فریز کردن قارچ طریقه فریز کردن سبزیجات روش صحیح انجماد سبزی انجماد قارچ انجماد سیب زمینی

سبزیجات را پاک کرده و بشویید. بعد از شستن و خشک کردن آنها را در آبکشی فلزی قرار دهید و آبکش را در ظرفی که آب در آن در حالت جوشیدن است بگذارید بعد از جوش آمدن آب 2 الی 4 دقیقه صبر کنید و سپس آبکش را خارج کنید و بقیه سبزیها به مقداری که آبکش جا داشته باشد همین کار را انجام دهید. سپس فورا در آب سرد که مقداری هم یخ در آن ظرف باشد قرار داده به همان مقدار زمانی که در آب جوش بوده در آب سرد بگذارید بماند. بعد آبکش نموده سبزی ها را در پاکت پلاستیکی گذارده و منجمد نمایید.
به این طریق می توانید تمام سبزیجات مثل لوبیا سبز، باقلا، نخود فرنگی، هویج، گل کلم، بامیه و… بجز قارچ و سیب زمینی را منجمد کنید و با این راه از عوض شدن رنگ سبزیها و تغییر بو و طعم آنها جلوگیری خواهید کرد.
برای فریز نمودن قارچ سعی کنید قارچ تازه را انتخاب کرده ته ساقه ها را بزنید و در آب سرد شسته و به قطعات یکنواخت ببُرید. سپس قارچ ها را در محلول یک قاشق چایخوری آب لیمو در دو فنجان آب سرد فرو برده پنج دقیقه نگهدارید. یا می توانید قارچ ها را در کره کمی سرخ کرده و سپس سریع سرد کرده و بعد منجمد نمایید.
در موقع طبخ و استفاده لازم است همانطور یخ زده در تابه یخته و با اضافه کردن کره تفت دهید و بعد در فر بگذارید یا بدون طبخ در فر استفاده نمایید.
برای منجمد کردن سیب زمینی آنها را با پوست بپزید بعد پوست کنده تکه کنید در محلولی از نیم فنجان آب لیمو، یک لیتر آب بخوابانید و سپس آبکش کرده منجمد نمایید. در موقع مصرف سیب زمینی ها را در آب جوش انداخته آبکش کرده و بعد سرخ نمایید.

این مطلب توسط  مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد

5 1000
ارسال شده در 24 خرداد 1395 توسط با موضوع تغذیه | 334 بازدید

پیشنهاد سردبیر

  • جنبه های مختلف مصرف مواد مخدر
  • مواد غذایی موثر برای جلوگیری از بیماری های قلبی در مردان
  • فواید روزانه 15 دقیقه خنده
  • بررسی عوامل ایجاد کننده خستگی
  • چگونه میوه ها را در منزل خشک کنید؟!
  • توصیه های ساده برای کنترل گرسنگی
  • میزان کالری مورد احتیاج هر رده سنی
  • عادت های بد و بیماری زای غذایی در روزه داران
  • محبوبترین ها

  • توصیه های مهم برای کاهش وزن/ بخش دوم
  • فواید خوردن نمک قبل از غذا
  • چربی های غیراشباع مناسب برای عضله سازی
  • افزایش سایز شکم در زنان و تخمدان پلی کیستیک
  • چرا کودکان به خوردن صبحانه تمایلی ندارند
  • اندر ویژگی های سبزی پلو و ماهی شب عید
  • مواد غذایی مناسب برای فعالیت بدنی
  • کنترل اختلالات قاعدگی با رژیم غذایی مناسب
  • رپورتاژ

  • پوستی به لطافت و درخشندگی ابریشم
  • اکو قلب جنین چیست ؟
  • لبخندی کودکانه با دندان هایی سالم
  • کمک به بهبود هضم و افزایش ایمنی
  • لیفتینگ با نخ
  • الو دکتر

    نخ دندان ارکید
    دکتر هومن عشقی
    تلگرام دکتر سلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما