فریز کردن تخم مرغ طریقه نگهداری لبنیات در فریزر طرز فریز کردن لبنیات آموزش انجماد تخممرغ

– تخم مرغ را خوب با چنگال بزنید و یک دوم قاشق چایخوری نمک یا شکر به ازاء هر وعده تخم مرغ به آن بیافزایید. در کاسه ای ریخته روی آن را خوب بپوشانید و منجمد کنید.
تخم مرغ را با پوست منجمد کنید. تخم مرغ آب پز برای منجمد کردن مناب نیست. 3 قاشق غذاخوری مخلوط بالا معادل یک تخم مرغ است.
– خامه را با جنگال خوب بزنید سپس در ظرف پلاستیکی که تا دو سانتی متر لبه ظرف از خامه پر شده باشد بریزید. در ظرف را خوب ببندید و منجمد کنید.
خامه زده شده شیرین را نیز می توان به مدلهای مختلف برای تزئین شیرینی و کیک درآورده در بشقابی چید. پس از انجماد در جعبه های پلاستیکی نگه داشت و در همان حالت انجماد استفاده کرد.
– پنیر و کره را نیز می توان منجمد کرد پنیر مدت کوتاهی خوب منجمد می شود. 24 ساعت قبل از مصرف از فریزر خارج کنید.
– کره برای مدتی بخوبی منجمد می شود ولی مدت را طولانی نکنید.
– بستنی آماده را می توان تا سه ماه در فریزر نگهداری کرد.

این مطلب توسط  مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد

ارسال شده در 24 خرداد 1395 توسط دکتر سلام با موضوع تغذیه

پیشنهاد سردبیر

  • درباره برونکوسکوپی چه میدانید
  • دریافت امواج مغزی با تلفن همراه
  • سبک تغذیه ای مناسب برای بچه دار شدن
  • شیرینی ترکیه بدون شکر
  • نکات و راهنمایی هایی برای زنان در رابطه جنسی
  • جوشانده گیاهی معروف
  • مراقبت های دائم در برابر سرطان رحم
  • بازسازی پوست بعد از تعطیلات و مسافرت
  • محبوبترین ها

  • بعد از استخر چگونه به شیوه صحیح موهای خود را بشوئیم
  • نوع پوست و مشخصات ظاهری آن
  • سیاه ماندن حوالی چشم
  • درشت کردن چشمهای ریز را بشکل تصویری یاد بگیرید
  • حقایق و زیاده روی درباره PRP
  • توصیه های مهم به افرادی که موی خاکستری دارند
  • بهترین آرایش برای چشم های قهوه ای
  • گفته ها و ناگفته هایی درباره ی نرم کننده ی مو
  • رپورتاژ

  • ایمپلنت؛ تنها جایگزین دندان از دست رفته
  • بیماری های پستان (اعمال جراحی-کنترل و بررسی توده ها و سرطان پستان)
  • لبخندی کودکانه با دندان هایی سالم
  • چگونه دندانهای سالمتر و قوی‌تر داشته باشیم؟
  • هایفو HIFU – لیفت صورت بدون جراحى
  • الو دکتر

    لاغر شو
    نخ دندان ارکید
    تلگرام دکتر سلام
    مزایای استفاده از هل

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است