نیلوفر داوودپور
دکتر نیلوفر داودپور
ارائه خدمات ترمیمی-زیبایی
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو پلاسماجت
دکتر رضا شعبان‌پور
دکتر رضا شعبان‌پور
طراحی لبخند با لومینییرز سرامیکی بدون کوچک‌ترین تراش
ایران نوین – رجایی
لاغری با دستگاه یا رژیم
کلینیک ایران نوین
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
آزمایشگاه نیلو
آزمایشگاه نیلو
اختلالات اسيد امينه
کلینیک ساج
پلی‌کلینیک شبانه‌روزی ساج
هر آنچه شما می‌خواهید
دکتر افشین قرایی
افشین قرایی
کارشناس شنوایی سنجی
کلینیک یکتا
کلینیک یکتا
کلینیک تخصصی پوست و مو
دکتر محمدرضا کاظمی
دکتر محمدرضا کاظمی
فوق‌تخصص درد
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر نداف کرمانی
دکتر مجید نداف کرمانی
فوق‌تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
دکتر وحید عارفی
دکتر وحید عارفی
متخصص لمینیت و زیبایی
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
یک ساعت پس از خوردن یک همبرگر همبرگر و کباب آلوده عوارض مصرف همبرگر از دست رفتن آب بدن
مصرف همبرگر باعث بروز چه عوارضی در بدن افراد مصرف کننده می شود خوردن همبرگر  با چه عارضه هایی در بدن افراد همراه است چه توصیه هایی در این زمینه باید در نظر بگیریم

متخصصان تغذیه به افراد هشدار می دهند در صورت طبخ ناصحیح انواع کباب ها و همبرگرها با احتمال زیاد به بیماری هایی چون اسهال، استفراغ و مسمومیت غذایی شدید مبتلا می شوید.
گفتنی است، عدم شستشوی دستها به هنگام درست کردن این نوع غذاها، استفاده از مواد اولیه ناسالم، فاسد، استفاده از ظروف آلوده و روغن های مانده و در نهایت عدم توجه به دمای پخت کافی همبرگر و کباب می تواند زمینه ساز بیماری های شدید شود.
همبرگر و کباب آلوده می تواند خطری جدی برای سلامت کودکان ، سالمندان ، افراد دچار مشکل نقص سیستم ایمنی بدن مانند بیماران سرطانی تحت درمان شیمی درمانی باشد و حتی در مواردی باعث مرگ آنها شود.
بر این اساس توصیه های سلامتی برای طبخ همبرگر سالم عبارت است از :
شستشوی دستها با آب و صابون حین پخت غذا بویژه دست زدن به گوشت خام.
استفاده از انبرک و کفگیرهای شسته شده برای برگرداندن همبرگر تا هر دو روی همبرگر به یک میزان سرخ شود.
دقت در این نکته که وسط همبرگر و کباب پخته شده و صورتی رنگ نباشد که به معنای عدم پخته شدن کامل آن است.
همبرگرهای ناسالم حاوی میکروب ها و باکتری هایی چون E.coli ، سالمونلا و کامپیلوباکتر هستند که از جمله مرگبارترین باکتری های جهان هستند.
بررسی ها نشان می دهند، بیش از 10 هزار سلول تشکیل دهنده آلودگی های میکروبی در سطح گوشت قرمز خام وجود دارد و فرد اگر بدون دستکش به آنها دست بزند و یا بدون توجه به نکات بهداشتی با آنها غذا درست کنند درصد زیادی از آنها را وارد بدن خود و اطرافیان می کند.
و در نهایت توصیه کارشناسان پرهیز از خوردن مواد غذایی فست فود بویژه در فصول گرم سال از فروشگاه ها و رستوران های نامعتبر است تا دچار بیماری نشوند.
منبع: dailymail
5 1000
ارسال شده در 21 خرداد 1395 توسط با موضوع تغذیه

پیشنهاد سردبیر

  • برای سینوزیت این 10 درمان خانگی را بدانید
  • اصلاح صورت با شمع چه فوایدی دارد؟
  • اهمیت تنفس با بینی در برخی مکان ها
  • نقش موثر صبحانه برای سلامت بدن
  • در سه ماه دوم بارداری، چه مواد غذایی مورد نیاز است؟
  • در تابستان چگونه پوستی درخشان داشته باشیم
  • بر ضربان قلب نامنظم ورزش چه فایده هایی دارد؟
  • آیا بیماران سرطانی با شیمی درمانی زودتر میمیرند؟
  • محبوبترین ها

  • خطر مسمومیت غذایی با بوتولیسم
  • نشانه های مهم برای بیماری دمانس
  • هيرسوتيسم‌ | رشد بيش‌ از حد موها در صورت‌ و بدن‌ زنان‌
  • شیوه معالجه درد قفسه سینه به دلیل سرما خوردگی
  • اصول برطرف کردن تاول
  • اطلاعات کامل درباره عفونت گوش کودکان قسمت دوم
  • اهل خروپف کردن هستید؟پس بخوانید
  • چه نشانه ای در دفع ادرار زیاد وجود دارد؟
  • رپورتاژ

  • پلی کلینیک شبانه روزی ساج
  • موسسه تخصصی و زیبایی پوست تانی
  • آشنایی با جدیدترین رکورددار رژیم دکتر کرمانی
  • دکتر پورحقیقی متخصص دندانپزشکی زیبایی
  • خدمات دندانپزشکی زیبایی و ترمیمی دکتر صدرا مقدم
  • ارکید
    تلگرام دکتر سلام
    دندانپزشکی دکترسلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
    x