food poisoning1

1- مواد خام را از مواد پخته دور نگهدارید.
2- در انتخاب مواد خام دقت کنید.
3- شستشو و نظافت کامل وسایل کار و دستها و رعایت بهداشت فردی
4- استفاده از یخچال و سردخانه
5- تامین بهداشت محیط آشپزخانه و مبارزه با حشرات و جوندگان
6- اجتناب از نگهداری مواد غذایی در محیط گرم آشپزخانه و اجتناب از چند بار سرد و گرم کردن غذا
7- شناخت زمان و درجه حرارت لازم برای پخت کامل هر ماده غذایی

این مطلب توسط  مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد

5 1000
ارسال شده در 22 خرداد 1395 توسط با موضوع بهداشت و ارتقاء سلامت | 322 بازدید

پیشنهاد سردبیر

  • تبدیل حرارت بدن به برق،آیا صحت دارد؟
  • خوردن مکرر از غذاهای فلفل دار
  • ماکارونی با کوفته و خامه
  • حرکت چشم در موقع خواب
  • سالاد برگ کلم قمری
  • لاک ناخن و این آسیب ها
  • 7 علت چین و چروک صورت که تابحال نمیدانستید
  • افزایش جرات و اراده
  • محبوبترین ها

  • توصیه های موثر برای رفع مشکلات روحی نوجوان
  • از بیش فعالی بزرگسالان چه میدانید؟
  • بروز احساسات منفی با این زمینه ها
  • تفاوت مفهوم مراقبه و تمرکز
  • علت اصلی بی خوابی را بشناسید
  • خیانت کردن بعضی مردان چه علتی دارد؟
  • عشق های دوران دانشجویی و این پیامدها
  • اطلاعاتی در رابطه با روانشناسی عامیانه
  • رپورتاژ

  • بهترین کلینیک تخصصی کاشت مو کدام است ؟
  • لیزر درمانی راه حلی بدون تیغ برای دندانپزشکی
  • همه چیز درباره کم‌خونی
  • ارائه پیشرفته ترین خدمات دندانپزشکی توسط دکتر راه انجام
  • مریم جواهریان، متخصص روانشناسی سلامت و استادیار دانشگاه
  • الو دکتر

    سرطان های لب و دهان با مصرف ناس
    تلگرام دکتر سلام
    دکتر هومن عشقی

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما