دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
ایران نوین – رجایی
لاغری با دستگاه یا رژیم
کلینیک ایران نوین
دکتر فرزاد فرامرزی
دکتر فرزاد فرامرزی
فوق تخصص گوارش و كبد و آندوسكوپی
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو پلاسماجت
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
دکتر فرزاد حسینی
دکتر فرزاد حسینی
لیفت صورت
دکتر وفایی
دکتر حمیدرضا وفایی
جراحی پلاستیک و ترمیمی (لیپوماتیک)
آزمایشگاه نیلو
آزمایشگاه نیلو
اختلالات اسيد امينه
دکتر علیرضا فقیهی
دکتر علیرضا فقیهی
جراحى زيبايى بينى ( رينوپلاستى)
دکتر محسن پور حقیقی
دکتر محسن پور حقیقی
متخصص دندان پزشکی ترمیمی و زیبایی
کلینیک ساج
پلی‌کلینیک شبانه‌روزی ساج
هر آنچه شما می‌خواهید
کلینیک شارلوت
کلینیک شارلوت
کلیه خدمات پوست،مو و زیبایی
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
 مصرف حلیم فواید حلیم خوردن حلیم حلیم استفاده از حلیم
 از ارزش غذایی حلیم چه میزان اطلاع دارید این غذای محلی سنتی چه فایده هایی برای روزه داران دارد و مصرف آن با چه خاصیت هایی برای بدن همراه است؟

مدیر گروه تغذیه دانشگاه علوم پزشکی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه، عنوان کرد: حلیم یک ماده غذایی مناسب برای افطار است به شرط آنکه بدون روغن و همراه با دارچین مصرف شود.

دکتر سید مصطفی نچواک، متخصص تغذیه با توجه به مصرف حلیم در روزه‌داران گفت: در ایام روزه داری کاهش قند خون به ویژه هنگام افطار پدیده‌ای شایع است بنابراین لازم است هنگام افطار فرد روزه‌دار از یک ماده غذایی که حاوی ترکیبات نشاسته‌ای است و به راحتی جذب بدن می‌شود یا به عبارتی سریع الهضم و سریع الجذب باشد،استفاده کند. بنابراین با توجه به اینکه در تهیه حلیم از گندم استفاده می‌شود لذا می‌توان از حلیم به عنوان یک ماده غذایی مناسب برای وعده افطار استفاده کرد.

وی درباره چگونگی تهیه حلیم برای روزه داران، افزود: از آنجایی‌که اکثر روزه‌داران حلیم مصرفی خود را از فروشگاه‌های عرضه مواد غذایی تهیه می‌کنند لذا در درجه اول باید مطمئن بود که حلیم در محلی مناسب و با رعایت اصول و موازین بهداشتی تهیه شده باشد و افرادی که اقدام به طبخ و تهیه حلیم می‌کنند باید تمامی موارد مربوط به نکات ایمنی، سلامت و بهداشت را در تهیه و طبخ مواد غذایی رعایت کند.

مدیر گروه تغذیه دانشگاه علوم پزشکی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در ادامه درباره مصرف حلیم به همراه دارچین و روغن، عنوان کرد: استفاده از دارچین در حلیم می‌تواند ارزش تغذیه‌ای حلیم را افزایش دهد اما استفاده از روغن باعث کاهش ارزش تغذیه‌ای حلیم می‌شود. حلیم بهتر است بدون ترکیب با روغن مصرف شود. از طرفی استفاده از روغن همراه با حلیم می‌تواند منجر به افزایش دریافت کالری و تاخیر در جذب آن شود.

نچواک با بیان اینکه باید به حجم حلیم مصرفی در وعده افطار نیز توجه شود، افزود: مصرف زیاد از حد حلیم در وعده افطار می‌تواند باعث سوء هاضمه و همچنین افزایش وزن شود.

آنا،

5 1000
ارسال شده در 24 خرداد 1395 توسط با موضوع تغذیه

پیشنهاد سردبیر

  • پسری با قابلیت چرخش 180 درجه گردن
  • وقوع زلزله‌ای به بزرگی 5.7 ریشتر در بجنورد
  • ویتامین ها شما را نجات می دهند!
  • تصویر دستگاه ارتوپدی دینامومتر
  • افزایش غلظت آلاینده های جوی در شهرهای پرجمعیت
  • کشندگی و مرگ آور بودن سیگار، حتی روزانه یک عدد
  • کوفته سیردار
  • دارو های افسردگی
  • محبوبترین ها

  • گسترش استفاده از داروهای هوش و حافظه توسط افراد سالم
  • کمک به کاهش شیوع سرطان پروستات با مصرف داروهای ضد افسردگی
  • مصرف الکل همراه با مسکن ها، داروهای آنتی هیستامین و ضد سرفه
  • پزشكان ايراني 5/1 برابر ميانگين جهاني دارو تجويز مي كنند
  • گلوتازون، داروي جديد درمان ديابت
  • استفاده از واکسن روتاويروس عوارض جانبي دارد
  • داروهاي IVF خطر ابتلا به سرطان رحم را تشديد مي‌كنند
  • مراقبت های دارویی تشنج
  • رپورتاژ

  • جراحی زیبایی بینی دکتر عامری
  • مرکز فروش محصولات درمان زخم،دیابت و سوختگی
  • کلینیک فوق تخصصی آندوسکوپی وکولونسکوپی بدون درد
  • خدمات جراحی لیزر و عروق دکتر محمدی توفیق
  • لیزرهای نوین راه حلی آسان برای زیبایی لبخند
  • ارکید
    تلگرام دکتر سلام
    دندانپزشکی دکترسلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
    x