نگهداری مواد غذایی فریز کردن مواد غذایی سالم نگه داشتن مواد غذایی بسته بندی مواد غذایی

برای انجماد غذاهای پخته به نکات زیر توجه نمایید:
* نمک و چاشنی زیاد به غذا نزنید.
* غذاها را زیاد نپزید مخصوصا برنج و ماکارونی را کمی باید کم پخت تر برداشت.
* غذاهای پخته را سریع سرد کنید (اطراف غذا را در ظرفی از آب یخ قرار دهید) و سپس بسته بندی نمایید.
* انواع خورشت ها، کوفته ها، کوکوها، خوراکهای گوشتی و زبان را می توان اول پخت و بعد در ظروف آلومینیومی یا پلاستیکی برای یک وعده غذایی منجمد و تا یک ماه بعد مصرف کرد.

این مطلب توسط  مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد

5 1000
ارسال شده در 24 خرداد 1395 توسط با موضوع تغذیه | 348 بازدید

پیشنهاد سردبیر

  • پوست انار خشک شده و فواید استفاده از آن
  • سرما و کمک به لاغری
  • اطلاعاتی جالب درباره ی بیماری صرع
  • نگاهی به خاصیت های بی نظیر پیاز
  • در زندگی چطوری با غم و غصه مبارزه کنیم
  • کمبود ویتامین D در بارداری و خطر MS برای کودک
  • ارزش تغذیه ای رزماری
  • بررسی گیاه شقاقل و خواص آن
  • محبوبترین ها

  • یک دنیا خاصیت برای انبه
  • خاصیت های بی شمار پوست پرتقال
  • نوشیدنی مفرح برای روزهای گرم
  • انجماد بهترین روش برای نگهداری سبزیجات است
  • خواص دارویی توت فرنگی
  • با این میوه ضد سرطان بیشتر آشنا شوید
  • پوست پیاز پر از خاصیت است
  • بارهنگ را چقدر میشناسید
  • رپورتاژ

  • خداوند متعال مو را برای زیبایی بندگانش قرار داده است
  • لبخندی دلنشین و جذاب
  • طعم چهره ای نو را بچشید
  • چرا محصولات ارگانیک استفاده کنیم؟
  • فروشگاه تجهیزات پزشکی بازار طب
  • الو دکتر

    تلگرام دکتر سلام
    نخ دندان ارکید
    دکتر هومن عشقی

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما