مشاوره زیبایی
کلینیک دندانپزشکی پارسا/ساختمان پزشکان
کلینیک دندانپزشکی پارسا
ایمپلنتوژیست
دکتر مجید صالح
دکتر مجید صالح
متخصص جراحی فک وصورت،زیبایی بینی
کلینیک سیب سبز
کلینیک سیب سبز
آفر ویژه برای پکیجها
ساج
کلینیک ساج
زنان و زایمان
گروه پزشکان برنا
دکتر غلامرضا اکبری
پزشک پوست و مو
کلینیک یکتا/ساختمان پزشکان
کلینیک یکتا
مجهزترین کلینیک پوست و مو زیبایی با دستگاه لیزر الکساندرایت
دکتر فرزاد فرامرزی
دکتر فرزاد فرامرزی
فوق تخصص آندوسکوپی و کولونوسکوپی بدون درد
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
دکتر مقیمی
دکتر مهرداد مقیمی
فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
ایران نوین
کلینیک ایران نوین
کاشت مو
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر هادی صادق /کلینیک
دکتر پژمان هادی صادق و دکتر پریسا هادی صادق
متخصص ارتودنسی
طراح طب
طراح طب
مرکز اسکن و طراحی سه بعدی جراحی زیبایی صورت
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر عارفی
دکتر وحید عارفی
جراح و متخصص بیماری های لثه
ساختمان پزشکان، دکتر حبیب سهرابی
دکتر حبیب سهرابی
متخصص گوش،حلق،بینی جراح زیبایی بینی
4655558_564
مصرف همبرگر باعث بروز چه عوارضی در بدن افراد مصرف کننده می شود خوردن همبرگر  با چه عارضه هایی در بدن افراد همراه است چه توصیه هایی در این زمینه باید در نظر بگیریم

متخصصان تغذیه به افراد هشدار می دهند در صورت طبخ ناصحیح انواع کباب ها و همبرگرها با احتمال زیاد به بیماری هایی چون اسهال، استفراغ و مسمومیت غذایی شدید مبتلا می شوید.
گفتنی است، عدم شستشوی دستها به هنگام درست کردن این نوع غذاها، استفاده از مواد اولیه ناسالم، فاسد، استفاده از ظروف آلوده و روغن های مانده و در نهایت عدم توجه به دمای پخت کافی همبرگر و کباب می تواند زمینه ساز بیماری های شدید شود.
همبرگر و کباب آلوده می تواند خطری جدی برای سلامت کودکان ، سالمندان ، افراد دچار مشکل نقص سیستم ایمنی بدن مانند بیماران سرطانی تحت درمان شیمی درمانی باشد و حتی در مواردی باعث مرگ آنها شود.
بر این اساس توصیه های سلامتی برای طبخ همبرگر سالم عبارت است از :
شستشوی دستها با آب و صابون حین پخت غذا بویژه دست زدن به گوشت خام.
استفاده از انبرک و کفگیرهای شسته شده برای برگرداندن همبرگر تا هر دو روی همبرگر به یک میزان سرخ شود.
دقت در این نکته که وسط همبرگر و کباب پخته شده و صورتی رنگ نباشد که به معنای عدم پخته شدن کامل آن است.
همبرگرهای ناسالم حاوی میکروب ها و باکتری هایی چون E.coli ، سالمونلا و کامپیلوباکتر هستند که از جمله مرگبارترین باکتری های جهان هستند.
بررسی ها نشان می دهند، بیش از 10 هزار سلول تشکیل دهنده آلودگی های میکروبی در سطح گوشت قرمز خام وجود دارد و فرد اگر بدون دستکش به آنها دست بزند و یا بدون توجه به نکات بهداشتی با آنها غذا درست کنند درصد زیادی از آنها را وارد بدن خود و اطرافیان می کند.
و در نهایت توصیه کارشناسان پرهیز از خوردن مواد غذایی فست فود بویژه در فصول گرم سال از فروشگاه ها و رستوران های نامعتبر است تا دچار بیماری نشوند.
منبع: dailymail
5 1000
ارسال شده در 20 خرداد 1395 توسط با موضوع تغذیه
کد کم چیست؟

کدکم می تواند از دندان ها اسکن سه بعدی بگیرد و در همان لحظه اقدام به ساخت کل یا بخشی از دندان با ظرافت فوق بالا نماید.

اطلاعات بیشتر
دندانپزشکی دکترسلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما پذیرش آگهی
x