852
نقرس با چه عواملی در بدن افراد مبتلا بروز میکند این عارضه را چگونه می توانیم برطرف کنیم توصیه های موثر برای پیشگیری از این عارضه کدامند؟

متخصص آسیب شناسی سلولی گفت: بالا بودن میزان اسید اوریک در خون می‌تواند همراه با کریستالیزه شدن آنها در مفاصل بدن شود و ایجاد یک التهاب حاد به نام نقرس کند.

حسن اکبری در  گفت: برای درک بیماری نقرس باید ابتدا فرآیند متابولیسم پروتئین‌ها را در سلول‌ها بشناسیم.پورین یک مولکول آلی دارای کربن، نیتروژن و هیدروژن است و دارای دو حلقه است. این مولکول جزء اصلی ساختمان DNA و RNA هسته سلول‌ها است.

وی ادامه داد: اسید اوریک نیز یک مولکول آلی است که دارای کربن، نیتروژن، اکسیژن و هیدروژن است که یون‌ها و نمک‌هایی را می‌سازد به نام اورات و اسید اوریک. این اسید اوریک نیز یک محصول سوخت و ساز و پورین است.

این محقق طب اسلامی و ایرانی افزود: بالا بودن میزان اسید اوریک در خون می‌تواند همراه با کریستالیزه شدن آنها در مفاصل بدن شود و ایجاد یک التهاب حاد به نام نقرس کند که معمولاً همراه با اختلالات متابولیک دیگر در سلول‌ها از جمله دیابت همراه شود.

اکبری تصریح کرد: در طب جدید به جای حل اساسی مشکل سوخت و ساز سلول‌ها که عامل اصلی افزایش اسید اوریک در خون است و این اختلال بخصوص در سلول‌های توبولهای کلیوی وجود دارد که باعث دفع ناقص و ناکافی اسید اوریک از کلیه‌ها می‌شود و حدود 90درصد علت بالا رفتن اسید اوریک در خون را تشکیل می‌دهد، اقدام به تجویز داروهای شیمیایی مثل هیدروکلرتیازید، آلوپرینیول، اسید سالیسیلیک و حتی گاهی داروهای ایمونوساپرسیو که در درمان سرطان‌ها استفاده می‌شود می‌کنند.

این متخصص آسیب شناسی سلولی گفت: در طب اسلامی و ایرانی درمان نقرس یک درمان ریشه‌ای و اساسی است که در درجه اول در این طب توصیه اکید بر روی مصرف متعادل گوشت است که در روایات حداکثر میزان مصرف گوشت دو تا سه بار در هفته است و حداقل مصرف چهل روز یک بار است، بنا بر این الگو، امکان بروز نقرس به علت پر مصرفی پروتئین‌ها بوجود نمی‌آید.

وی افزود: نکته دوم نوع گوشت مصرفی است که در طب اسلامی و ایرانی تاکید بر عدم مصرف گوشت گاو است که حاوی بیشترین میزان اسید اوریک است و همچنین به ترک مصرف گوشت مرغ و کم مصرف کردن گوشت ماهی توصیه شده است.

اکبری گفت: نکته دیگر این است که با رعایت کامل دستورات اصلاح سلولی به تدریج تمام سلول‌ها عملکرد درست و واقعی خود را باز می‌یابند و در نتیجه متابولیسم کلی بدن چه در مورد پروتئین‌ها و چه در مورد قند و چربی‌ها به حالت طبیعی خود باز می‌گردد و احتمال بروز بیماریهای همراه مثل دیابت و افزایش چربی‌های خون و خطر سکته قلبی و مغزی نیز کاهش می‌یابد.
فارس

ارسال شده در 26 خرداد 1395 توسط خانم فردوس فرد با موضوع بیماری ها

پیشنهاد سردبیر

  • مکمل های مناسب برای رفع حالات روحی منفی
  • آیا لاغر شدن به شیوه جراحی ماندگار است؟
  • آموزش تهیه سیب زمینی تند مخصوص
  • مواد غذایی مناسب برای رسیدن به تناسب اندام
  • زمانیکه آلودگی هواسبب اضافه وزن می شود
  • اهمیت ورزش پس از مطالعه
  • تاثیرات مخرب استرس بر بدن
  • نکاتی مهم برای اول نزدیکی
  • آب میوه شیرین مختص روزهای گرم تابستان
  • ترکیبات گندزدایی آب استخرها
  • کمک به سگ آبستن
  • رفع عفونت در بدن با این داروهای طبیعی
  • کیک دارچین و کدوحلوایی
  • مراقبت از بدن در مقابل اضطراب
  • از کجا بدانیم کسی به افسردگی مبتلا شده است؟
  • محبوبترین ها

  • افراد خشن از هومیوپاتی کمک بگیرند
  • نکاتی طلایی برای اینکه رابطه ای گرم با همسرتان داشته باشید
  • شاخه های شخصیتی درونگرا و برونگرا
  • دانستنی های مهم در زمینه تنبیه کودک
  • تنش های روحی تان را اینگونه سازماندهی کنید
  • کنترل استرس با شست و شوی ظروف
  • روانشناسی پرخاشگری
  • توصیه های پزشکی برای بهتر شدن خلقیات و روحیات
  • اهمیت رفتار کودکانه با سنین پایین
  • دستور تهیه قرص طبیعی آرام بخش
  • اطفال کم رو را دریابید
  • آینده کودکانی که والدین خشنی دارند
  • اثرات افسردگی روی قد و قامت دختران
  • خودپرستی در شریک زندگی و طرز رفتار با وی
  • چه پیش بینی هایی اشتباه از آب درآمده اند؟
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است