گوشت برای منجمد کردن باید تازه و سالم باشد و قب لاز انجماد گوشت باید کمی در هوای گرم مانده باشد تا برسد. سعی کنید به اندازه یک وعده بسته بندی کنید. برای استفاده راحت تر بین دو برش گوشت از کاغذ روغنی استفاده کنید تا به راحتی از هم جدا شوند.
– دل و جگر و سیرابی را نیز می توان تمیز شست و آبکش کرده و در بسته بندیهای کوچک نگهداری نمود. تاریخ مصرف دل و جگر باید حتما نوشته شود تا مدت زمان زیاد در فریزر نماند و زود مصرف شود.
– مرغ و جوجه را می توان درسته یا قطعه شده بعد از تمیز کردن و شستن و خشک شدن در کیسه پلاستیکی یا ظروف آلومینیومی گذارده روی آن را با ورق پلاستیکی پوشانده و در فریزر منجمد کرد.
جوجه یا مرغ شکم پر را نیز می توان منجمد کرد ولی مدت زمان آن از یک ماه بیشتر نشود.
– پرندگان نیز همانند مرغ منجمد می شوند ولی مدتی قب لاز انجماد در هوای آزاد آویزان کنید و برای استفاده بلافاصله بعد از آب شدن یخ فورا اقدام نمایید.
– ماهی را قبلا پاک کرده بشویید و بعد در کاسه ای از آب یخ نمک دار بیندازید و بعد آبکش نمایید. ماهی را در ظرفی بدون پوشش گذارده بعد از منجمد شدن تکه های ماهی یا ماهی درسته آنها را بسته بندی نمایید. برای منجمد کردن ماهی درسته شکم آن را از کاغذ روغنی پر کنید تا شکل مناسبی بخود بگیرد.
در موقع استفاده ماهی را می توان در حالت انجماد طبخ نمود و یا قبل از طبخ در یخچال 24 ساعت بماند تا یخ آن کاملا آب شود آبکش کنید و در روغن سرخ نمایید.

این مطلب توسط  مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد

#
5 1000
ارسال شده در 24 خرداد 1395 توسط با موضوع تغذیه

پیشنهاد سردبیر

  • من همیشه نگران بی وفایی همسرم هستم. دلیل آن چیست؟
  • حتی میزان کم ورزش هم به بدن کمک میکند
  • ناهنجاری فرم کاسه سر هنگام تولد
  • غصه می خورید یا افسرده اید
  • بکار بردن تنباکو سبب عفونت دهان میشود
  • خستگی کمتر و تمرکز حواس بیشتر با این کارها
  • زمانیکه که می شود صدای قلب و تنفس بیمار را دید
  • موادغذایی حاوی آهن هم سطح گوشت قرمز
  • محبوبترین ها

  • خاصیت های بیشمار سبوس گندم
  • تخم مرغ و یخچال
  • فرآورده های گوشتی ویتامین کمی دارند
  • تخم مرغ خوردن را از یاد نبرید
  • آنچه دیابتی ها در مورد مصرف میوه باید بدانند
  • شکر سرخ بخوریم
  • اضافه وزن بیشتر با خوردن نان سفید
  • در کوهنوردان تغذیه باید بر مبنای چه اصولی باشد بخش 1
  • رپورتاژ

  • کلینیک فوق تخصصی آندوسکوپی وکولونسکوپی بدون درد
  • چشمانی زیبا و گیرا با پپتیدها!
  • کلینیک پیشرفته دندانپزشکی دیبا
  • اصلاح طرح لبخند و دندانپزشکی زیبایی
  • درمان های زیبایی دندان توسط دکتر مجید فر
  • الو دکتر

    سرطان های لب و دهان با مصرف ناس
    دکتر هومن عشقی
    تلگرام دکتر سلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما