دکتر وفایی
دکتر حمیدرضا وفایی
جراحی پلاستیک و ترمیمی (لیپوماتیک)
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
دکتر فرزاد فرامرزی
دکتر فرزاد فرامرزی
فوق تخصص گوارش و كبد و آندوسكوپی
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو پلاسماجت
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
دکتر محسن پور حقیقی
دکتر محسن پور حقیقی
متخصص دندان پزشکی ترمیمی و زیبایی
کلینیک ساج
پلی‌کلینیک شبانه‌روزی ساج
هر آنچه شما می‌خواهید
دکتر علیرضا فقیهی
دکتر علیرضا فقیهی
جراحى زيبايى بينى ( رينوپلاستى)
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
ایران نوین – رجایی
لاغری با دستگاه یا رژیم
کلینیک ایران نوین
کلینیک شارلوت
کلینیک شارلوت
کلیه خدمات پوست،مو و زیبایی
آزمایشگاه نیلو
آزمایشگاه نیلو
اختلالات اسيد امينه
دکتر فرزاد حسینی
دکتر فرزاد حسینی
لیفت صورت
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال

گوشت برای منجمد کردن باید تازه و سالم باشد و قب لاز انجماد گوشت باید کمی در هوای گرم مانده باشد تا برسد. سعی کنید به اندازه یک وعده بسته بندی کنید. برای استفاده راحت تر بین دو برش گوشت از کاغذ روغنی استفاده کنید تا به راحتی از هم جدا شوند.
– دل و جگر و سیرابی را نیز می توان تمیز شست و آبکش کرده و در بسته بندیهای کوچک نگهداری نمود. تاریخ مصرف دل و جگر باید حتما نوشته شود تا مدت زمان زیاد در فریزر نماند و زود مصرف شود.
– مرغ و جوجه را می توان درسته یا قطعه شده بعد از تمیز کردن و شستن و خشک شدن در کیسه پلاستیکی یا ظروف آلومینیومی گذارده روی آن را با ورق پلاستیکی پوشانده و در فریزر منجمد کرد.
جوجه یا مرغ شکم پر را نیز می توان منجمد کرد ولی مدت زمان آن از یک ماه بیشتر نشود.
– پرندگان نیز همانند مرغ منجمد می شوند ولی مدتی قب لاز انجماد در هوای آزاد آویزان کنید و برای استفاده بلافاصله بعد از آب شدن یخ فورا اقدام نمایید.
– ماهی را قبلا پاک کرده بشویید و بعد در کاسه ای از آب یخ نمک دار بیندازید و بعد آبکش نمایید. ماهی را در ظرفی بدون پوشش گذارده بعد از منجمد شدن تکه های ماهی یا ماهی درسته آنها را بسته بندی نمایید. برای منجمد کردن ماهی درسته شکم آن را از کاغذ روغنی پر کنید تا شکل مناسبی بخود بگیرد.
در موقع استفاده ماهی را می توان در حالت انجماد طبخ نمود و یا قبل از طبخ در یخچال 24 ساعت بماند تا یخ آن کاملا آب شود آبکش کنید و در روغن سرخ نمایید.

این مطلب توسط  مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد

#
5 1000
ارسال شده در 24 خرداد 1395 توسط با موضوع تغذیه

ارکید
تلگرام دکتر سلام
دندانپزشکی دکترسلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
x