مشاوره زیبایی
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
چشمخانه، ساختمان پزشکان
کلینیک چشمخانه
به روز ترین تجهیزات و دانش چشم پزشکی
دکتر فرزاد فرامرزی
دکتر فرزاد فرامرزی
فوق تخصیی آندوسکوپی و کولونوسکوپی بدون درد
کلینیک دندانپزشکی پارسا/ساختمان پزشکان
کلینیک دندانپزشکی پارسا
ایمپلنتوژیست
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
ساختمان پزشکان، دکتر حبیب سهرابی
دکتر حبیب سهرابی
متخصص گوش،حلق،بینی جراح زیبایی بینی
دکتر مقیمی
دکتر مهرداد مقیمی
فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
ایران نوین
کلینیک ایران نوین
کاشت مو
کلینیک سیب سبز
کلینیک سیب سبز
آفر ویژه برای پکیجها
دکتر عارفی
دکتر وحید عارفی
جراح و متخصص بیماری های لثه
ساج
کلینیک ساج
زنان و زایمان
گروه پزشکان برنا
دکتر غلامرضا اکبری
پزشک پوست و مو
دکتر هادی صادق /کلینیک
دکتر پژمان هادی صادق و دکتر پریسا هادی صادق
متخصص ارتودنسی
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
کلینیک یکتا/ساختمان پزشکان
کلینیک یکتا
مجهزترین کلینیک پوست و مو زیبایی با دستگاه لیزر الکساندرایت
دکتر مجید صالح
دکتر مجید صالح
متخصص جراحی فک وصورت،زیبایی بینی
 images4444411111
 از ارزش غذایی حلیم چه میزان اطلاع دارید این غذای محلی سنتی چه فایده هایی برای روزه داران دارد و مصرف آن با چه خاصیت هایی برای بدن همراه است؟

مدیر گروه تغذیه دانشگاه علوم پزشکی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه، عنوان کرد: حلیم یک ماده غذایی مناسب برای افطار است به شرط آنکه بدون روغن و همراه با دارچین مصرف شود.

دکتر سید مصطفی نچواک، متخصص تغذیه با توجه به مصرف حلیم در روزه‌داران گفت: در ایام روزه داری کاهش قند خون به ویژه هنگام افطار پدیده‌ای شایع است بنابراین لازم است هنگام افطار فرد روزه‌دار از یک ماده غذایی که حاوی ترکیبات نشاسته‌ای است و به راحتی جذب بدن می‌شود یا به عبارتی سریع الهضم و سریع الجذب باشد،استفاده کند. بنابراین با توجه به اینکه در تهیه حلیم از گندم استفاده می‌شود لذا می‌توان از حلیم به عنوان یک ماده غذایی مناسب برای وعده افطار استفاده کرد.

وی درباره چگونگی تهیه حلیم برای روزه داران، افزود: از آنجایی‌که اکثر روزه‌داران حلیم مصرفی خود را از فروشگاه‌های عرضه مواد غذایی تهیه می‌کنند لذا در درجه اول باید مطمئن بود که حلیم در محلی مناسب و با رعایت اصول و موازین بهداشتی تهیه شده باشد و افرادی که اقدام به طبخ و تهیه حلیم می‌کنند باید تمامی موارد مربوط به نکات ایمنی، سلامت و بهداشت را در تهیه و طبخ مواد غذایی رعایت کند.

مدیر گروه تغذیه دانشگاه علوم پزشکی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در ادامه درباره مصرف حلیم به همراه دارچین و روغن، عنوان کرد: استفاده از دارچین در حلیم می‌تواند ارزش تغذیه‌ای حلیم را افزایش دهد اما استفاده از روغن باعث کاهش ارزش تغذیه‌ای حلیم می‌شود. حلیم بهتر است بدون ترکیب با روغن مصرف شود. از طرفی استفاده از روغن همراه با حلیم می‌تواند منجر به افزایش دریافت کالری و تاخیر در جذب آن شود.

نچواک با بیان اینکه باید به حجم حلیم مصرفی در وعده افطار نیز توجه شود، افزود: مصرف زیاد از حد حلیم در وعده افطار می‌تواند باعث سوء هاضمه و همچنین افزایش وزن شود.

آنا،

5 1000
ارسال شده در 23 خرداد 1395 توسط با موضوع تغذیه
کد کم چیست؟

کدکم می تواند از دندان ها اسکن سه بعدی بگیرد و در همان لحظه اقدام به ساخت کل یا بخشی از دندان با ظرافت فوق بالا نماید.

اطلاعات بیشتر
دندانپزشکی دکترسلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما پذیرش آگهی
x