دکتر افشین قرایی
افشین قرایی
کارشناس شنوایی سنجی
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
کلینیک ساج
پلی‌کلینیک شبانه‌روزی ساج
هر آنچه شما می‌خواهید
دکتر نداف کرمانی
دکتر مجید نداف کرمانی
فوق‌تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
دکتر محمدرضا کاظمی
دکتر محمدرضا کاظمی
فوق‌تخصص درد
دکتر عامری
دکتر محمدحسن عامری
متخصص گوش،حلق بینی و جراحی سر و گردن
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو پلاسماجت
آزمایشگاه نیلو
آزمایشگاه نیلو
اختلالات اسيد امينه
دکتر وحید عارفی
دکتر وحید عارفی
متخصص لمینیت و زیبایی
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
دندانپزشکی عمومی
دکتر رضا شعبان‌پور
دکتر رضا شعبان‌پور
طراحی لبخند با لومینییرز سرامیکی بدون کوچک‌ترین تراش
نیلوفر داوودپور
دکتر نیلوفر داودپور
ارائه خدمات ترمیمی-زیبایی
کلینیک دیبا
دندانپزشکی دیبا
کلینیک تخصصی

freezzing

سبزیجات را پاک کرده و بشویید. بعد از شستن و خشک کردن آنها را در آبکشی فلزی قرار دهید و آبکش را در ظرفی که آب در آن در حالت جوشیدن است بگذارید بعد از جوش آمدن آب 2 الی 4 دقیقه صبر کنید و سپس آبکش را خارج کنید و بقیه سبزیها به مقداری که آبکش جا داشته باشد همین کار را انجام دهید. سپس فورا در آب سرد که مقداری هم یخ در آن ظرف باشد قرار داده به همان مقدار زمانی که در آب جوش بوده در آب سرد بگذارید بماند. بعد آبکش نموده سبزی ها را در پاکت پلاستیکی گذارده و منجمد نمایید.
به این طریق می توانید تمام سبزیجات مثل لوبیا سبز، باقلا، نخود فرنگی، هویج، گل کلم، بامیه و… بجز قارچ و سیب زمینی را منجمد کنید و با این راه از عوض شدن رنگ سبزیها و تغییر بو و طعم آنها جلوگیری خواهید کرد.
برای فریز نمودن قارچ سعی کنید قارچ تازه را انتخاب کرده ته ساقه ها را بزنید و در آب سرد شسته و به قطعات یکنواخت ببُرید. سپس قارچ ها را در محلول یک قاشق چایخوری آب لیمو در دو فنجان آب سرد فرو برده پنج دقیقه نگهدارید. یا می توانید قارچ ها را در کره کمی سرخ کرده و سپس سریع سرد کرده و بعد منجمد نمایید.
در موقع طبخ و استفاده لازم است همانطور یخ زده در تابه یخته و با اضافه کردن کره تفت دهید و بعد در فر بگذارید یا بدون طبخ در فر استفاده نمایید.
برای منجمد کردن سیب زمینی آنها را با پوست بپزید بعد پوست کنده تکه کنید در محلولی از نیم فنجان آب لیمو، یک لیتر آب بخوابانید و سپس آبکش کرده منجمد نمایید. در موقع مصرف سیب زمینی ها را در آب جوش انداخته آبکش کرده و بعد سرخ نمایید.

این مطلب توسط  مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد

5 1000
ارسال شده در 24 خرداد 1395 توسط با موضوع تغذیه

ارکید
تلگرام دکتر سلام
دندانپزشکی دکترسلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
x