دکتر علیرضا فقیهی
دکتر علیرضا فقیهی
جراحى زيبايى بينى ( رينوپلاستى)
دکتر فرزاد حسینی
دکتر فرزاد حسینی
لیفت صورت
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر محسن پور حقیقی
دکتر محسن پور حقیقی
متخصص دندان پزشکی ترمیمی و زیبایی
کلینیک ساج
پلی‌کلینیک شبانه‌روزی ساج
هر آنچه شما می‌خواهید
ایران نوین – رجایی
لاغری با دستگاه یا رژیم
کلینیک ایران نوین
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
دکتر وفایی
دکتر حمیدرضا وفایی
جراحی پلاستیک و ترمیمی (لیپوماتیک)
کلینیک شارلوت
کلینیک شارلوت
کلیه خدمات پوست،مو و زیبایی
آزمایشگاه نیلو
آزمایشگاه نیلو
اختلالات اسيد امينه
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو پلاسماجت
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
دکتر فرزاد فرامرزی
دکتر فرزاد فرامرزی
فوق تخصص گوارش و كبد و آندوسكوپی

فریز کردن قارچ طریقه فریز کردن سبزیجات روش صحیح انجماد سبزی انجماد قارچ انجماد سیب زمینی

سبزیجات را پاک کرده و بشویید. بعد از شستن و خشک کردن آنها را در آبکشی فلزی قرار دهید و آبکش را در ظرفی که آب در آن در حالت جوشیدن است بگذارید بعد از جوش آمدن آب 2 الی 4 دقیقه صبر کنید و سپس آبکش را خارج کنید و بقیه سبزیها به مقداری که آبکش جا داشته باشد همین کار را انجام دهید. سپس فورا در آب سرد که مقداری هم یخ در آن ظرف باشد قرار داده به همان مقدار زمانی که در آب جوش بوده در آب سرد بگذارید بماند. بعد آبکش نموده سبزی ها را در پاکت پلاستیکی گذارده و منجمد نمایید.
به این طریق می توانید تمام سبزیجات مثل لوبیا سبز، باقلا، نخود فرنگی، هویج، گل کلم، بامیه و… بجز قارچ و سیب زمینی را منجمد کنید و با این راه از عوض شدن رنگ سبزیها و تغییر بو و طعم آنها جلوگیری خواهید کرد.
برای فریز نمودن قارچ سعی کنید قارچ تازه را انتخاب کرده ته ساقه ها را بزنید و در آب سرد شسته و به قطعات یکنواخت ببُرید. سپس قارچ ها را در محلول یک قاشق چایخوری آب لیمو در دو فنجان آب سرد فرو برده پنج دقیقه نگهدارید. یا می توانید قارچ ها را در کره کمی سرخ کرده و سپس سریع سرد کرده و بعد منجمد نمایید.
در موقع طبخ و استفاده لازم است همانطور یخ زده در تابه یخته و با اضافه کردن کره تفت دهید و بعد در فر بگذارید یا بدون طبخ در فر استفاده نمایید.
برای منجمد کردن سیب زمینی آنها را با پوست بپزید بعد پوست کنده تکه کنید در محلولی از نیم فنجان آب لیمو، یک لیتر آب بخوابانید و سپس آبکش کرده منجمد نمایید. در موقع مصرف سیب زمینی ها را در آب جوش انداخته آبکش کرده و بعد سرخ نمایید.

این مطلب توسط  مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد

5 1000
ارسال شده در 24 خرداد 1395 توسط با موضوع تغذیه

پیشنهاد سردبیر

  • خطاهای رایج در رفتار با شریک زندگی
  • در دوران بارداری زیبایی ظاهری‌ تان را حفظ کنید
  • رهایی از پریشانی های روزمره با این ترفندها
  • برج میلاد میزبان دندانپزشکان عمومی ایران
  • ایبوپروفن بهترین مسکن برای تخفیف درد کودکان است
  • کمک گرفتن از خوراکی ها برای کاهش وزن
  • کار پروبیوتیک چیست؟
  • با ویتامین د به لاغری کمک کنید
  • محبوبترین ها

  • در زمانیکه سرما خوردیم احتقان سینوسها را چطوری معالجه کنیم
  • علتهای فشار خون بالا که شما از آنها خبر ندارید
  • از زمین بلند میشم سرگیجه میگیرم،چرا؟
  • حجامت کردن و این خواص فوق العاده برای بدن
  • نجات جان بیماران قلبی با این وسیله
  • عوارض نشستن نادرست در مردان و زنان
  • چه کسانی در ماه رمضان نباید روزه بگیرند؟
  • علل اصلی بی خوابی و پرخوابی را بشناسید
  • رپورتاژ

  • بهترین و کم هزینه ترین گزینه لیپوماتیک
  • کلینیک دندانپزشکی تخصصی دکتر حاجی زاده
  • استفاده از لوازم آرایشی در بارداری
  • کلینیک دندانپزشکی زیبایی و ترمیمی رویال
  • جوان سازی و لیفت صورت بدون جراحی
  • ارکید
    تلگرام دکتر سلام
    دندانپزشکی دکترسلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
    x