freezing

برای انجماد غذاهای پخته به نکات زیر توجه نمایید:
* نمک و چاشنی زیاد به غذا نزنید.
* غذاها را زیاد نپزید مخصوصا برنج و ماکارونی را کمی باید کم پخت تر برداشت.
* غذاهای پخته را سریع سرد کنید (اطراف غذا را در ظرفی از آب یخ قرار دهید) و سپس بسته بندی نمایید.
* انواع خورشت ها، کوفته ها، کوکوها، خوراکهای گوشتی و زبان را می توان اول پخت و بعد در ظروف آلومینیومی یا پلاستیکی برای یک وعده غذایی منجمد و تا یک ماه بعد مصرف کرد.

این مطلب توسط  مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد

ارسال شده در 24 خرداد 1395 توسط دکتر سلام با موضوع تغذیه

پیشنهاد سردبیر

  • درد در ناحیه لگن و این توصیه ها
  • اگر مشکلات کلیوی دارید این رژیم را در پیش گیرید
  • اهمیت روابط اجتماعی برای افسردگی
  • عوارض انتقاد بیش از اندازه از فرزند
  • خودمقصر پنداری در اشخاص افسرده
  • تغذیه در کم خونی کشنده و مرگبار
  • اهمیت مراوده رابطه با خانواده همسر
  • خطرات و عوارض جراحی زیبایی شکم و مراقبتهای بعد از آن
  • کودکان چه شخصیتهای رنگارنگی دارند؟
  • تغییرات مختلف وزن خانم ها به این دلایل
  • این نشانه ها در زمان حاملگی نرمال است؟
  • روغن اسطوخودوس و رفع التهابات ناشی از گزش حشرات
  • آنچه در دنیای زنان می‌گذرد باخبر شوید
  • در چه مواقعی آنتی بیوتیک کارساز است؟
  • معرفی برخی سالادهای مخلوط
  • محبوبترین ها

  • شیرینی پفکی با لایه های شکلاتی
  • سالاد گل
  • سالاد سیب زمینی و کلم بروکسل
  • کیک اسفناج با آرد ذرت
  • غذای اشتها آور بی نظیر
  • سالاد سیب زمینی سیر کننده
  • کیکی برای مناسبت های عاشقانه
  • پودینگ کاراملی پرتقالی
  • خوراک تخم مرغ با فلفل سبز و پیازچه
  • کوکویی تند و آتشین
  • حلقه های سیب با کرم بادام زمینی
  • آموزش بستنی ترکیه- ساده و آسان
  • شربت آلو و آلبالو- ضد تشنگی
  • سوفله با عطر و طعم سبزیجات
  • شیرینی برگ
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است