دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
کلینیک صدف
دکتر فرح آل قیس
متخصص کاشت و پیوند مو
دیبا
کلینیک تخصصی دیبا
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر عباسی
دکتر محسن عباسی
متخصص جراحی دهان، فک و صورت، ایمپلنتولوژیست
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
دکتر فرزاد فرامرزی
دکتر فرزاد فرامرزی
فوق تخصص گوارش و كبد و آندوسكوپی
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر آزاده آقازاده
دکتر آزاده آقازاده
ماموگرافی، سونوگرافی دیجیتال
کلینیک شارلوت
کلینیک شارلوت
کلیه خدمات پوست،مو و زیبایی
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
دکتر بابایی
دکتر بابایی
متخصص پوست،مو، زیبایی، لیزر
5292_484
از مصرف کله پاچه برای سحری تان پرهیز کنید چون موجب تشنگی بیشترتان می شود این غذای قوی و خوش طعم و پرطرفدار برای افرادی که چربی خون دارند مضر است

شهاب اولیایی متخصص تغذیه  گفت: کله‌پاچه به لحاظ انرژی، کاملا مقوی و سرشار از چربی و پروتئین است و در کنار این غلطت چربی، می تواند کلسترول و اسیدهای چرب مضر فراوان داشته باشد.
وی با اشاره به اینکه کلسترول، چربی با قابلیت رسوب در رگ ها است، افزود: به تدریج بر اثر رسوب کلسترول و برخی عوامل دیگر، رگ های خونی بسته شده و این انسداد عروق در نهایت منجر بیماری های قلبی و عروقی و مغزی می شود.
اولیایی بیان کرد: افراد مبتلا به جربی خون و اسید اوریک بالا وهمچنین کسانی که بیماری‌هایی مثل نقرس را دارند باید دور کله‌پاچه خوردن را خط بکشند چرا که اسید اوریک و کلسترول بالای آن، بیماری آنها را تشدید و بدتر از قبل می کند.
این متخصص تغذیه با بیان اینکه متابولیسم پروتئین در بدن برای هضم، جذب و دفع؛ فرآیندی بسیار آب‌گیر است، اظهار داشت: مصرف این غذا در سحرها و افطارهای ماه رمضان توصیه نمی شود چرا که مقدار زیاد پروتئین آن باعث تشنگی فرد در طول روزه‌داری ( بخصوص در روزهای گرم) می شود و به کلیه‌ها فشار می آورد. همچنین در وعده افطار هم از آنجا که یک مدت زمان طولانی دستگاه گوارش خالی بوده، به دلیل سنگین و پرچرب بودنش به دستگاه گوارش آسیب می زند.
اولیایی عنوان کرد: بعضی قسمت های کله پاچه مثل مغز و چشم به دلیل چربی زیاد بهتر است خورده نشوند، اما در مقابل خوردن قسمتهایی مثل زبان و پاچه با چربی پایین تر، ضرر کمتری هم دارند. همچنین بناگوش هم بهتر است بدون چربی استفاده شود .
وی ادامه داد: به طور کلی اگر بتوانیم چربی کله‌پاچه را کنترل کنیم، مصرف ماهی یکبار آن (البته آن هم به شرط استفاده از قسمتهای کم چربی) مشکلی را برای بدن ایجاد نمی کند.
این متخصص تغذیه یادآور شد: این غذا باید از مکان‌هایی معتبر و با رعایت اصول بهداشتی تهیه شود، چرا که مصرف غیر بهداشتی آن بخصوص در فصل گرما باعث ایجاد مسمویت‌های شدید می شود.
باشگاه خبرنگاران،
5 1000
ارسال شده در 23 خرداد 1395 توسط با موضوع تغذیه
ارکید
دندانپزشکی دکترسلام
تلگرام دکتر سلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
x