نوشیدن نوشابه های شیرین نوشابه های حاوی قند مصرف بالای نوشابه های شیرین حاوی قند عملکرد هورمون های فرد افزایش چربی درونی بدن
 وقتی غذایی در رستوران سفارش میدهید از شما سوال می شود دوغ میل دارید یا نوشابه ؟کدامیک را ترجیح میدهید انتخاب کدامیک برای سلامتی تان مفید است؟

پیام فرحبخش متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: وقتی وارد رستوران می شوید در هنگام سفارش غذا و نوشیدنی یک لحظه تردید می کنید که نوشابه را برای سرو با غذایتان انتخاب کنید یا دوغ را؛ از آنجایی هم که از ضرر و زیان نوشابه ها زیاد شنیدید بعد چندی تامل، دوغ سفارش می دهید؛ اما خوب است بدانید که برخی از این دوغ ها حتی از نوشابه ها هم مضرتر هستند .
فرحبخش عنوان کرد: دوغ‌های موجود در بازار به دلیل کلسیم زیاد، علیرغم اینکه می توانند به سلامتی مصرف کننده کمک کنند، اما درمواردی هم به محصولی مضر تبدیل می شوند. درواقع دوغ‌هایی که به صورت گازدار عرضه می شوند به دلیل نمک زیاد و گاز اضافه شده به آنها مضر هستند و سلامتی فرد را تهدید می کنند.
وی با اشاره به اینکه در ایران بیشتر دوغ شور مصرف می شود که برای افراد با مشکل فشارخون بالا خطرناک است، اظهار داشت: به عبارت دیگر افرادی که از نوع گازدار این محصولات استفاده می کنند، به دلیل دریافت بیش از اندازه نمک می توانند در معرض آسیب های کلیوی، بیماری‌های گوارشی (مثل نفخ و دل درد) و ‌فشار خون بالا قرار گیرند لذا آنها باید از مصرف نمک زیاد در دوغ جلوگیری کنند.
این متخصص تغذیه همچنین بیان کرد: تمام نوشیدنی های گازدار به دلیل وجود اسید فسفریک دارای شرایطی هستند که درنهایت فرد را مبتلا به پوکی استخوان می کند.
وی بیان کرد: کسانی که فقر آهن و کم خونی دارند، تا یک ساعت بعد از غذاخوردن دوغ نخورند، زیرا با مصرف دوغ فقر آهن آنها تشدید می شود. علاوه بر آن افرادی که مشکلات گوارشی چون زخم معده و اثنی عشر، ورم معده و نفخ شکم دارند، دوغ گاز دار مصرف نکنند زیرا دوغ های گازدار برای سلامتی مضر است و می تواند بیماری های گوارشی را تشدید کند.
فرحبخش با اشاره به اینکه برخی دوغ‌ها بصورت گرمادیده تهیه می شوند و آنها به نسبت نوع گازدار مشکلی را ایجاد نمی کنند، یادآور شد: بهتر است افرادی که قصد مصرف دوغ را دارند از نوع بی گاز و سنتی آن (دوغ‌های خانگی تهیه شده از ماست، نمک و سبزی‌های معطر) با حداقل نمک استفاده کنند و سراغ دوغ‌های بازاری نروند.

امتیاز بدین ! 1 امتیاز2 امتیاز3 امتیاز4 امتیاز5 امتیاز
Loading...
ارسال شده در 24 خرداد 1395 توسط خانم فردوس فرد با موضوع تغذیه

پیشنهاد سردبیر

  • چطور می شود از شیر، آب دوغ تهیه کرد؟
  • کمبود تیامین و این عوارض
  • آسیب های غذا خوردن پای تلویزیون
  • گل های ظریف و زیبا در طعم دسر
  • علت عدم بازیابی قلب پس از ایست
  • جوانه ها و این خاصیت های بیشمار
  • پیامدهای ناگوار عفونت لثه
  • لوازم التحریر سالم
  • محبوبترین ها

  • رفع مشکل بیش فعالی با این توصیه ها
  • خلاقانه ترین هدایا برای کودکان 1 تا 5 سال
  • تست های اولیه نوزادان تازه متولد شده
  • به دنیا آمدن نوزاد با وزنی خارق العاده
  • فرماندهی اطفال به والدین
  • بهانه های اطفال برای رفتن به رختخواب
  • ژنتیک عامل اصلی استرس فرزندان
  • روشهای ترک مکیدن انگشت در خردسالان
  • رپورتاژ

  • طعم چهره ای نو را بچشید
  • اصلاح طرح لبخند و دندانپزشکی زیبایی
  • بیش از آن‌چه فکر می‌کنید از دندان‌هایتان کار می‌کشید!
  • دندانپزشک زیبایی- ایمپلنتولوژیست – لمینیت
  • لبخندی دلنشین و جذاب
  • الو دکتر

    تلگرام دکتر سلام
    محبوبیت داروهای گیاهی در بین بیماران قلبی
    دکتر هومن عشقی
    نخ دندان ارکید

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است