گوشت برای منجمد کردن باید تازه و سالم باشد و قب لاز انجماد گوشت باید کمی در هوای گرم مانده باشد تا برسد. سعی کنید به اندازه یک وعده بسته بندی کنید. برای استفاده راحت تر بین دو برش گوشت از کاغذ روغنی استفاده کنید تا به راحتی از هم جدا شوند.
– دل و جگر و سیرابی را نیز می توان تمیز شست و آبکش کرده و در بسته بندیهای کوچک نگهداری نمود. تاریخ مصرف دل و جگر باید حتما نوشته شود تا مدت زمان زیاد در فریزر نماند و زود مصرف شود.
– مرغ و جوجه را می توان درسته یا قطعه شده بعد از تمیز کردن و شستن و خشک شدن در کیسه پلاستیکی یا ظروف آلومینیومی گذارده روی آن را با ورق پلاستیکی پوشانده و در فریزر منجمد کرد.
جوجه یا مرغ شکم پر را نیز می توان منجمد کرد ولی مدت زمان آن از یک ماه بیشتر نشود.
– پرندگان نیز همانند مرغ منجمد می شوند ولی مدتی قب لاز انجماد در هوای آزاد آویزان کنید و برای استفاده بلافاصله بعد از آب شدن یخ فورا اقدام نمایید.
– ماهی را قبلا پاک کرده بشویید و بعد در کاسه ای از آب یخ نمک دار بیندازید و بعد آبکش نمایید. ماهی را در ظرفی بدون پوشش گذارده بعد از منجمد شدن تکه های ماهی یا ماهی درسته آنها را بسته بندی نمایید. برای منجمد کردن ماهی درسته شکم آن را از کاغذ روغنی پر کنید تا شکل مناسبی بخود بگیرد.
در موقع استفاده ماهی را می توان در حالت انجماد طبخ نمود و یا قبل از طبخ در یخچال 24 ساعت بماند تا یخ آن کاملا آب شود آبکش کنید و در روغن سرخ نمایید.

این مطلب توسط  مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد

#
ارسال شده در 24 خرداد 1395 توسط دکتر سلام با موضوع تغذیه

پیشنهاد سردبیر

  • نوازندگان موسیقی سرعت عکس العمل بالایی دارند
  • خانمهایی که صورت پرمویی دارند بخوانند
  • گوشی موبایل شخصیت فرد مورد نظر را شناسایی کنید
  • حاضر جوابی و ایجاد تنش در روابط زوجین
  • عوارض غذاهای نمکی
  • اگر پوست چرب دارید این مطلب را به طور کامل بخوانید
  • علائم و نشانه های خیانت زوجین
  • حالت چشم ها می تواند آشکار کننده بیماری ها باشد
  • محبوبترین ها

  • عوارض تخلیه و دستکاری خود سرانه گل مژه
  • دور چشمانی شفاف داشته باشید
  • دلایل استفاده نکردن از عینک در بین جوانان
  • کمک به بینایی بهتر با این مواد خوراکی
  • عمل های جراحی برای آب سیاه چگونه هستند؟
  • کشفی تازه درباره چشم
  • بهترین عینک آفتابی کدام است؟
  • سوالاتی در مورد انحراف چشم
  • رپورتاژ

  • دندانپزشکی زیبایی و ایمپلنت
  • چگونه دندانهای سالمتر و قوی‌تر داشته باشیم؟
  • همه چیز درباره کم‌خونی
  • اپتی ویژن، درمان نوین خستگی چشم
  • کلینیک سیب سرخ -گونه‌گذاری،فرم‌دهی چانه، برجسته‌سازی لب
  • الو دکتر

    نخ دندان ارکید
    لاغر شو
    تلگرام دکتر سلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است