sausage

چون غیر از گوشت مواد دیگری به کالباس و سوسیس افزوده می شود آلودگی هر کدام باعث آلودگی محصول شده و فساد را باعث می شود. رنگ کالباس و سوسیس سالم قرمز و روشن بوده و بوی مطبوع و خوشایندی دارند. مزه ترش در اینگونه محصولات نشانه فساد آنها است. برآمدگی و فرو رفتگی نباید داشته باشد. اگر چاقویی را در آب جوش قرار دهید و بعد از چند دقیقه که خوب داغ شد خشک کرده داخل کالباس فرو ببرید و بعد چاقو را بو کنید. در صورت داشتن بوی گندیدگی از مصرف آن خودداری نمائید.
قسمت خارجی پوشش یا غلاف کالباس و سوسیس نباید لزج باشد.

این مطلب توسط  مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد

ارسال شده در 23 خرداد 1395 توسط دکتر سلام با موضوع پزشکی

پیشنهاد سردبیر

  • مادران شیرده و خطاهای معمول و رایج آنان
  • رفع نگرانی از بارداری با این روش جدید
  • یک سری درمان های ساده مردانه
  • باید و نبایدهای شستن نوزاد تازه متولد شده
  • سوالات و پرسش های رایج در مورد بدن انسان
  • روش هایی برای پیشگیری از بروز حساسیت در دندان ها
  • زندگی کردن کرم در زیر پوست انسان
  • تخم بلدرچین و یک دنیا فایده
  • کاهش دهندگان تمایلات جنسی بانوان
  • در زمان جوانی به چه دلیلی به مسافرت برویم
  • بر اساس افتادن دندان بیماری های قلب پیش بینی می شود
  • در نوار قلب نشانه های بيمارى پريكارديت
  • عکس های سیستم جمع آوری اتومات خون
  • بدن هدیه الهی است،آن را دوست بدارید
  • گرمای هوا و راههای پیشگیری از ابتلا به بیماری های پوستی
  • محبوبترین ها

  • آسیب های زیبایی قبل از تعطیلات
  • واقعیاتی درباره شامپوهای ضد ریزش مو
  • پوست چه سنی دارد؟
  • یک شیوه معالجه نرمال فوق‌العاده عالی برای موهای شما
  • ماسک خانگی طبیعی برای موهایتان تهیه کنید
  • چگونه ماسک‌ ضد چروک درست کنیم؟
  • در استفاده از برق لب این نکات را بخاطر بسپارید
  • موی سفیدتان را بحالت اول برگردانید
  • ماسک شیر نارگیل برای موهای نازک و ضعیف
  • شفافی و سفیدی پوست با ماسک دوغ
  • اهمیت استفاده از کرم برای دست
  • 6 مزایای استفاده از تخم مرغ برای مو
  • آسیب ها و عوارض لوازم آرایشی برای نوجوانان
  • رفع مشکلات صورت با روش های طبیعی
  • 5 ماسک گیاهی برای زیبایی شما
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است