کلینیک صدف
دکتر فرح آل قیس
متخصص کاشت و پیوند مو
دکتر فرزاد فرامرزی
دکتر فرزاد فرامرزی
فوق تخصص گوارش و كبد و آندوسكوپی
دکتر عباسی
دکتر محسن عباسی
متخصص جراحی دهان، فک و صورت، ایمپلنتولوژیست
دکتر بابایی
دکتر بابایی
متخصص پوست،مو، زیبایی، لیزر
دکتر آزاده آقازاده
دکتر آزاده آقازاده
ماموگرافی، سونوگرافی دیجیتال
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
کلینیک شارلوت
کلینیک شارلوت
کلیه خدمات پوست،مو و زیبایی
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
دیبا
کلینیک تخصصی دیبا
32
زولبیا و بامیه ای که می خورید چه عوارضی برای بدنتان به وجود خواهند آورد و باعث بروز چه مشکلاتی درون بدنتان خواهند شد روش طبخ آن ها به چه صورت است و عوارضی که افراد مصرف کننده را تهدید میکند کدامند؟

 

درباره زولبیا بامیه به عنوان شیرینی محبوب در ماه رمضان گفت: به دلیل فاصله زمانی زیاد بین اولین و آخرین وعده غذایی در ایام روزه داری، گلیکوژن کبد مصرف شده و فرد ولع زیادی برای خوردن شیرینی پیدا می کند.
وی افزود: از این رو متاسفانه افراد در مصرف زولبیا و بامیه که مملو از قندهای تصفیه شده و چربی‌های اشباع هستند، افراط می‌کنند.
اولیایی با بیان اینکه جوشیدن زولبیا و بامیه در روغن احتمالا آنها را سمی می کند، بیان کرد: از آنجا که نوع طبخ و آماده کردن این شیرینی کمی مشکل دارد، باید در مصرف آن بسیار محتاط بود.
این متخصص تغذیه و رژیم درمانی اظهار داشت:‌ وجود اسیدهای چرب برای سلامتی مضر است و منجر به گرفتگی و بیماری های قلبی و عروقی، ایجاد سرطان و بیماری های التهابی می شوند چون که حرارت زیاد، روغن را اکسید و بیش از حد مجاز شدن اکسیدها، رایکال‌های آزاد را تولید می کند.
اولیایی ضمن تاکید بر تهیه شیرینی‌جاتی مثل زولبیا و بامیه از اماکن بهداشتی و معتبر عنوان کرد: یکی دیگر از مشکلات زولبیا و بامیه این است که به دلیل قند بالا اشتها را کور می کند و فرد با نخوردن غذای کافی، کمبود تغذیه می گیرد؛ از این رو زولبیا و بامیه جز انر‍ژی، فقط کربوهیدرات و چربی دارد.
وی با اشاره به اینکه حتی الامکان باید از نوع مرغوب زولبیا و بامیه استفاده شود، یادآور شد:‌ بهتر است افراد، مصرف این شیرینی را به حداقل برسانند و مواردی که کم‌رنگ تر هستند را انتخاب کنند چرا که هرچه رنگشان تیره‌تر باشد یعنی بیشتر سرخ شده و مضرات بیشتری دارند.
اولیایی تاکید کرد: خوردن زولبیا و بامیه در وعده سحری باعث ترشح انسولین و گرسنگی در طول روز می شود و کسانی که دیابت نوع یک یا چربی خون دارند اصلا نباید این نوع شیرینی‌جات را مصرف کنند.
انتهای پیام/
5 1000
ارسال شده در 23 خرداد 1395 توسط با موضوع تغذیه

پیشنهاد سردبیر

  • پوستر در رابطه با برخی از خواص فلفل دلمه ای
  • مواد غذایی که می توانند مانند مسکن عمل کنند
  • با این صبحانه استارت فعالیت مغز خود را بزنید
  • بهترین موچین چه مشخصاتی دارد
  • رژیم لاغری سه ساعته
  • بررسی و یافته های تشخیصی نورومای آکوستیک
  • منظور از اوتیت خارجی
  • برای اینکه سرشانه های حجیم داشته باشید توصیه های برندون کوری را بخوانید
  • محبوبترین ها

  • استعمال کافئین در ورزش
  • تقویت عملکرد در زمینه ورزش
  • فعالیت بدنی و تحریک کبد
  • حرکات مهم برای عضله سازی شکم
  • با فقط یکی دو جلسه تمرین هفتگی عضله سازی کنید
  • شدت فعالیت های ورزشی بچه ها در هوای گرم
  • اسرار داشتن شکم 6 تکه در بدنسازی
  • کاهش بیماریهای قلبی در کودکان با ورزش شدید
  • رپورتاژ

  • خداوند متعال مو را برای زیبایی بندگانش قرار داده است
  • سونوگرافی،ماموگرافی و رادیولوژی مهر ایرانیان
  • جراحی، زیبایی و لیزر دکتر مردانی
  • لیزر بهترین روش در مشکلات دندان های مصنوعی و خانم‌های باردار
  • لیزرهای نوین راه حلی آسان برای زیبایی لبخند
  • ارکید
    تلگرام دکتر سلام
    دندانپزشکی دکترسلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
    x