دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
دکتر فرزاد فرامرزی
دکتر فرزاد فرامرزی
فوق تخصص گوارش و كبد و آندوسكوپی
ایران نوین – رجایی
لاغری با دستگاه یا رژیم
کلینیک ایران نوین
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
کلینیک ساج
پلی‌کلینیک شبانه‌روزی ساج
هر آنچه شما می‌خواهید
دکتر محسن پور حقیقی
دکتر محسن پور حقیقی
متخصص دندان پزشکی ترمیمی و زیبایی
دکتر وفایی
دکتر حمیدرضا وفایی
جراحی پلاستیک و ترمیمی (لیپوماتیک)
دکتر فرزاد حسینی
دکتر فرزاد حسینی
لیفت صورت
دکتر علیرضا فقیهی
دکتر علیرضا فقیهی
جراحى زيبايى بينى ( رينوپلاستى)
کلینیک شارلوت
کلینیک شارلوت
کلیه خدمات پوست،مو و زیبایی
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
آزمایشگاه نیلو
آزمایشگاه نیلو
اختلالات اسيد امينه
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو پلاسماجت

فریز کردن تخم مرغ طریقه نگهداری لبنیات در فریزر طرز فریز کردن لبنیات آموزش انجماد تخممرغ

– تخم مرغ را خوب با چنگال بزنید و یک دوم قاشق چایخوری نمک یا شکر به ازاء هر وعده تخم مرغ به آن بیافزایید. در کاسه ای ریخته روی آن را خوب بپوشانید و منجمد کنید.
تخم مرغ را با پوست منجمد کنید. تخم مرغ آب پز برای منجمد کردن مناب نیست. 3 قاشق غذاخوری مخلوط بالا معادل یک تخم مرغ است.
– خامه را با جنگال خوب بزنید سپس در ظرف پلاستیکی که تا دو سانتی متر لبه ظرف از خامه پر شده باشد بریزید. در ظرف را خوب ببندید و منجمد کنید.
خامه زده شده شیرین را نیز می توان به مدلهای مختلف برای تزئین شیرینی و کیک درآورده در بشقابی چید. پس از انجماد در جعبه های پلاستیکی نگه داشت و در همان حالت انجماد استفاده کرد.
– پنیر و کره را نیز می توان منجمد کرد پنیر مدت کوتاهی خوب منجمد می شود. 24 ساعت قبل از مصرف از فریزر خارج کنید.
– کره برای مدتی بخوبی منجمد می شود ولی مدت را طولانی نکنید.
– بستنی آماده را می توان تا سه ماه در فریزر نگهداری کرد.

این مطلب توسط  مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد

5 1000
ارسال شده در 24 خرداد 1395 توسط با موضوع تغذیه

ارکید
دندانپزشکی دکترسلام
تلگرام دکتر سلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
x