مصرف تن ماهی عوارض تن ماهی خوردن تن ماهی استفاده از تن ماهی
آیا از عوارض و مضرات مصرف تن ماهی اطلاعی دارید این خوراکی پرطرفدار که افراد شاغل  کسانی که از خار ماهی فراری هستند آن را مصرف می کنند می تواند شما را تا مرز مرگ بکشاند

تحقیقات نشان می‌دهد مصرف ماهی تن به دلیل داشتن مواد سمی برای بدن بسیار زیان‌آور است.
طعم دلپذیر، مقادیر بالای پروتئین و اسیدهای چرب امگا 3 موجود در ماهی تن، آن را به غذایی دلچسب و محبوب بدل کرده است.
محققان بر این باورند گوشت ماهی تن دارای مقدار اندکی جیوه است. این ماده سمی می‌تواند عملکرد عادی اعضای داخلی بدن را به کلی بی حس کرده و حتی باعث مرگ انسان شود.
تحقیقات اخیر وجود مقادیر اندکی از جیوه را در ماهی‌های تن موجود در بازار تایید کرده‌اند. محققان بر این باورند همین مقدار اندک ممکن است باعث بروز مشکلاتی در دستگاه عصبی و سرانجام مرگ انسان شود.
ماهی‌های زیادی در طبیعت یافت می‌شوند که با داشتن مواد سمی مثل جیوه و متیل، سیستم مرکزی اعصاب را هدف قرار می‌دهند.
گفته می‌شود 40 درصد مواد سمی انباشته در گوشت ماهی‌های مختلف را می‌توان ناشی از عملیات صنایع غذایی مثل کنسرو کردن ماهی‌ها دانست.
ماهی تن از اقیانوس‌های مختلف جهان صید و جمع‌آوری می‌شود و اقدامات ناسالم زیست محیطی مثل حادثه اتمی فوکوشیما را می‌توان از عوامل آلودگی آن‌ها به شمار آورد. به عبارتی مواد انباشت شده در اعضای داخلی این ماهی‌ها باعث ابتلا به فلجی و سرطان می‌شود.
حذف ماهی تن از برنامه غذایی غیرممکن به نظر می‌رسد، بنابراین پیشنهاد ما این است که مصرف این ماهی را تا جایی که امکان دارد، کاهش دهید تا از بروز بیماری‌های مهلک جلوگیری کنید.
منبع: homehealthyrecipes
انتهای پیام/

ارسال شده در 20 خرداد 1395 توسط خانم فردوس فرد با موضوع تغذیه

پیشنهاد سردبیر

  • خارج کردن حلزون زنده از زانو
  • هشدارهای تهدید کننده تلفن همراه برای بدن
  • سفر زدگی در ورزشکاران
  • بروز مشکلات مفصلی در خردسالان
  • شیرینی های باریک شکلاتی
  • استخدام پرستار اطفال
  • ضعف در بویایی و این خطرات
  • سوپ عدس و بروکلی
  • هشدارهای بدن برای کم شدن ویتامین های آن
  • تارت کیوی و تمشک
  • شناخت شخصیت طرفین در ملاقات اول
  • اهمیت برخی رفتارها با کودکان
  • خوابیدن در طبیعت و این فواید
  • سرطان گرفتن با این نشانه ها
  • سبزيجات به ويژه كلم و انار ضد سرطان پروستات هستند
  • محبوبترین ها

  • طب سنتی برای کبد چرب چه توصیه ای دارد؟
  • 10 فواید شگفت انگیز میخک
  • طب سنتی درباره نخود چه میگوید
  • خواص و فواید پوست، شکوفه و عرق بید
  • برای آرتریت هم درمان های گیاهی وجود دارد
  • آبمیوه ای برای بیدار کردن جوانه های چشایی
  • بهترین دمنوش سنتی برای درمان میکروبهای بدن
  • با فواید ماست آشنا شوید
  • نتایج جدیدترین مطالعات بر روی ایمنی زایی گیاه دارویی جینسنگ اعلام شد
  • برای جمع شدن آب در بدن این درمانهای خانگی موثرند
  • نوشیدنی مخصوص برای افزایش شیر مادر
  • تمیز کردن سموم بدن فقط با یک لیوان نوشیدنی
  • آیا مکمل گیاهی جینگوبیلوبا بر کارکرد شناختی تاثیر دارد؟
  • چای موز و این همه خاصیت
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است