sausage

چون غیر از گوشت مواد دیگری به کالباس و سوسیس افزوده می شود آلودگی هر کدام باعث آلودگی محصول شده و فساد را باعث می شود. رنگ کالباس و سوسیس سالم قرمز و روشن بوده و بوی مطبوع و خوشایندی دارند. مزه ترش در اینگونه محصولات نشانه فساد آنها است. برآمدگی و فرو رفتگی نباید داشته باشد. اگر چاقویی را در آب جوش قرار دهید و بعد از چند دقیقه که خوب داغ شد خشک کرده داخل کالباس فرو ببرید و بعد چاقو را بو کنید. در صورت داشتن بوی گندیدگی از مصرف آن خودداری نمائید.
قسمت خارجی پوشش یا غلاف کالباس و سوسیس نباید لزج باشد.

این مطلب توسط  مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد

5 1000
ارسال شده در 23 خرداد 1395 توسط با موضوع پزشکی

پیشنهاد سردبیر

  • راه حل های موثر تغذیه ای مناسب برای تناسب اندام
  • 90 درصد دانش آموزان تهرانی کمتر از سرانه جهانی آب می‌نوشند
  • فشار خون و اختلالات مربوط به آن
  • عوارض ناشی از تاتو را جدی بگیرید
  • نکات مهم و طلایی درباره ی هیپرتانسیون
  • داروهاي بيولوژيک مي‌تواند بيماري‌هاي التهابي روماتيسمي را بهتر کنترل کند
  • مقابله با مشکلات روحی ناباروری
  • اخطار متخصصان درباره ورزش کردن افراد عصبانی
  • محبوبترین ها

  • 170 هزار نیروی انسانی جدید نیاز وزارت بهداشت
  • این کفش ها قاتل پاهایتان هستند
  • گزیده اخبار پزشکی نوزدهم اردیبهشت
  • آلودگی های درون محیط هواپیما
  • راهکارهایی برای ترک مصرف نوشابه
  • متن پیام حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در پی درگذشت درگذشت آیت الله هاشمی رفسنجانی
  • داروهای بدنسازی مورد آزمایش قرار خواهند گرفت
  • روستاییان در طول عمر از تهرانی ها برترند
  • رپورتاژ

  • جراحی های پیشرفته زیبایی و پلاستیک
  • خدمات دندانپزشکی زیبایی و ترمیمی دکتر نوروزعلی
  • كلينيك تخصصى دندانپزشکی سعادت آباد
  • مرجع فروش انواع کیسه کلوستومی،کیسه یوروستومی و کیسه ایلئوستومی
  • ارائه خدمات درمانی در پلی کلینیک شبانه روزی ساج
  • الو دکتر

    تلگرام دکتر سلام
    دندانپزشکی دکترسلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما