نگهداری مواد غذایی فریز کردن مواد غذایی سالم نگه داشتن مواد غذایی بسته بندی مواد غذایی

برای انجماد غذاهای پخته به نکات زیر توجه نمایید:
* نمک و چاشنی زیاد به غذا نزنید.
* غذاها را زیاد نپزید مخصوصا برنج و ماکارونی را کمی باید کم پخت تر برداشت.
* غذاهای پخته را سریع سرد کنید (اطراف غذا را در ظرفی از آب یخ قرار دهید) و سپس بسته بندی نمایید.
* انواع خورشت ها، کوفته ها، کوکوها، خوراکهای گوشتی و زبان را می توان اول پخت و بعد در ظروف آلومینیومی یا پلاستیکی برای یک وعده غذایی منجمد و تا یک ماه بعد مصرف کرد.

این مطلب توسط  مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد

ارسال شده در 24 خرداد 1395 توسط دکتر سلام با موضوع تغذیه

پیشنهاد سردبیر

  • توصیه پلیس راهور به علت بارندگی ها و آبگرفتگی های شدید
  • به این علت؛ خواب زیاد در روز تعطیل ممنوع!
  • یک وعده از این خوراکیها در هفته، باعث افزایش فشار خون می شود
  • خواب و رویا از دید روانشناسان
  • آیا درباره جراحی روانی چیزی شنیده اید؟
  • اختلال در روابط زناشویی با دیابت
  • نکاتی مهم و ضروری در رابطه با تبخال آلت تناسلی
  • پرخطرترین تاثیر شکستن قولنج برای بدن
  • محبوبترین ها

  • لاوادو و درمان آلزایمر
  • بی‌حسی و خواب رفتگی در ناحیه پا از نشانه های دیسک کمر است
  • رفع مشکلات ناشی از واریس در پاها
  • بیماری تب شالیزار چیست؟
  • مراقب ویروس خطرناک زیکا باشید
  • آیا در صورت خود نشانه های بیماری مشاهده میکنید؟
  • اولین علائم ایدز و نشانه هایی از این بیماری
  • سرطان پروستات چه رابطه ای با سن دارد؟
  • رپورتاژ

  • اکو قلب جنین چیست ؟
  • اپتی ویژن، درمان نوین خستگی چشم
  • فیزیوتراپی- راه حلی برای بهبود حرکت
  • هایفو HIFU – لیفت صورت بدون جراحى
  • نگاهی به لیزر و کارکرد آن در پوست و زیبایی
  • الو دکتر

    لاغر شو
    تلگرام دکتر سلام
    نخ دندان ارکید

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است (New Loc)