مشاوره زیبایی
کلینیک دندانپزشکی پارسا/ساختمان پزشکان
کلینیک دندانپزشکی پارسا
ایمپلنتوژیست
دکتر هادی صادق /کلینیک
دکتر پژمان هادی صادق و دکتر پریسا هادی صادق
متخصص ارتودنسی
طراح طب
طراح طب
مرکز اسکن و طراحی سه بعدی جراحی زیبایی صورت
ایران نوین
کلینیک ایران نوین
کاشت مو
کلینیک سیب سبز
کلینیک سیب سبز
آفر ویژه برای پکیجها
گروه پزشکان برنا
دکتر غلامرضا اکبری
پزشک پوست و مو
دکتر مجید صالح
دکتر مجید صالح
متخصص جراحی فک وصورت،زیبایی بینی
ساج
کلینیک ساج
زنان و زایمان
دکتر عارفی
دکتر وحید عارفی
جراح و متخصص بیماری های لثه
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
کلینیک یکتا/ساختمان پزشکان
کلینیک یکتا
مجهزترین کلینیک پوست و مو زیبایی با دستگاه لیزر الکساندرایت
دکتر فرزاد فرامرزی
دکتر فرزاد فرامرزی
فوق تخصص آندوسکوپی و کولونوسکوپی بدون درد
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
ساختمان پزشکان، دکتر حبیب سهرابی
دکتر حبیب سهرابی
متخصص گوش،حلق،بینی جراح زیبایی بینی
دکتر ایمانی
دکتر محمدتقی ایمانی
فوق تخصص جراحی پلاستیک، زیبایی و ترمیمی
دکتر مقیمی
دکتر مهرداد مقیمی
فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
indexfish
آیا از عوارض و مضرات مصرف تن ماهی اطلاعی دارید این خوراکی پرطرفدار که افراد شاغل  کسانی که از خار ماهی فراری هستند آن را مصرف می کنند می تواند شما را تا مرز مرگ بکشاند

تحقیقات نشان می‌دهد مصرف ماهی تن به دلیل داشتن مواد سمی برای بدن بسیار زیان‌آور است.
طعم دلپذیر، مقادیر بالای پروتئین و اسیدهای چرب امگا 3 موجود در ماهی تن، آن را به غذایی دلچسب و محبوب بدل کرده است.
محققان بر این باورند گوشت ماهی تن دارای مقدار اندکی جیوه است. این ماده سمی می‌تواند عملکرد عادی اعضای داخلی بدن را به کلی بی حس کرده و حتی باعث مرگ انسان شود.
تحقیقات اخیر وجود مقادیر اندکی از جیوه را در ماهی‌های تن موجود در بازار تایید کرده‌اند. محققان بر این باورند همین مقدار اندک ممکن است باعث بروز مشکلاتی در دستگاه عصبی و سرانجام مرگ انسان شود.
ماهی‌های زیادی در طبیعت یافت می‌شوند که با داشتن مواد سمی مثل جیوه و متیل، سیستم مرکزی اعصاب را هدف قرار می‌دهند.
گفته می‌شود 40 درصد مواد سمی انباشته در گوشت ماهی‌های مختلف را می‌توان ناشی از عملیات صنایع غذایی مثل کنسرو کردن ماهی‌ها دانست.
ماهی تن از اقیانوس‌های مختلف جهان صید و جمع‌آوری می‌شود و اقدامات ناسالم زیست محیطی مثل حادثه اتمی فوکوشیما را می‌توان از عوامل آلودگی آن‌ها به شمار آورد. به عبارتی مواد انباشت شده در اعضای داخلی این ماهی‌ها باعث ابتلا به فلجی و سرطان می‌شود.
حذف ماهی تن از برنامه غذایی غیرممکن به نظر می‌رسد، بنابراین پیشنهاد ما این است که مصرف این ماهی را تا جایی که امکان دارد، کاهش دهید تا از بروز بیماری‌های مهلک جلوگیری کنید.
منبع: homehealthyrecipes
انتهای پیام/
5 1000
ارسال شده در 19 خرداد 1395 توسط با موضوع تغذیه
کد کم چیست؟

کدکم می تواند از دندان ها اسکن سه بعدی بگیرد و در همان لحظه اقدام به ساخت کل یا بخشی از دندان با ظرافت فوق بالا نماید.

اطلاعات بیشتر
دندانپزشکی دکترسلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما پذیرش آگهی
x