food poisoning1

1- مواد خام را از مواد پخته دور نگهدارید.
2- در انتخاب مواد خام دقت کنید.
3- شستشو و نظافت کامل وسایل کار و دستها و رعایت بهداشت فردی
4- استفاده از یخچال و سردخانه
5- تامین بهداشت محیط آشپزخانه و مبارزه با حشرات و جوندگان
6- اجتناب از نگهداری مواد غذایی در محیط گرم آشپزخانه و اجتناب از چند بار سرد و گرم کردن غذا
7- شناخت زمان و درجه حرارت لازم برای پخت کامل هر ماده غذایی

این مطلب توسط  مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد