فریز کردن تخم مرغ طریقه نگهداری لبنیات در فریزر طرز فریز کردن لبنیات آموزش انجماد تخممرغ

– تخم مرغ را خوب با چنگال بزنید و یک دوم قاشق چایخوری نمک یا شکر به ازاء هر وعده تخم مرغ به آن بیافزایید. در کاسه ای ریخته روی آن را خوب بپوشانید و منجمد کنید.
تخم مرغ را با پوست منجمد کنید. تخم مرغ آب پز برای منجمد کردن مناب نیست. 3 قاشق غذاخوری مخلوط بالا معادل یک تخم مرغ است.
– خامه را با جنگال خوب بزنید سپس در ظرف پلاستیکی که تا دو سانتی متر لبه ظرف از خامه پر شده باشد بریزید. در ظرف را خوب ببندید و منجمد کنید.
خامه زده شده شیرین را نیز می توان به مدلهای مختلف برای تزئین شیرینی و کیک درآورده در بشقابی چید. پس از انجماد در جعبه های پلاستیکی نگه داشت و در همان حالت انجماد استفاده کرد.
– پنیر و کره را نیز می توان منجمد کرد پنیر مدت کوتاهی خوب منجمد می شود. 24 ساعت قبل از مصرف از فریزر خارج کنید.
– کره برای مدتی بخوبی منجمد می شود ولی مدت را طولانی نکنید.
– بستنی آماده را می توان تا سه ماه در فریزر نگهداری کرد.

این مطلب توسط  مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد

5 1000
ارسال شده در 24 خرداد 1395 توسط با موضوع تغذیه | 429 بازدید

پیشنهاد سردبیر

  • تاثیر بوتاکس در فلج عضلات
  • وابستگی روحی و احساسی به یک نفر
  • اهمیت ابراز محبت به همسر
  • علائم تایید کننده سلامت جسمانی نوزاد
  • تصاویری از دستگاه ترمال سایکلر
  • بررسی انواع مختلف خون دماغ و رفع هرکدام
  • واکسن سرطان آنتي ژن به کمک سرطان کليه مي آيد
  • نوشیدن منظم آب گرم سبب بهبود گوارش می شود
  • محبوبترین ها

  • امسال به برنامه غذایی تان این خوردنی ها را اضافه کنید
  • سبک تغذیه ای نادرست و راه حل های مناسب
  • ویتامین D چه دشمنانی دارد؟
  • عوارض و آسیب های مصرف برخی خوراکی ها
  • برای بیماران کلیوی چه غذاهایی توصیه میشود؟
  • آشنایی با میان وعده هایی که کالری کمی دارند
  • مهم سالم ماندن است نه نوع رژیم!
  • رژیم غذایی و تاثیر آن روی زیبایی
  • رپورتاژ

  • بیش از آن‌چه فکر می‌کنید از دندان‌هایتان کار می‌کشید!
  • همه چیز درباره کم‌خونی
  • ورزش و یوگا در بارداری و توصیه های مربوطه
  • چرا محصولات ارگانیک استفاده کنیم؟
  • سالن زیبایی و عروس مریم رئوف
  • الو دکتر

    دکتر هومن عشقی
    سرطان های لب و دهان با مصرف ناس
    تلگرام دکتر سلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما