freezzing

سبزیجات را پاک کرده و بشویید. بعد از شستن و خشک کردن آنها را در آبکشی فلزی قرار دهید و آبکش را در ظرفی که آب در آن در حالت جوشیدن است بگذارید بعد از جوش آمدن آب 2 الی 4 دقیقه صبر کنید و سپس آبکش را خارج کنید و بقیه سبزیها به مقداری که آبکش جا داشته باشد همین کار را انجام دهید. سپس فورا در آب سرد که مقداری هم یخ در آن ظرف باشد قرار داده به همان مقدار زمانی که در آب جوش بوده در آب سرد بگذارید بماند. بعد آبکش نموده سبزی ها را در پاکت پلاستیکی گذارده و منجمد نمایید.
به این طریق می توانید تمام سبزیجات مثل لوبیا سبز، باقلا، نخود فرنگی، هویج، گل کلم، بامیه و… بجز قارچ و سیب زمینی را منجمد کنید و با این راه از عوض شدن رنگ سبزیها و تغییر بو و طعم آنها جلوگیری خواهید کرد.
برای فریز نمودن قارچ سعی کنید قارچ تازه را انتخاب کرده ته ساقه ها را بزنید و در آب سرد شسته و به قطعات یکنواخت ببُرید. سپس قارچ ها را در محلول یک قاشق چایخوری آب لیمو در دو فنجان آب سرد فرو برده پنج دقیقه نگهدارید. یا می توانید قارچ ها را در کره کمی سرخ کرده و سپس سریع سرد کرده و بعد منجمد نمایید.
در موقع طبخ و استفاده لازم است همانطور یخ زده در تابه یخته و با اضافه کردن کره تفت دهید و بعد در فر بگذارید یا بدون طبخ در فر استفاده نمایید.
برای منجمد کردن سیب زمینی آنها را با پوست بپزید بعد پوست کنده تکه کنید در محلولی از نیم فنجان آب لیمو، یک لیتر آب بخوابانید و سپس آبکش کرده منجمد نمایید. در موقع مصرف سیب زمینی ها را در آب جوش انداخته آبکش کرده و بعد سرخ نمایید.

این مطلب توسط  مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد

ارسال شده در 24 خرداد 1395 توسط دکتر سلام با موضوع تغذیه

پیشنهاد سردبیر

  • عکس های دستگاه تونومتر
  • مواد لازم برای مرغ رژیمی
  • سلامت پاهای شما با این رژیم غذایی!
  • دوران حاملگی و مصرف سیگار
  • آلرژی (حساسیت)، علل بروز و چگونگی كنترل آن
  • انتقال وراثت در روانشناسی
  • مراقبت های شبکه های وای فای در اماکن مختلف
  • سندرم ناشناخته و نادر در این دختر
  • هرگز از محصولات ترا ریخته استفاده نکنید
  • اهمیت زدودن یخ از خوردنی ها
  • بررسی میزان موفقیت درونگراها
  • این گونه صاحب تخفیف شوید
  • به کمک “لیزر”مینای دندان هم درمان می شود
  • تغییر سبک زندگی برای افزایش هوش و ذهن
  • رسیدن وقت زایمان و این هشدارهای مهم
  • محبوبترین ها

  • دلایل احتمالی تهوع در دوران حاملگی
  • امید برای بچه دار شدن با طب سوزنی
  • فواید ریلکسیشن در هنگام زایمان
  • انواع غربالگری های مهم برای جنین
  • هر آنچه باید درباره نیازهای تغذیه بارداری بدانیم
  • خورد و خوراک خانم هایی که می خواهند باردار شوند!
  • روش های مقابله با بارداری ناموفق
  • آزمایشات مختلف ژنتیکی در دوران بارداری
  • پیشنهادات و ایده های ورزشی برای خانم های حامله
  • رایحه دلپذیر اما خطرآفرین
  • با بیماری کلستاز آشنا شوید
  • اوتیسم اطفال و ارتباط آن با دوران حاملگی
  • دانستنی هایی در مورد انتخاب نام برای جنین
  • عوارض رانندگی کردن در دوره حاملگی
  • خطرات رنگ کردن مو در دوران بارداری
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است