frezz food

1- بهترین نوع مواد غذایی را انتخاب نمایید.
2- غذا را در جعبه یا پاکت یا ظروف پلاستیکی در دار نگهداری کنید.
3- به مقدار لازم برای یک وعده غذا بسته بندی نمایید.
4- هوا را تا حد امکان از درون ظرف و بسته بندی خارج نمایید.
5- در اولین فرصت بعد از خرید یا طبخ غذا را منجمد نمایید.
6- غذای داغ را اول سرد و بعد در فریزر بگذارید (سرد کردن سریع خیلی بهتر است)
7- به وسیله برچسب یا ماژیک بر روی بسته ها، نوع مواد غذایی و تاریخ انجماد را روی آن بنویسید و سپس در فریزر قرار دهید.

این مطلب توسط  مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد