دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
دکتر بابایی
دکتر بابایی
متخصص پوست،مو، زیبایی، لیزر
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
دکتر شاهین شمس
دکتر شاهین شمس
متخصص جراحی فک و صورت
ایران نوین
کلینیک ایران نوین
کاشت مو
دکتر عباسی
دکتر محسن عباسی
متخصص جراحی دهان، فک و صورت، ایمپلنتولوژیست
کلینیک صدف
دکتر فرح آل قیس
متخصص کاشت و پیوند مو
دیبا
کلینیک تخصصی دیبا
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
بیوتی لیزر
بیوتی‌لیزر
دکتر کیان‌پیشه
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
 images4444411111
 از ارزش غذایی حلیم چه میزان اطلاع دارید این غذای محلی سنتی چه فایده هایی برای روزه داران دارد و مصرف آن با چه خاصیت هایی برای بدن همراه است؟

مدیر گروه تغذیه دانشگاه علوم پزشکی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه، عنوان کرد: حلیم یک ماده غذایی مناسب برای افطار است به شرط آنکه بدون روغن و همراه با دارچین مصرف شود.

دکتر سید مصطفی نچواک، متخصص تغذیه با توجه به مصرف حلیم در روزه‌داران گفت: در ایام روزه داری کاهش قند خون به ویژه هنگام افطار پدیده‌ای شایع است بنابراین لازم است هنگام افطار فرد روزه‌دار از یک ماده غذایی که حاوی ترکیبات نشاسته‌ای است و به راحتی جذب بدن می‌شود یا به عبارتی سریع الهضم و سریع الجذب باشد،استفاده کند. بنابراین با توجه به اینکه در تهیه حلیم از گندم استفاده می‌شود لذا می‌توان از حلیم به عنوان یک ماده غذایی مناسب برای وعده افطار استفاده کرد.

وی درباره چگونگی تهیه حلیم برای روزه داران، افزود: از آنجایی‌که اکثر روزه‌داران حلیم مصرفی خود را از فروشگاه‌های عرضه مواد غذایی تهیه می‌کنند لذا در درجه اول باید مطمئن بود که حلیم در محلی مناسب و با رعایت اصول و موازین بهداشتی تهیه شده باشد و افرادی که اقدام به طبخ و تهیه حلیم می‌کنند باید تمامی موارد مربوط به نکات ایمنی، سلامت و بهداشت را در تهیه و طبخ مواد غذایی رعایت کند.

مدیر گروه تغذیه دانشگاه علوم پزشکی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در ادامه درباره مصرف حلیم به همراه دارچین و روغن، عنوان کرد: استفاده از دارچین در حلیم می‌تواند ارزش تغذیه‌ای حلیم را افزایش دهد اما استفاده از روغن باعث کاهش ارزش تغذیه‌ای حلیم می‌شود. حلیم بهتر است بدون ترکیب با روغن مصرف شود. از طرفی استفاده از روغن همراه با حلیم می‌تواند منجر به افزایش دریافت کالری و تاخیر در جذب آن شود.

نچواک با بیان اینکه باید به حجم حلیم مصرفی در وعده افطار نیز توجه شود، افزود: مصرف زیاد از حد حلیم در وعده افطار می‌تواند باعث سوء هاضمه و همچنین افزایش وزن شود.

آنا،

5 1000
ارسال شده در 24 خرداد 1395 توسط با موضوع تغذیه
سیب سرخ

پیشنهاد سردبیر

  • جراحی کوله سیستکتومی را باهم مرور میکنیم
  • بررسی تاثیرات روحی روانی فقر بر زنان و مردان
  • آیا با ورزش کردن میتوان احتمال عود سرطان پستان را کاهش داد؟
  • روش هایی معجزه آسا جهت رفع سوزش دهان با فلفل
  • توصیه های مهم برای پیاده روی زنان باردار
  • با این روش به راحتی پشمک خانگی درست کنید
  • کشف راهکار هایی جدید برای ترمیم استخوان ها
  • درمان گرفتگی گوش در هواپیما
  • محبوبترین ها

  • نوجوانان بیشترین استفاده کنندگان از هندزفری
  • عواملی که برای گوش مضر است
  • پیشنهاد درمانی برای درد سینوزیت
  • نورنیت دهلیزی Vestibular neuronitis
  • تشخیص بیماری گوش با کمک روشی جدید
  • راه حلی برای درمان غدد بزاقی
  • مهمترین عامل گرفته شدن صدا
  • دانستنی هایی پیرامون وزوز گوش
  • رپورتاژ

  • مریم جواهریان، متخصص روانشناسی سلامت و استادیار دانشگاه
  • ارائه خدمات درمانی در پلی کلینیک شبانه روزی ساج
  • زیباتر شدن چهره با روش های نوین
  • اصلاح ناهنجاری های دندانی با ارتودنسی
  • کلینیک سیب سرخ -گونه‌گذاری،فرم‌دهی چانه، برجسته‌سازی لب
  • کلینیک صدف
    دندانپزشکی دکترسلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما پذیرش آگهی
    x