دیبا
کلینیک تخصصی دیبا
دکتر فرزاد فرامرزی
دکتر فرزاد فرامرزی
فوق تخصص گوارش و كبد و آندوسكوپی
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
کلینیک شارلوت
کلینیک شارلوت
کلیه خدمات پوست،مو و زیبایی
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
دکتر عباسی
دکتر محسن عباسی
متخصص جراحی دهان، فک و صورت، ایمپلنتولوژیست
دکتر بابایی
دکتر بابایی
متخصص پوست،مو، زیبایی، لیزر
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
دکتر آزاده آقازاده
دکتر آزاده آقازاده
ماموگرافی، سونوگرافی دیجیتال
کلینیک صدف
دکتر فرح آل قیس
متخصص کاشت و پیوند مو
 images4444411111
 از ارزش غذایی حلیم چه میزان اطلاع دارید این غذای محلی سنتی چه فایده هایی برای روزه داران دارد و مصرف آن با چه خاصیت هایی برای بدن همراه است؟

مدیر گروه تغذیه دانشگاه علوم پزشکی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه، عنوان کرد: حلیم یک ماده غذایی مناسب برای افطار است به شرط آنکه بدون روغن و همراه با دارچین مصرف شود.

دکتر سید مصطفی نچواک، متخصص تغذیه با توجه به مصرف حلیم در روزه‌داران گفت: در ایام روزه داری کاهش قند خون به ویژه هنگام افطار پدیده‌ای شایع است بنابراین لازم است هنگام افطار فرد روزه‌دار از یک ماده غذایی که حاوی ترکیبات نشاسته‌ای است و به راحتی جذب بدن می‌شود یا به عبارتی سریع الهضم و سریع الجذب باشد،استفاده کند. بنابراین با توجه به اینکه در تهیه حلیم از گندم استفاده می‌شود لذا می‌توان از حلیم به عنوان یک ماده غذایی مناسب برای وعده افطار استفاده کرد.

وی درباره چگونگی تهیه حلیم برای روزه داران، افزود: از آنجایی‌که اکثر روزه‌داران حلیم مصرفی خود را از فروشگاه‌های عرضه مواد غذایی تهیه می‌کنند لذا در درجه اول باید مطمئن بود که حلیم در محلی مناسب و با رعایت اصول و موازین بهداشتی تهیه شده باشد و افرادی که اقدام به طبخ و تهیه حلیم می‌کنند باید تمامی موارد مربوط به نکات ایمنی، سلامت و بهداشت را در تهیه و طبخ مواد غذایی رعایت کند.

مدیر گروه تغذیه دانشگاه علوم پزشکی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در ادامه درباره مصرف حلیم به همراه دارچین و روغن، عنوان کرد: استفاده از دارچین در حلیم می‌تواند ارزش تغذیه‌ای حلیم را افزایش دهد اما استفاده از روغن باعث کاهش ارزش تغذیه‌ای حلیم می‌شود. حلیم بهتر است بدون ترکیب با روغن مصرف شود. از طرفی استفاده از روغن همراه با حلیم می‌تواند منجر به افزایش دریافت کالری و تاخیر در جذب آن شود.

نچواک با بیان اینکه باید به حجم حلیم مصرفی در وعده افطار نیز توجه شود، افزود: مصرف زیاد از حد حلیم در وعده افطار می‌تواند باعث سوء هاضمه و همچنین افزایش وزن شود.

آنا،

5 1000
ارسال شده در 24 خرداد 1395 توسط با موضوع تغذیه

پیشنهاد سردبیر

  • افزایش بهره وری در محل کار با پخش صداهای طبیعی
  • سیگار با کلیه چه می کند
  • محافظت از سیستم گوارش بدن با خوردن گردو
  • با خواهر همسرتان مهربان باشید
  • با مصرف نکردن قند های صنعتی سالم بمانیم
  • خواص طلایی تمر هندی برای سلامت و درمان بیماری ها
  • 4 ترفند برای پیشگیری از یبوست سگ
  • از بریچ بودن جنین چه میدانید؟
  • محبوبترین ها

  • ابتلای جنین به سندروم داون با برخی عوامل مهم
  • تاثیرات ناتوانی جنسی بر رشد طلاق در کشور
  • 7 علامت که نشان می دهد ریه ی شما به خوبی کار نمی کند
  • پیشنهادات درمانی برای رفع سلولیت
  • با فیـزیـوتـراپـی فتق دیسک کمر را درمان کنید
  • با بخاری هوشمند درد مفاصل را از بین ببرید
  • شاک ویو تراپی یا درمان با امواج شوکی
  • علل بروز سینوزیت، درمان و پیشگیری-قسمت دوم
  • رپورتاژ

  • خدمات دندانپزشکی زیبایی و ترمیمی دکتر حاجی زاده
  • زیبایی در دندانپزشکی
  • فیزیوتراپی- راه حلی برای بهبود حرکت
  • ارائه خدمات درمانی در پلی کلینیک شبانه روزی ساج
  • درمان افتادگی پلک به روش پلاسما
  • ارکید
    تلگرام دکتر سلام
    دندانپزشکی دکترسلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
    x