indexfish
آیا از عوارض و مضرات مصرف تن ماهی اطلاعی دارید این خوراکی پرطرفدار که افراد شاغل  کسانی که از خار ماهی فراری هستند آن را مصرف می کنند می تواند شما را تا مرز مرگ بکشاند

تحقیقات نشان می‌دهد مصرف ماهی تن به دلیل داشتن مواد سمی برای بدن بسیار زیان‌آور است.
طعم دلپذیر، مقادیر بالای پروتئین و اسیدهای چرب امگا 3 موجود در ماهی تن، آن را به غذایی دلچسب و محبوب بدل کرده است.
محققان بر این باورند گوشت ماهی تن دارای مقدار اندکی جیوه است. این ماده سمی می‌تواند عملکرد عادی اعضای داخلی بدن را به کلی بی حس کرده و حتی باعث مرگ انسان شود.
تحقیقات اخیر وجود مقادیر اندکی از جیوه را در ماهی‌های تن موجود در بازار تایید کرده‌اند. محققان بر این باورند همین مقدار اندک ممکن است باعث بروز مشکلاتی در دستگاه عصبی و سرانجام مرگ انسان شود.
ماهی‌های زیادی در طبیعت یافت می‌شوند که با داشتن مواد سمی مثل جیوه و متیل، سیستم مرکزی اعصاب را هدف قرار می‌دهند.
گفته می‌شود 40 درصد مواد سمی انباشته در گوشت ماهی‌های مختلف را می‌توان ناشی از عملیات صنایع غذایی مثل کنسرو کردن ماهی‌ها دانست.
ماهی تن از اقیانوس‌های مختلف جهان صید و جمع‌آوری می‌شود و اقدامات ناسالم زیست محیطی مثل حادثه اتمی فوکوشیما را می‌توان از عوامل آلودگی آن‌ها به شمار آورد. به عبارتی مواد انباشت شده در اعضای داخلی این ماهی‌ها باعث ابتلا به فلجی و سرطان می‌شود.
حذف ماهی تن از برنامه غذایی غیرممکن به نظر می‌رسد، بنابراین پیشنهاد ما این است که مصرف این ماهی را تا جایی که امکان دارد، کاهش دهید تا از بروز بیماری‌های مهلک جلوگیری کنید.
منبع: homehealthyrecipes
انتهای پیام/

ارسال شده در 20 خرداد 1395 توسط خانم فردوس فرد با موضوع تغذیه

پیشنهاد سردبیر

  • ترکیب لیمو با زنجبیل برای درمان استرس
  • فواید ماسک زردچوبه برای صورت و طرز تهیه آن
  • مشکلات خوابتان را با غذا حل کنید
  • پیامدهای اعتیاد به حشیش
  • رمز و رموزی که ماهرترین آرایشگران از آن اطلاع دارند
  • افراد نامناسب برای تشکیل زندگی
  • هشدار آپاندیسیت برای بدن با این نشانه ها
  • سوزاندن نیم کیلو چربی در روز چگونه ممکن است؟
  • روش تهیه سالم ترین صبحانه های رستورانی
  • آمار نگران کننده از مبتلایان کبد چرب در ایران
  • مصرف سبزیجات را از یاد نبرید
  • حفاظت بدن در برابر سرب با مصرف ویتامین سی
  • تغییرات کلی در نحوه زندگی
  • از القای زایمان چه می دانید؟
  • تغییرات و دگرگونی ها طی بارداری
  • محبوبترین ها

  • بررسی تغییرات جنین در هشت ماهگی
  • علت چاقی در طول بارداری چیست؟
  • رشته فرنگی غذایی ایده آل برای خانم های باردار
  • نقص عضو در جنین با اسپری مو
  • در دوران بارداری ماهی و تخم مرغ بخورید
  • عواقب باردار بودن با اعتیاد به سیگار
  • تازه مادران افسرده
  • اسرار بدن شگفت انگیز شکیرا بعد از زایمان( ورزش تصویری)
  • بررسی چگونگی بارور شدن و تخمک گذاری
  • برای تشخیص بارداری از چه نوع تست هایی استفاده می کنید؟
  • نگرانی خانم های باردار برای روزه
  • بی حالی و ضعف در حاملگی
  • از IUI چه می دانید
  • تبلیغ برای بچه دارشدن
  • درباره استراحت مطلق بیشتر بدانید
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است