food poisoning1

1- مواد خام را از مواد پخته دور نگهدارید.
2- در انتخاب مواد خام دقت کنید.
3- شستشو و نظافت کامل وسایل کار و دستها و رعایت بهداشت فردی
4- استفاده از یخچال و سردخانه
5- تامین بهداشت محیط آشپزخانه و مبارزه با حشرات و جوندگان
6- اجتناب از نگهداری مواد غذایی در محیط گرم آشپزخانه و اجتناب از چند بار سرد و گرم کردن غذا
7- شناخت زمان و درجه حرارت لازم برای پخت کامل هر ماده غذایی

این مطلب توسط  مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد

5 1000
ارسال شده در 22 خرداد 1395 توسط با موضوع بهداشت و ارتقاء سلامت | 308 بازدید

پیشنهاد سردبیر

  • ارتباط التهاب کیسه صفرا با سنگ صفرا
  • درمان های مکمل برای سرطان چه مواردی هستند؟
  • اندوسکوپی گوش میانی Middle ear Endoscopy
  • روش نوین تشخیص سرطان ریه ارائه شد
  • نجات از سرطان سینه با این روغن
  • معیارهای مهم برای تشکیل زندگی
  • با یائسگی چگونه کنار بیاییم
  • چگونه پوستمان را از چین و چروک دور کنیم؟
  • محبوبترین ها

  • بهترین روش های مراقبت از پوست خشک و حساس
  • چگونه موهای چرب و گره‌ خورده‌ را مرتب کنیم
  • بررسی انواع خال ها در بدن
  • از کجا بدانیم زمینه پوستمان چه رنگی است
  • یک دنیا عارضه برای تاتو
  • رنگ رژ لب باید در هر فصلی تغییر کند
  • اثر فرآورده های ضد پیری
  • برای آرایش سریع صورت و مو این 9 مورد را بدانید
  • رپورتاژ

  • بهترین و کم هزینه ترین گزینه لیپوماتیک
  • بیش از آن‌چه فکر می‌کنید از دندان‌هایتان کار می‌کشید!
  • اپتی ویژن، درمان نوین خستگی چشم
  • خداوند متعال مو را برای زیبایی بندگانش قرار داده است
  • استحکام وسلامت استخوان فک= نجات دندان های لق
  • الو دکتر

    دکتر هومن عشقی
    نخ دندان ارکید
    تلگرام دکتر سلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما