Headaches
چرا در هنگام روزه داری دچار سردرد می شویم علت بروز این امر چیست روزه داری باعث چه تغییراتی در قند خون ما می شود

سرپرست مرکز تحقیقات تغذیه دانشگاه علوم پزشکی یزد گفت: سردردهای بعد از افطار، نتیجه مصرف مواد غذایی حجیم نظیر‌ برنج،‌ گوشت، مرغ، نان و سیب‌زمینی بلافاصله بعد از افطار است.

دکتر آزاده نجارزاده  با اشاره به ضرورت مدیریت صحیح مصرف انواع مواد غذایی در فصول مختلف به ویژه در ماه مبارک رمضان، تاکید کرد: روزه‌داری در فصول گرم سال، ‌ مستلزم رعایت شرایط ویژه در مصرف موادغذایی است.

وی در این رابطه مصرف سحری را از جمله ضروریات روزه‌داری دانست و بیان کرد: استفاده از موادغذایی پروتئینی مانند گوشت، تخم‌مرغ و حبوبات، نقش مهمی در به تعویق انداختن حس گرسنگی در فرد روزه‌دار ایفا می‌کند.

نجارزاده با بیان این که اندوخته‌ مواد غذایی برای تحمل گرسنگی از ویژگی‌های مصرف مواد پروتئینی در وعده سحری است، عنوان کرد: روزه‌داران می‌توانند به منظور مدیریت مصرف مواد غذایی در ایام ماه رمضان، نسبت به مصرف انواع غذاهای حاضری و مواد‌غذایی دارای پروتئین به صورت گردشی در وعده‌های سحری و شام اقدام کنند.

این متخصص تغذیه در همین ارتباط تاکید کرد: روزه‌داران باید از خوردن غذای اصلی بلافاصله پس از افطار خودداری کنند و روزه‌ خود را با آب جوش، شیر گرم، خرما، عسل و مواد غذایی مشابه، افطار و حداقل نیم ساعت بعد از آن، غذای اصلی را میل کنند.

وی با تاکید بر اینکه در وعده افطار غذاهایی که سریع هضم می‌شوند، مصرف شوند، خاطرنشان کرد: سردردهای بعد از افطار، نتیجه مصرف مواد غذایی حجیم نظیر‌ برنج، ‌ گوشت، مرغ، نان و سیب‌زمینی بلافاصله بعد از افطار است.

نجارزاده در مورد راه‌های جلوگیری از تشنگی نیز اظهار کرد: روزه‌داران می‌توانند با مصرف میوه و سبزیجاتی از قبیل کاهو، کلم و هویج و غیره که حاوی مقادیر قابل توجهی آب هستند، در هنگام صرف وعده‌های سحر و افطار، آب مورد نیاز بدن را در طول مدت روزه‌داری تأمین کنند.

سرپرست مرکز تحقیقات تغذیه و امنیت غذایی دانشگاه علوم پزشکی یزد در پایان نیز تصریح کرد: مدیریت صحیح مصرف لبنیات، کربوهیدرات‌ها و سبزیجات در ماه رمضان می‌تواند موجب تعویق گرسنگی، تشنگی و هضم مناسب مواد غذایی شود.

ایسنا،

ارسال شده در 20 خرداد 1395 توسط خانم فردوس فرد با موضوع عمومی

پیشنهاد سردبیر

  • جدول نشان دهنده مقدار کلسیم
  • به این نشانه ها در فرزندتان دقت کنید
  • 13 اسرار میکاپ در هوای گرم
  • حضور پررنگ کتایون ریاحی در دنیای مد
  • همه چیز درمورد فواید باورنکردنی تخم مرغ
  • کاهش تستوسترون در بانوان
  • چه آجیل هایی برای ما مفید است ، چه آجیل هایی مضر؟
  • ابتلا به چاقی و سلولیت
  • افسردگی را به روش گیاهی درمان کنید
  • چرا بعد از خوردن غذا خوابمان می آید؟
  • سالاد لبو و گندم
  • آیا می دانستید لیمو ترش خواص جادویی دارد
  • عکس های میوه ازگیل
  • وقتی با میکاپ می‌خوابید چه می شود؟
  • چه غذاهایی در جوان ماندن ما نقش دارند؟
  • محبوبترین ها

  • آموزش تصویری از بین بردن لک و آکنه با چای
  • چرا در دوران پیری پوست لکه دار میشود؟
  • فرق پیدا شدن کک و مک در زنان و مردان
  • معالجه زیبایی در سنگال: برای زیبایی لبخند تاتوی سیاه لثه
  • صابون چه کاری انجام میدهد
  • 10مارک ارگانیک لوازم زیبایی که میتوانید به آن اطمینان کنید!
  • رهایی از حلقه سیاه زیر چشم چطوری امکانپذیر است
  • وقتی در رژیم لاغری هستید و پوستتان شل شده چگونه آن را سفت کنید؟
  • هنگام مواجهه با شپش چه کارهایی باید انجام دهیم
  • نگهداری از لوازم آرایش در حمام چه خطراتی دارد
  • رفع سفیدی مو با این روش ها
  • شناگرها چگونه از موهای خود مراقبت کنند
  • کچلی و این راهکارهای مناسب
  • چطوری چانه زیبایی داشته باشیم (1)
  • آکنه و عوامل تشدید کننده آن
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است