مشاوره زیبایی
ساج
کلینیک ساج
زنان و زایمان
کلینیک ارتوپدی سپید
کلینیک ارتوپدی سپید
دکتر مجید نداف کرمانی
دکتر مجید نداف کرمانی
متخصص جراح پلاستیک و زیبایی
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر بابایی
دکتر بابایی
متخصص پوست،مو، زیبایی، لیزر
چشمخانه، ساختمان پزشکان
کلینیک چشمخانه
به روز ترین تجهیزات و دانش چشم پزشکی
کلینیک ره یا
دکتر امید رحمانی
پزشک پوست مو زیبایی كاسمتولوژيست از فرانسه
ساختمان پزشکان، دکتر حبیب سهرابی
دکتر حبیب سهرابی
متخصص گوش،حلق،بینی جراح زیبایی بینی
بیوتی لیزر
بیوتی‌لیزر
دکتر کیان‌پیشه
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
کلینیک یکتا/ساختمان پزشکان
کلینیک یکتا
مجهزترین کلینیک پوست و مو زیبایی با دستگاه لیزر الکساندرایت
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر عباسی
دکتر محسن عباسی
متخصص جراحی دهان، فک و صورت، ایمپلنتولوژیست
دکتر هادی صادق /کلینیک
دکتر پژمان هادی صادق و دکتر پریسا هادی صادق
متخصص ارتودنسی
ایران نوین
کلینیک ایران نوین
کاشت مو
مصرف تن ماهی عوارض تن ماهی خوردن تن ماهی استفاده از تن ماهی
آیا از عوارض و مضرات مصرف تن ماهی اطلاعی دارید این خوراکی پرطرفدار که افراد شاغل  کسانی که از خار ماهی فراری هستند آن را مصرف می کنند می تواند شما را تا مرز مرگ بکشاند

تحقیقات نشان می‌دهد مصرف ماهی تن به دلیل داشتن مواد سمی برای بدن بسیار زیان‌آور است.
طعم دلپذیر، مقادیر بالای پروتئین و اسیدهای چرب امگا 3 موجود در ماهی تن، آن را به غذایی دلچسب و محبوب بدل کرده است.
محققان بر این باورند گوشت ماهی تن دارای مقدار اندکی جیوه است. این ماده سمی می‌تواند عملکرد عادی اعضای داخلی بدن را به کلی بی حس کرده و حتی باعث مرگ انسان شود.
تحقیقات اخیر وجود مقادیر اندکی از جیوه را در ماهی‌های تن موجود در بازار تایید کرده‌اند. محققان بر این باورند همین مقدار اندک ممکن است باعث بروز مشکلاتی در دستگاه عصبی و سرانجام مرگ انسان شود.
ماهی‌های زیادی در طبیعت یافت می‌شوند که با داشتن مواد سمی مثل جیوه و متیل، سیستم مرکزی اعصاب را هدف قرار می‌دهند.
گفته می‌شود 40 درصد مواد سمی انباشته در گوشت ماهی‌های مختلف را می‌توان ناشی از عملیات صنایع غذایی مثل کنسرو کردن ماهی‌ها دانست.
ماهی تن از اقیانوس‌های مختلف جهان صید و جمع‌آوری می‌شود و اقدامات ناسالم زیست محیطی مثل حادثه اتمی فوکوشیما را می‌توان از عوامل آلودگی آن‌ها به شمار آورد. به عبارتی مواد انباشت شده در اعضای داخلی این ماهی‌ها باعث ابتلا به فلجی و سرطان می‌شود.
حذف ماهی تن از برنامه غذایی غیرممکن به نظر می‌رسد، بنابراین پیشنهاد ما این است که مصرف این ماهی را تا جایی که امکان دارد، کاهش دهید تا از بروز بیماری‌های مهلک جلوگیری کنید.
منبع: homehealthyrecipes
انتهای پیام/
5 1000
ارسال شده در 19 خرداد 1395 توسط با موضوع تغذیه
پيلتن شاپ

پیشنهاد سردبیر

  • درمان پارگی و آسیب تاندون
  • یک نوشیدنی قدرتمند سبز بر علیه خستگی
  • با این مواد غذایی جلوی خستگی های بی دلیل بهاره را بگیرید
  • موثرترین درمان خانگی برای شوره سر
  • رژیمی برای هماهنگ سازی بدن با فصل گرما
  • آشنایی با بهترین نوع زایمان و کاهش درد آن
  • 7 اشتباه بزرگ غذا خوردن بعد از ورزش
  • اثرات دوش گرفتن با آب سرد بر سلامت شما
  • محبوبترین ها

  • عوارض وای فای را با رعایت نکات زیر از خود دور کنید
  • ترفندهایی ساده برای نگهداری بهتر مواد غذایی
  • ۵ شیوه آسان برای بالا بردن میزان متابولیسم
  • شست و شوی پا و رفع سموم بدن
  • 4 دلیل عمده، که ما را به انگل دچار می کنند
  • نکات مورد توجه در حمام کردن خانم ها
  • استفاده از ژیلت های ارزان قیمت چه عوارضی دارد
  • اهمیت الگوی زندگی برای سلامتی
  • رپورتاژ

  • مصرف این غذاهای بد باعث لاغری شما می شود!
  • پلی کلینیک شبانه روزی ساج
  • عمل جراحى زيبايى بينى به روش جديد clacc
  • دکتر علیرضا نوروزعلی جراح دندانپزشک
  • فروشگاه تجهیزات پزشکی بازار طب
  • دندانپزشکی دکترسلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما پذیرش آگهی
    x