مشاوره زیبایی
دکتر عارفی
دکتر وحید عارفی
جراح و متخصص بیماری های لثه
کلینیک دندانپزشکی پارسا/ساختمان پزشکان
کلینیک دندانپزشکی پارسا
ایمپلنتوژیست
دکتر هادی صادق /کلینیک
دکتر پژمان هادی صادق و دکتر پریسا هادی صادق
متخصص ارتودنسی
ساختمان پزشکان، دکتر حبیب سهرابی
دکتر حبیب سهرابی
متخصص گوش،حلق،بینی جراح زیبایی بینی
چشمخانه، ساختمان پزشکان
کلینیک چشمخانه
به روز ترین تجهیزات و دانش چشم پزشکی
دکتر مجید صالح
دکتر مجید صالح
متخصص جراحی فک وصورت،زیبایی بینی
کلینیک یکتا/ساختمان پزشکان
کلینیک یکتا
مجهزترین کلینیک پوست و مو زیبایی با دستگاه لیزر الکساندرایت
گروه پزشکان برنا
دکتر غلامرضا اکبری
پزشک پوست و مو
ایران نوین
کلینیک ایران نوین
کاشت مو
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
ساج
کلینیک ساج
زنان و زایمان
کلینیک سیب سبز
کلینیک سیب سبز
آفر ویژه برای پکیجها
دکتر مقیمی
دکتر مهرداد مقیمی
فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
دکتر ایمانی
دکتر محمدتقی ایمانی
فوق تخصص جراحی پلاستیک، زیبایی و ترمیمی
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی

freezzing

سبزیجات را پاک کرده و بشویید. بعد از شستن و خشک کردن آنها را در آبکشی فلزی قرار دهید و آبکش را در ظرفی که آب در آن در حالت جوشیدن است بگذارید بعد از جوش آمدن آب 2 الی 4 دقیقه صبر کنید و سپس آبکش را خارج کنید و بقیه سبزیها به مقداری که آبکش جا داشته باشد همین کار را انجام دهید. سپس فورا در آب سرد که مقداری هم یخ در آن ظرف باشد قرار داده به همان مقدار زمانی که در آب جوش بوده در آب سرد بگذارید بماند. بعد آبکش نموده سبزی ها را در پاکت پلاستیکی گذارده و منجمد نمایید.
به این طریق می توانید تمام سبزیجات مثل لوبیا سبز، باقلا، نخود فرنگی، هویج، گل کلم، بامیه و… بجز قارچ و سیب زمینی را منجمد کنید و با این راه از عوض شدن رنگ سبزیها و تغییر بو و طعم آنها جلوگیری خواهید کرد.
برای فریز نمودن قارچ سعی کنید قارچ تازه را انتخاب کرده ته ساقه ها را بزنید و در آب سرد شسته و به قطعات یکنواخت ببُرید. سپس قارچ ها را در محلول یک قاشق چایخوری آب لیمو در دو فنجان آب سرد فرو برده پنج دقیقه نگهدارید. یا می توانید قارچ ها را در کره کمی سرخ کرده و سپس سریع سرد کرده و بعد منجمد نمایید.
در موقع طبخ و استفاده لازم است همانطور یخ زده در تابه یخته و با اضافه کردن کره تفت دهید و بعد در فر بگذارید یا بدون طبخ در فر استفاده نمایید.
برای منجمد کردن سیب زمینی آنها را با پوست بپزید بعد پوست کنده تکه کنید در محلولی از نیم فنجان آب لیمو، یک لیتر آب بخوابانید و سپس آبکش کرده منجمد نمایید. در موقع مصرف سیب زمینی ها را در آب جوش انداخته آبکش کرده و بعد سرخ نمایید.

این مطلب توسط  مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد

5 1000
ارسال شده در 23 خرداد 1395 توسط با موضوع تغذیه
کد کم چیست؟

کدکم می تواند از دندان ها اسکن سه بعدی بگیرد و در همان لحظه اقدام به ساخت کل یا بخشی از دندان با ظرافت فوق بالا نماید.

اطلاعات بیشتر
دندانپزشکی دکترسلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما پذیرش آگهی
x