th-5

مصرف بی رویه از محصولات لبنی هم می تواند به ضرر ما تمام شود توصیه می کنیم در استفاده از این محصولات بیشتر دقت کنید در ادامه با عوارض این محصولات آشنا شوید

همه ما می دانیم که بدنمان برای داشتن زیستی طبیعی و سالم نیازمند پروتئین است، ماده ای ضروری که نه تنها موجب رشد و بازپروری بدن می شود؛ البته این میزان از قدرت اثرگذاری تنها مختص پروتئین نیست و کلسم دیگر ماده ای است که نقشی ضروری در سلامت جسمانی ما ایفا می کند.

 فارغ از نقش کلیدی این دو ترکیب در سلامتی انسان مسأله مهم مصرف خوراکی هایی دارای چنین موادی است. خوراکی هایی که شاید بتوان لبنیات را در صدر آنها قرار دارد؛ اما مصرف لبنایت تا چه حد مجاز است؟ آیا می توان به دلیل نقش شگفت انگیز آنها در تأمین مواد مورد نیاز بدن هر چه قدر می خواهیم از آنها استفاده کنیم؟ آیا مصرف بیش از حد لبنیات می تواند به بدن آسیب برساند؟ شاید تصورش سخت باشد ولی حقیقت این است که استفاده بی حد و حصر از ماست، شیر و خوراکی های هم خانواده آسیب های جبران ناپذیری به همراه دارد که در اینجا به مهم ترین آنها اشاره می شود:

تضعیف استخوان ها

بدون تردید مصرف لبنیات به ویژه شیر در استحکام استخوان ها نقش بسزایی دارد و از تغییر شکل زود هنگام آنها جلوگیری می کند؛ ولی همین ماده مفید اگر بیش از اندازه استفاده شود اثری کاملاً معکوس پیدا می کند. بنا بر نتایج به دست آمده از آخرین تحقیقات انجام شده، نوشیدن شیر زیاد مخصوصاً شیر پر چرب خطر ابتلا به آرتروز را افزایش می دهد. بنابراین توصیه می شود که به نوشیدن روزانه یک لیوان شیر قناعت کنید.

بروز بیماری های قلبی

محصولات لبنی از قبیل: شیر، کره، بستنی، پنیر و ماست حاوی مقادیر قابل توجهی چربی های اشباع شده هستند. گونه ای از چربی ها که یکی از اصلی ترین دلایل ابتلا به بیماری های قلبی محسوب می شوند. به همین خاطر لازم است که ضمن کاهش مصرف لبنیات پر چرب به ورزش و مدیریت استرس اهمیت ویژه ای بدهید.

افزایش خطر سرطان

بنا بر بسیاری از مطالعات انجام شده، محصولات لبنی نقش مهمی در افزایش احتمال ابتلا به انواع سرطان ها به ویژه سرطان سینه و پروستات ایفا می کنند. به گفته متخصصین، این خطر از بالا رفتن ناگهانی فاکتور رشدی شبیه انسولین در خون ناشی می شود. خطری که با مصرف بدون برنامه لبنیات بیشتر و بیشتر می شود.

انتهای پیام

ارسال شده در 21 خرداد 1395 توسط خانم فردوس فرد با موضوع تغذیه

پیشنهاد سردبیر

  • رایج ترین و بهترین شیوه های درمانی در منزل
  • بروز حس حسادت در میان زوجین
  • اگر داروی وارفارین میخورید بخوانید
  • اهمیت رعایت شان و منزلت بیماران روحی
  • با روغن هسته انگور زیبا شوید
  • رفتارهای مناسب برای استفاده از گروههای مجازی
  • خردسالان دختر و ورزش کردن
  • ترفندهای جانبی و سرعت بخش به کم کردن وزن
  • تاثیر روماتیسم مفاصل بر پاها
  • علمی ترین راه برای رفع اختلالات روانی اطفال
  • رایج ترین و مهمترین تغییرات دوران بارداری
  • آمادگی برای اهدای خون
  • سیب زمینی چه کاربردی برای سلامتی دارد؟
  • چه زمانی علائم سوزش معده را باید جدی گرفت
  • تشدید مشکل ریوی در این محیط ها
  • محبوبترین ها

  • ازدواج با پرخورها ممنوع!
  • بیماری عروسک گردان کلاه قرمزی
  • مراقب بازی های رایانه ای مرگ آفرین باشید
  • اصلی ترین نکات ایمنی در استفاده از بخاری
  • این نوشیدنی مملو از ویتامین B را فراموش نکنید
  • ۹۰ هزار نفر در ایران هر سال به سرطان مبتلا می شوند
  • زیکا دیگر مورد اضطراری برای بهداشت جهانی نیست
  • شرایط نگهداری مواد غذایی در یخچال و فریزر
  • اطلاعات نگران کننده درمورد چاقی ایرانی ها
  • پیشگیری از بروز حمله قلبی با کامپیوتر شخصی
  • کاهش سن استفاده از مواد مخدر
  • چاره ای مناسب برای رفع گودی کمر
  • روش غیر تهاجمی برای ازبین بردن سلول های سرطانی
  • بازسازی سینه زنان! راه حلی ارزشمند
  • امکان پذیرشدن شستشوی مغزی و حذف خاطرات
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است