تنش های عصبی از بین می رود.
وی یاد آورر شد: تخم شربتی سرشار از ویتامین c است و  از روغنی که با خرد کردن تخم های شربت به دست می آید، برای درمان عفونت هایی مانند زخم، بریدگی،عفونت مثانه، عفونت پوست و غیره استفاده می  شود.
مظهری در پایان عنوان کرد: تخم شربتی به دلیل داشتن منیزیم و آنتی اکسیدان بالا در فصل گرما از گرما زدگی و تشنگی جلوگیری می کند.
باشگاه خبرنگاران،