مشاوره زیبایی
دکتر ایمانی
دکتر محمدتقی ایمانی
فوق تخصص جراحی پلاستیک، زیبایی و ترمیمی
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر عارفی
دکتر وحید عارفی
جراح و متخصص بیماری های لثه
کلینیک سیب سبز
کلینیک سیب سبز
آفر ویژه برای پکیجها
ساج
کلینیک ساج
زنان و زایمان
دکتر فرزاد فرامرزی
دکتر فرزاد فرامرزی
فوق تخصص آندوسکوپی و کولونوسکوپی بدون درد
دکتر مقیمی
دکتر مهرداد مقیمی
فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
ساختمان پزشکان، دکتر حبیب سهرابی
دکتر حبیب سهرابی
متخصص گوش،حلق،بینی جراح زیبایی بینی
دکتر هادی صادق /کلینیک
دکتر پژمان هادی صادق و دکتر پریسا هادی صادق
متخصص ارتودنسی
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
طراح طب
طراح طب
مرکز اسکن و طراحی سه بعدی جراحی زیبایی صورت
دکتر مجید صالح
دکتر مجید صالح
متخصص جراحی فک وصورت،زیبایی بینی
کلینیک دندانپزشکی پارسا/ساختمان پزشکان
کلینیک دندانپزشکی پارسا
ایمپلنتوژیست
گروه پزشکان برنا
دکتر غلامرضا اکبری
پزشک پوست و مو
ایران نوین
کلینیک ایران نوین
کاشت مو
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
_f42ab3f8-f89a-11e5-860d-a0ffe8a3a28f
اگر می خواهید در زمان روزه داری دچار مشکلات مختلف نشوید بهتر است در ابتدا به مزاج خود توجه کنید و طبع خود را بشناسید تا بتوانید به آسانی روزه را تحمل کنید

میر غضنفری دکتری فیزیو لوژی و  طب سنتی و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی آجا ،ضمن تاکید بر اینکه نمی توان نسخه غذایی واحدی برای همه مبتلان به دیابت نوشت ،افزود : تعیین مزاج مهمترین پایه در تجویز نسخه تغذیه ای در عموم افراد به ویژه مبتلایان به دیابت است که از دیدگاه  طب سنتی دوگروه گرم مزاج و سرد مزاج وجود دارند که هر یک از این گروه ها باید از دستور العمل های تغذیه ای و حتی درمانی خاص برخوردار شوند که بارعایت چند اصل اساسی به ویژه در طول ایام روزه داری همه افراد می توانند ماه مبارک رمضان را با کمترین مشکل سپری کنند .
وی با تقسیم مزاج های غذایی به گروه گرم و تر ، سرد وتر گفت: سرد و تر ها (بلغمی) دارای جثه های کوچک و چاق هستند که مصرف لبنیات بویژه ماست، دوغ و نیز ترشیجات آبدار به مقدار زیاد در آنها توصیه نمی شود در حالیکه گروه گرم و تر افرادی تنومند و عضلانی تری هستند که باید در مصرف گوشت قرمز ، شیرینی ها و ادویه های فراوان زیاده روی نکنند و کمتر از این خوراکی ها مصرف کنند .
این متخصص فیزیولوژی و طب سنتی با بیان گروه دیگری از مزاج ها تحت عنوان گرم و خشک و سرد و خشک نیز تاکید کرد: گرم و خشک (صفراوی) تقریبا استعداد چاقی ندارند اما  مصرف ادویه های تند و گرمی همچون فلفل سیاه، دارچین ، نمک، و غذاهای پرچرب بویژه سرخ کردنی ها به این گروه چندان توصیه نمی شود در حالیکه افراد دارای مزاج های سرد و خشک با داشتن اندامی لاغر و بدون استعداد چاقی نباید خوراکی هایی همچون ترشیجات فراوان، بادمجان و حبوباتی نظیر عدس را مصرف کنند .
باشگاه خبرنگاران
5 1000
ارسال شده در 21 خرداد 1395 توسط با موضوع تغذیه
کد کم چیست؟

کدکم می تواند از دندان ها اسکن سه بعدی بگیرد و در همان لحظه اقدام به ساخت کل یا بخشی از دندان با ظرافت فوق بالا نماید.

اطلاعات بیشتر
دندانپزشکی دکترسلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما پذیرش آگهی
x