کلینیک ساج
پلی‌کلینیک شبانه‌روزی ساج
هر آنچه شما می‌خواهید
دکتر محسن پور حقیقی
دکتر محسن پور حقیقی
متخصص دندان پزشکی ترمیمی و زیبایی
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
کلینیک یکتا
کلینیک یکتا
کلینیک تخصصی پوست و مو
آزمایشگاه نیلو
آزمایشگاه نیلو
اختلالات اسيد امينه
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
دکتر وفایی
دکتر حمیدرضا وفایی
جراحی پلاستیک و ترمیمی (لیپوماتیک)
ایران نوین – رجایی
لاغری با دستگاه یا رژیم
کلینیک ایران نوین
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو پلاسماجت
دکتر رضا شعبان‌پور
دکتر رضا شعبان‌پور
طراحی لبخند با لومینییرز سرامیکی بدون کوچک‌ترین تراش
کلینیک شارلوت
کلینیک شارلوت
کلیه خدمات پوست،مو و زیبایی
یک ساعت پس از خوردن یک همبرگر همبرگر و کباب آلوده عوارض مصرف همبرگر از دست رفتن آب بدن
مصرف همبرگر باعث بروز چه عوارضی در بدن افراد مصرف کننده می شود خوردن همبرگر  با چه عارضه هایی در بدن افراد همراه است چه توصیه هایی در این زمینه باید در نظر بگیریم

متخصصان تغذیه به افراد هشدار می دهند در صورت طبخ ناصحیح انواع کباب ها و همبرگرها با احتمال زیاد به بیماری هایی چون اسهال، استفراغ و مسمومیت غذایی شدید مبتلا می شوید.
گفتنی است، عدم شستشوی دستها به هنگام درست کردن این نوع غذاها، استفاده از مواد اولیه ناسالم، فاسد، استفاده از ظروف آلوده و روغن های مانده و در نهایت عدم توجه به دمای پخت کافی همبرگر و کباب می تواند زمینه ساز بیماری های شدید شود.
همبرگر و کباب آلوده می تواند خطری جدی برای سلامت کودکان ، سالمندان ، افراد دچار مشکل نقص سیستم ایمنی بدن مانند بیماران سرطانی تحت درمان شیمی درمانی باشد و حتی در مواردی باعث مرگ آنها شود.
بر این اساس توصیه های سلامتی برای طبخ همبرگر سالم عبارت است از :
شستشوی دستها با آب و صابون حین پخت غذا بویژه دست زدن به گوشت خام.
استفاده از انبرک و کفگیرهای شسته شده برای برگرداندن همبرگر تا هر دو روی همبرگر به یک میزان سرخ شود.
دقت در این نکته که وسط همبرگر و کباب پخته شده و صورتی رنگ نباشد که به معنای عدم پخته شدن کامل آن است.
همبرگرهای ناسالم حاوی میکروب ها و باکتری هایی چون E.coli ، سالمونلا و کامپیلوباکتر هستند که از جمله مرگبارترین باکتری های جهان هستند.
بررسی ها نشان می دهند، بیش از 10 هزار سلول تشکیل دهنده آلودگی های میکروبی در سطح گوشت قرمز خام وجود دارد و فرد اگر بدون دستکش به آنها دست بزند و یا بدون توجه به نکات بهداشتی با آنها غذا درست کنند درصد زیادی از آنها را وارد بدن خود و اطرافیان می کند.
و در نهایت توصیه کارشناسان پرهیز از خوردن مواد غذایی فست فود بویژه در فصول گرم سال از فروشگاه ها و رستوران های نامعتبر است تا دچار بیماری نشوند.
منبع: dailymail
5 1000
ارسال شده در 21 خرداد 1395 توسط با موضوع تغذیه

ارکید
دندانپزشکی دکترسلام
تلگرام دکتر سلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
x