موضوعات

یک دنیا عارضه برای تن ماهی

indexfish
آیا از عوارض و مضرات مصرف تن ماهی اطلاعی دارید این خوراکی پرطرفدار که افراد شاغل  کسانی که از خار ماهی فراری هستند آن را مصرف می کنند می تواند شما را تا مرز مرگ بکشاند

تحقیقات نشان می‌دهد مصرف ماهی تن به دلیل داشتن مواد سمی برای بدن بسیار زیان‌آور است.
طعم دلپذیر، مقادیر بالای پروتئین و اسیدهای چرب امگا 3 موجود در ماهی تن، آن را به غذایی دلچسب و محبوب بدل کرده است.
محققان بر این باورند گوشت ماهی تن دارای مقدار اندکی جیوه است. این ماده سمی می‌تواند عملکرد عادی اعضای داخلی بدن را به کلی بی حس کرده و حتی باعث مرگ انسان شود.
تحقیقات اخیر وجود مقادیر اندکی از جیوه را در ماهی‌های تن موجود در بازار تایید کرده‌اند. محققان بر این باورند همین مقدار اندک ممکن است باعث بروز مشکلاتی در دستگاه عصبی و سرانجام مرگ انسان شود.
ماهی‌های زیادی در طبیعت یافت می‌شوند که با داشتن مواد سمی مثل جیوه و متیل، سیستم مرکزی اعصاب را هدف قرار می‌دهند.
گفته می‌شود 40 درصد مواد سمی انباشته در گوشت ماهی‌های مختلف را می‌توان ناشی از عملیات صنایع غذایی مثل کنسرو کردن ماهی‌ها دانست.
ماهی تن از اقیانوس‌های مختلف جهان صید و جمع‌آوری می‌شود و اقدامات ناسالم زیست محیطی مثل حادثه اتمی فوکوشیما را می‌توان از عوامل آلودگی آن‌ها به شمار آورد. به عبارتی مواد انباشت شده در اعضای داخلی این ماهی‌ها باعث ابتلا به فلجی و سرطان می‌شود.
حذف ماهی تن از برنامه غذایی غیرممکن به نظر می‌رسد، بنابراین پیشنهاد ما این است که مصرف این ماهی را تا جایی که امکان دارد، کاهش دهید تا از بروز بیماری‌های مهلک جلوگیری کنید.
منبع: homehealthyrecipes
انتهای پیام/

همکار دکتر سلام

20 خرداد 1395

مطالب مرتبط

  • عملکرد مغز را با روغن ماهی حفظ کنید
  • راه حلی برای رفع آلرژی به بادام زمینی و تخم مرغ
  • داشتن پوست درخشان با این توصیه های غذایی
  • نوشیدن قهوه قبل از ورزش،چرا؟
  • قبل از خواب این موارد را فراموش نکنید
  • مناسب ترین راه برای از بین بردن کبودی
  • با این ویتامین ها از مبتلا شدن به کبد چرب پیشگیری کنید
  • بیمارانی که پیوند کلیه انجام داده اند،باید چه تغذیه ای داشته باشند؟
  • مصرف ماست را در پائیز فراموش نکنید
  • خواص فوقالعاده خوراک عدسی را فراموش نکنید
  • خوردنی های که به ظاهر مفید هستند
  • درمان های خوراکی بیماری ام اس
  • چند توصیه برای خوردن سبزیجات بیشتر (بخش دوم)
  • چند توصیه برای خوردن سبزیجات بیشتر (بخش اول)
  • مزایا و معایب استفاده از گیاه آرتیشو
  • پربازدیدترین مطالب

  • قند و شکر قهوه ای
  • رژیم غذایی 350 کالری
  • افرادی که رژیم دارند در بیرون چه غذاهایی بخورند
  • هر آنچه در مورد فیبر ها باید بدانید
  • مشکلات استخوانی با این نوع شیرها
  • توصیه های غذایی برای فصل سرد زمستان
  • معرفی برخی غذاهای سالم و ناسالم در دنیا
  • شیر پاستوریزه نشده چه زیانهایی دارد؟
  • نه تنها کالری بلکه نوع غذا در ریسک ابتلا به دیابت موثر است
  • درمان تب حصبه بدون دارو
  • اگر به فشار خون بالا مبتلا نیستید باز هم نمک نخورید
  • چای نوشیدن با توجه به گروه خونی
  • نبود موفقیت برای لاغری با این عوامل
  • مهار بوی میرزا قاسمی با کاهو
  • بهترین زمان برای خوردن شام و صبحانه
  • داغ ترین مطالب و مقالات

  • خاصیت های مختلف برگ برخی از گیاهان
  • ترکیب خطرناک برخی داروهای گیاهی با شیمیایی
  • اختلالات ناشی از کاهش روی در بدن
  • مبتلایان به امراض قندی بامیه بخورند
  • شرایط لازم برای کاشت حلزون
  • راه حل جدید برای دفع سنگ کلیه
  • تولید واکسن با کمک آب
  • عادات تغذیه ای ناسالم در بین ایرانی ها
  • بررسی علل ابتلا به سرطان استخوان
  • پیامدهای جسمی و روحی سقط جنین ناخواسته
  • توقف تولید پروتئین در باکتری ها
  • نوشیدن آب در کنار غذا ممنوع
  • درمان بیماری ها با کمک انواع آنتی بیوتیک ها
  • تاثیرات مختلف آسپرین بر بیماران دیابتی
  • سبزیجات مناسب برای ایجاد احساس سیری
  • پیشنهاد سردبیر

  • در بارداری بیماری تروفوبلاستیک چه نوع بیماری است؟
  • آسیب های پیروی از رژیم های غذایی در شبکه های اجتماعی
  • درمان با اُرتومولکولار ( دارو ذره ای)
  • مراقبت از بدن در برابر سکته مغزی
  • حساسیت به درد در نوزاد
  • فضای مجازی عامل کاهش عاطفه بین خانواده ها
  • نزاع بین زوجین و علل و عوامل بروز آن
  • اهمیت نحوه ارائه خدمات ارتودنسی به بیمار
  • دیابتی ها و مسافرت
  • از بین بردن سلول های سرطانی از داخل به واسطه ذرات نانو
  • نکاتی که در آرایش چشم ها باید رعایت شود
  • عدم کنترل اشتها به خاطر کمبود ویتامین
  • مشکلات نامزدی پس از دو ماه
  • کچلی در اندام مختلف بدن
  • ایجاد عادات بد در کودکان و پیشگیری از آن
  • 
       
    
    x