water

 سعی کنید حتی الامکان آب مورد نیاز بدنتان را در فاصله بین افطار و سحر بنوشید و از یک ساعت پس از افطار شروع کنید تا کاملا  نیازبدنتان را به آب تامین کنید

کارشناس ارشد تغذیه سازمان غذا و دارو، عنوان کرد: بهترین زمان نوشیدن آب کافی یک ساعت بعد از افطار تا نیم ساعت قبل از مصرف غذای سحر است.

نسیم باقری نسامی، کارشناس ارشد تغذیه سازمان غذا و دارو در مورد راه‌های پیشگیری از تشنگی در ماه رمضان، گفت: مصرف هرگونه نوشیدنی حاوی کافئین به دلیل مدر بودن موجب تشدید تشنگی می‌شود بنابراین نوشیدن چای پر رنگ،قهوه و نوشابه‌های گازدار در ماه رمضان مناسب نیست.

وی افزود: مصرف آب به همراه غذا و به مقدار زیاد موجب رقیق شدن شیره گوارشی و آنزیم‌های موثر در هضم غذا بوده بنابراین موجب اختلال در هضم و جذب مواد غذایی، درد شکم و نفخ می‌شود.

باقری نسامی با بیان اینکه بهترین زمان نوشیدن آب کافی یک ساعت بعد از افطار تا نیم ساعت قبل از مصرف غذای سحر است، عنوان کرد: بهترین روش برای کاهش عطش و رفع تشنگی مصرف سبزیجات و میوه‌های آبدار و فیبردار است.

کارشناس ارشد تغذیه سازمان غذا و دارو در پایان خاطرنشان کرد: نوشیدن انواع شربت با درصد شیرینی بالا میزان تشنگی را افزایش می‌دهد. همچنین مصرف افراطی غذاهای حاوی پروتئین بالا، پرچرب و شور موجب افزایش تشنگی می‌شود.

آنا،

 

ارسال شده در 26 خرداد 1395 توسط خانم فردوس فرد با موضوع تغذیه

پیشنهاد سردبیر

  • ساخت جدیدترین پروتز لوزالمعده که بدون باطری کار میکند
  • پروستات چه زمانی دچار هیپرپلازی خوش‌خیم می شود
  • در طبیعت مراقب نیش ساس بوسه‌‌زن باشید
  • همه چیز در مورد بیماری مینیر
  • حرکت پرس پا را چگونه انجام دهیم
  • تاثیر آب گوجه فرنگی بر سلامت انسان
  • دریافت چربی کمتر از گوشت با این روش ها
  • شرایط های لازم در استفاده از داروهای سرماخوردگی
  • ۵ علتی که چرا ورزشهای شکم شما کارساز نیست
  • بهترین ورزشهایی که می‌توانید در کنار دریا انجام دهید
  • فریز کردن دانه های روغنی ممنوع
  • هر چیزی که برای سلامت اقایان مضر است
  • روش های پیشگیری از پرواززدگی
  • حس بی فایدگی می کنید؟پس بخوانید
  • درمان طبیعی عفونت ادراری با میوه ها
  • محبوبترین ها

  • مصرف این مواد خوراکی را هرگز فراموش نکنید
  • عکس هایی از اسفناج و خواص آن
  • فواید میوه خوردن در نوجوانی
  • طرز استفاده صحیح از سیر
  • معرفی مواد غذایی که آنتی اکسیدان پنهانی دارند
  • ۵ مزیت خوردن پوست میوه‌ها
  • پیاز را کنار نگذارید!
  • اگر افسردگی دارید پوست موز را از یاد نبرید
  • طبیعی ترین جانشین های امپرازول
  • تاثیرات مثبت آب میوه بر بدن
  • اهمیت مصرف کیوی برای بدن
  • پیاز تضمین کننده سلامت بدن
  • فواید پوست پرتقال
  • تقویت سیستم ایمنی بدن با مصرف روزانه قارچ پخته
  • خواص دارویی توت فرنگی
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است