sausage

چون غیر از گوشت مواد دیگری به کالباس و سوسیس افزوده می شود آلودگی هر کدام باعث آلودگی محصول شده و فساد را باعث می شود. رنگ کالباس و سوسیس سالم قرمز و روشن بوده و بوی مطبوع و خوشایندی دارند. مزه ترش در اینگونه محصولات نشانه فساد آنها است. برآمدگی و فرو رفتگی نباید داشته باشد. اگر چاقویی را در آب جوش قرار دهید و بعد از چند دقیقه که خوب داغ شد خشک کرده داخل کالباس فرو ببرید و بعد چاقو را بو کنید. در صورت داشتن بوی گندیدگی از مصرف آن خودداری نمائید.
قسمت خارجی پوشش یا غلاف کالباس و سوسیس نباید لزج باشد.

این مطلب توسط  مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد

ارسال شده در 23 خرداد 1395 توسط دکتر سلام با موضوع پزشکی

پیشنهاد سردبیر

  • راه حل های موثر برای برطرف کردن کبودی و تیرگی پوست
  • موارد مضر برای زندگی زناشویی
  • دیابتی ها از صبحانه خوردن غافل نشوند
  • تلاش بهورزان موجب ارتقای بهداشت و درمان در مناطق محروم
  • چرا در بارداری دچار خر و پف می شویم
  • نوشیدنی های الکلی و برخی افراد
  • تهیه مکمل های ورزشی خانگی و سالم
  • ازدواج برای رابطه جنسی
  • بیماران دیابتی برای صبحانه فرنی بخورند
  • استرس این شغل ها بسیار بالاست
  • روش جدیدی برای درمان ناشنوایی
  • در چه سنی به کودکم واکسن آنفلولانزا بزنم ؟
  • علائم ناشی از مزمن شدن آپاندیس
  • سرطان در مواد غذایی
  • بررسی انواع جوش و آکنه
  • محبوبترین ها

  • برای تقویت ماهیچه‌های صورت چه ماسکی خوبست
  • نکات مهمی که باید درباره تتو و هاشور زدن ابرو بدانید
  • راز جوان ماندن پوست افراد پیر
  • شیوه های نادرست مراقبت از ناخن
  • 5 نوع داروی خانگی برای موهای بلند
  • آکنه و جوش در سنین بالا
  • آموزش درست کردن شامپوی خشک برای انواع موها
  • محصولات آرایشی گیاهی و این خصوصیات
  • چرا در تابستان پوست خشک میشود
  • بررسی عوارض مختلف مومک
  • ریش و رعایت بهداشت
  • کارهای مهم بعد از تزریق بوتاکس
  • در 120 دقیقه پوست خودرا شفاف کنید
  • علل ابتلا به شوره سر کدامند؟ بهترین راه درمان چیست؟
  • عسل چه تاثیراتی روی زیبایی پوست میگذارد
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است