4221396001_4642085484001_4642039232001-vs

با چه روش هایی می توانیم نوزاد را آرام کنیم روش های قدیمی خود را کنار بگذارید و از این تکنیک که توسط این پزشک اختراع شده است استفاده کنید

، یک پزشک متخصص اطفال ایالات متحده به نام دکتر رابرت همیلتون  به تازگی روشی نوین برای آرام کردن گریه  نوزادان دو الی سه ماهه ابداع کرده است که در اکثر نوزادان با موفقیت اثر دارد و می تواند مانع از ادامه یافتن گریه آنها شود.
گریه نوزاد معمولاً علل مختلفی دارد از جمله تشنگی، گرسنگی، نیاز به استحمام، بیماری، گرما یا سرمای هوا، کم خوابی و وجود نور یا سروصدا ی زیاد در محیط که والدین باید نسبت به آنها هوشیار باشند، اما برخی مواقع گریه نوزاد علت خاصی ندارد و تنها بدقلقی و بی حوصلگی است که با تشخیص آن به شیوه ای مدرن می توان نوزاد را آرام ساخت.
گفتنی است، در این شیوه ابتدا زیر چونه نوزاد با آرامی توسط دست چپ گرفته شده و با دست راست پاهای کودک را گرفته به حالت نشسته در آغوش نگه می داریم و به آرامی کودک را با حرکات بسیار نرم به صورت عمودی بالا و پایین می برید.
بررسی ها نشان می دهند، با استفاده از این روش نوزادان همگی در کسری از ثانیه آرام شده و گریه آنها قطع شده است، این حرکت نوعی احساس آرامش وراحتی به نوزاد می دهد.
البته انجام این کار در نوزادان بزرگتر امکان پذیر نیست زیرا وزن آنها افزایش پیدا می کند و به راحتی نمی توان این کار را تا قطع شدن گریه نوزاد انجام داد.
لازم به ذکر است در این روش آرام سازی هیچ آسیبی به نوزاد نمی رسد ولی چنانچه گریه نوزاد ادامه پیدا کند والدین باید برای مراقبت های درمانی و احتمال وجود یک مشکل جدی به پزشک مراجعه کنند.
گریه کردن طولانی مدت نوزاد می تواند عواقب سخت بیماری برای او به همراه داشته باشد و باید تا حد امکان از گریه زیاد نوزاد بویژه پسر جلوگیری کرد.
منبع:
maxresdefaultcrybaby
Baby_crying_3516433bMEDICAL DAILY