نگهداری مواد غذایی فریز کردن مواد غذایی سالم نگه داشتن مواد غذایی بسته بندی مواد غذایی

برای انجماد غذاهای پخته به نکات زیر توجه نمایید:
* نمک و چاشنی زیاد به غذا نزنید.
* غذاها را زیاد نپزید مخصوصا برنج و ماکارونی را کمی باید کم پخت تر برداشت.
* غذاهای پخته را سریع سرد کنید (اطراف غذا را در ظرفی از آب یخ قرار دهید) و سپس بسته بندی نمایید.
* انواع خورشت ها، کوفته ها، کوکوها، خوراکهای گوشتی و زبان را می توان اول پخت و بعد در ظروف آلومینیومی یا پلاستیکی برای یک وعده غذایی منجمد و تا یک ماه بعد مصرف کرد.

این مطلب توسط  مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد

5 1000
ارسال شده در 24 خرداد 1395 توسط با موضوع تغذیه | 356 بازدید

پیشنهاد سردبیر

  • اتوبوس ایدز در سه نقطه تهران مستقر می شود
  • احساس بدون ادراک
  • روش طبخ یک غذای سالم برای افراد سالم
  • مشکلات ستون فقرات و عوامل ایجاد آن ها
  • احداث اولین آزمایشگاه واقعیت مجازی در کشور
  • تضمین سلامت جنین در سه ماهه آخر بارداری
  • مبارزه با نفخ
  • پرسش های کودکان و تکلیف والدین
  • محبوبترین ها

  • موارد پر اهمیت و پر از ویتامین برای نوزاد
  • مروری بر دنیای بچه های واقع بین
  • مراقبت از هوش اطفال اوتیسمی
  • 10 روش برای کاهش استرس کودکان در مدرسه
  • آموزش به کودک
  • مسئولیت گریزی در کودکان
  • نوزاد تازه وارد به خانواده های معتاد
  • محبت راز موفقیت اطفال
  • رپورتاژ

  • دکتر مقدم ارائه دهنده برترین خدمات پیشرفته دندان پزشکی
  • لبخندی دلنشین و جذاب
  • جوان سازی و لیفت صورت بدون جراحی
  • هایفو HIFU – لیفت صورت بدون جراحى
  • لیزر درمانی راه حلی بدون تیغ برای دندانپزشکی
  • الو دکتر

    دکتر هومن عشقی
    تلگرام دکتر سلام
    سرطان های لب و دهان با مصرف ناس

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما