کلینیک صدف
دکتر فرح آل قیس
متخصص کاشت و پیوند مو
بیوتی لیزر
بیوتی‌لیزر
دکتر کیان‌پیشه
دیبا
کلینیک تخصصی دیبا
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر عباسی
دکتر محسن عباسی
متخصص جراحی دهان، فک و صورت، ایمپلنتولوژیست
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
ایران نوین
کلینیک ایران نوین
کاشت مو
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
دکتر بابایی
دکتر بابایی
متخصص پوست،مو، زیبایی، لیزر
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر شاهین شمس
دکتر شاهین شمس
متخصص جراحی فک و صورت
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
دکتر علیرضا فقیهی
دکتر علیرضا فقیهی
متخصص گوش و حلق وبينى

freezzing

سبزیجات را پاک کرده و بشویید. بعد از شستن و خشک کردن آنها را در آبکشی فلزی قرار دهید و آبکش را در ظرفی که آب در آن در حالت جوشیدن است بگذارید بعد از جوش آمدن آب 2 الی 4 دقیقه صبر کنید و سپس آبکش را خارج کنید و بقیه سبزیها به مقداری که آبکش جا داشته باشد همین کار را انجام دهید. سپس فورا در آب سرد که مقداری هم یخ در آن ظرف باشد قرار داده به همان مقدار زمانی که در آب جوش بوده در آب سرد بگذارید بماند. بعد آبکش نموده سبزی ها را در پاکت پلاستیکی گذارده و منجمد نمایید.
به این طریق می توانید تمام سبزیجات مثل لوبیا سبز، باقلا، نخود فرنگی، هویج، گل کلم، بامیه و… بجز قارچ و سیب زمینی را منجمد کنید و با این راه از عوض شدن رنگ سبزیها و تغییر بو و طعم آنها جلوگیری خواهید کرد.
برای فریز نمودن قارچ سعی کنید قارچ تازه را انتخاب کرده ته ساقه ها را بزنید و در آب سرد شسته و به قطعات یکنواخت ببُرید. سپس قارچ ها را در محلول یک قاشق چایخوری آب لیمو در دو فنجان آب سرد فرو برده پنج دقیقه نگهدارید. یا می توانید قارچ ها را در کره کمی سرخ کرده و سپس سریع سرد کرده و بعد منجمد نمایید.
در موقع طبخ و استفاده لازم است همانطور یخ زده در تابه یخته و با اضافه کردن کره تفت دهید و بعد در فر بگذارید یا بدون طبخ در فر استفاده نمایید.
برای منجمد کردن سیب زمینی آنها را با پوست بپزید بعد پوست کنده تکه کنید در محلولی از نیم فنجان آب لیمو، یک لیتر آب بخوابانید و سپس آبکش کرده منجمد نمایید. در موقع مصرف سیب زمینی ها را در آب جوش انداخته آبکش کرده و بعد سرخ نمایید.

این مطلب توسط  مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد

5 1000
ارسال شده در 24 خرداد 1395 توسط با موضوع تغذیه
سیب سرخ

مطالب پیشنهادی

پیشنهاد سردبیر

  • راه و روش کنار آمدن با ناملایمات
  • باهوش ترین انسان ها را آسیا دارد
  • دلایلی که باعث احساس دلتنگی و افسردگی می شود
  • با رعایت این چهار نکته بر خشم خود غلبه کنید
  • كشف داروهاي جديد براي درمان بيماري شيزوفرني بدون عوارض جانبي
  • افسردگی با نگاه به تصاویر خشن
  • بدون مواد شیمیایی فاضلاب را باز کنید
  • باتری‌هایی که با «خون» شارژ می‌شوند
  • محبوبترین ها

  • مصرف محصولات بسته بندی شده با بازبان عبری ممنوع!
  • تولد نوزاد اهل اندیمشک در آمبولانس
  • تصویربرداری از شبکیه چشم به روش ابداعی غیرتهاجمی
  • با این کارها سریع تر پیر می شوید!
  • راهنمایی هایی برای درمان ترس‌های اطفال
  • خصوصیات اخلاقی زنانه و آلزایمر
  • کم کننده اشتها به نام IPE
  • بهترین وزن برای مرغ های مصرفی چند کیلوگرم است؟
  • رپورتاژ

  • کلینیک شنوایی افشین قرایی
  • پمپرز اصل چطور از آلمان به ایران می‌رسد؟!
  • طعم چهره ای نو را بچشید
  • دندانپزشک زیبایی- ایمپلنتولوژیست – لمینیت
  • جوان سازی و لیفت صورت بدون جراحی
  • کلینیک صدف
    دندانپزشکی دکترسلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما پذیرش آگهی
    x