sausage

چون غیر از گوشت مواد دیگری به کالباس و سوسیس افزوده می شود آلودگی هر کدام باعث آلودگی محصول شده و فساد را باعث می شود. رنگ کالباس و سوسیس سالم قرمز و روشن بوده و بوی مطبوع و خوشایندی دارند. مزه ترش در اینگونه محصولات نشانه فساد آنها است. برآمدگی و فرو رفتگی نباید داشته باشد. اگر چاقویی را در آب جوش قرار دهید و بعد از چند دقیقه که خوب داغ شد خشک کرده داخل کالباس فرو ببرید و بعد چاقو را بو کنید. در صورت داشتن بوی گندیدگی از مصرف آن خودداری نمائید.
قسمت خارجی پوشش یا غلاف کالباس و سوسیس نباید لزج باشد.

این مطلب توسط  مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد

5 1000
ارسال شده در 23 خرداد 1395 توسط با موضوع پزشکی | 536 بازدید

پیشنهاد سردبیر

  • حقایقی در مورد گریه کردن
  • کودکان و علت و درمان پرخاشگری آنان
  • زندگی خوب خانواده کوتوله ها در هند
  • برگ‌های به‌ لیمو چه خاصیتی دارد
  • توصیه های پزشکی برای رفع تب
  • نکاتی مهم در مورد ارتباط صحیح با همسر
  • مراقبت از توانایی های ذهنی با روش های ساده
  • مواد لازم و مهم برای تغذیه روزانه
  • محبوبترین ها

  • پروتئین دقیقا چه کاری را در بدن ما انجام می دهد؟
  • پالم فقط در لبنیات ممنوع
  • رژیم ۲۱ روزه لاغری لاغرشو – روز پانزدهم
  • از خوردن این فست فود برشته پرهیز کنید!
  • آیا مطمئن هستید که سبزیجات به بلند شدن قد کمک میکند؟
  • اگر به دنبال راهی برای درمان بد غذایی کودک خود هستید بخوانید
  • تاثیرات مخرب فست فود و نمک در منوی غذا
  • نقش منیزیم در حفظ تعادل و سلامت بدن
  • رپورتاژ

  • اپتی ویژن، درمان نوین خستگی چشم
  • بهترین راه حل برای افراد پرمشغله جهت تناسب اندام
  • هایفو HIFU – لیفت صورت بدون جراحى
  • پوستی به لطافت و درخشندگی ابریشم
  • همه چیز درباره کم‌خونی
  • الو دکتر

    نخ دندان ارکید
    دکتر هومن عشقی
    تلگرام دکتر سلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما